Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet abi bizde bekliyoruz inşallah sadece beklemiş olmayız :)
yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyor :))) hele bir sahne var pusat baltazar sahnesi gibi........ meydanda herkes birbirne sıkıyor armegeddon out bizim cengaverler in......... oluyor :))))) mermi bizim adamlara teğet geçiyor resmen :)))))) ve bu sahneyi hangi kafa yapısıyla çektiklerini çok merak ediyorum :)))))) birileri bizim kilere kurşun mu döktürmüş acaba :F:F:F:F kurşunlar bile uğramaz olmuş :A:A:A

yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyor :))) hele bir sahne var pusat baltazar sahnesi gibi........ meydanda herkes birbirne sıkıyor armegeddon out bizim cengaverler in......... oluyor :))))) mermi bizim adamlara teğet geçiyor resmen :)))))) ve bu sahneyi hangi kafa yapısıyla çektiklerini çok merak ediyorum :))))))
farkı doğan karaca abi ....

acayip güzel olmuş videoyu hazırlayan ve düşünenlere tebrikler bakalım süpriz neymiş

Polat Alemdar'ın Leyla'ya büyük sürprizi ne olacak? Polat & Leyla özel:

CASemJ5UgAEkUjt.jpg:large
ayyy bu çok güzelllll ne güzel gülmüş polatımmmmmmmm

TÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...
vallamı bakalım çıkacakmı

@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ee polat ın hiç düşmanı bitmez ki abi napsın adam oda insan yani zina mı etsin illa :)

bayıldım videoya kim yapmışsa eline sağlık ya

nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi
seviyor leylayı ne var bunda ya oda mutlu olsun artk ne teneşiri ya😉

bayıldım videoya kim yapmışsa eline sağlık ya

nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi
seviyor leylayı ne var bunda ya oda mutlu olsun artk ne teneşiri ya😉
değil mi abla silahlar konuşursa olmaz biraz derin aşklar aşıklar konuşsun:)

inciyle olan münasebeti neydi o zaman :))))) evli deildi hamile kaldığında ben öyle hatırlıyorum :)))) veledi zina :)))) oda yar olmadı zaten :))))
evet hamile değildi polatta bunun hata olduğunu anladı zaten
ayrıca inci sevgilisi falan değildi plandı ama polat hamile kalacağını
düşünemedi tabii ayrıca inci iskenderle beraberdi

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy