Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Terör'e kelimeler yetersiz kalır.. Terör konseptinde ki senaryonun muhteşemliği anlatılamaz.. iki bölümde bir belgelesel niyetine izlenebilinir. Özelikle 2. Bölümün sonuna doğru Polat ve ekibinin masa başında oturup yaptığı analizler vadi tarihine damgasını vurmuştur bana göre. Senaristlerin cesaretlerine hayranım gerçekten.. Vadiyi tüm yapimlardan farklı kılan ayrıntı. Seyircisini arkasına alarak resmen dünyaya meydan okuyorlardı.

Tapatalk 2

@china_shangai abi tebrik ederim sanki beni çağırıyorlar gibi sevindim :) @lale duy sesimizi 😉 senin yerinde olmayı çok isterdim ama hiç şüphem yok sen bizi çok iyi temsil edersin.

Ayrıca usta ile resim çekip buraya atarsan duacın oluruz :) yasinde denk gelirse onuda listeye alsan on numara beş yıldız olur :)

Son düzenleme:
kurtlar vadisi 251, fragman konusuna yorumumu yaptım :)))) o yorumu buraya da kopyalayım :D

hepsi de ellerine tabancalarını almışlar,teker teker sıraya dizilip otomatik silahlı sözde 3. dünya savaşını başlatacak özel eğitimli armegeddon timini öldürüyor:)))))))) yani buna en kibarında pesssssssssssssssssssssss derlerrrrrrrrrrrrr :D

cahit veya polat oradan nasıl vurulmadan çıkıyor, bari biri vurulsa da ozi hakkındaki düşüncelerimizi sıradanlaştırmasalar :)))))))

fragmanda polat fehmi buluşması ve pusat fehmi konuşması dışında kayda değer hiçbir şey yok maalesef :(:(:(

kurtlar vadisi 251, fragman konusuna yorumumu yaptım :)))) o yorumu buraya da kopyalayım :D

hepsi de ellerine tabancalarını almışlar,teker teker sıraya dizilip otomatik silahlı sözde 3. dünya savaşını başlatacak özel eğitimli armegeddon timini öldürüyor:)))))))) yani buna en kibarında pesssssssssssssssssssssss derlerrrrrrrrrrrrr :D

cahit veya polat oradan nasıl vurulmadan çıkıyor, bari biri vurulsa da ozi hakkındaki düşüncelerimizi sıradanlaştırmasalar :)))))))

fragmanda polat fehmi buluşması ve pusat fehmi konuşması dışında kayda değer hiçbir şey yok maalesef :(:(:(
polat ta fehmi nin pusat hamlesine karşı yusuf hamlesini kullanabilir diye düşünüyorum

polat ta fehmi nin pusat hamlesine karşı yusuf hamlesini kullanabilir diye düşünüyorum
benim aklıma ne geldi biliyon mu ? aslan beyin ölmeden evvel karahanlının yanına gidip bende seninle ilgili saklı bir hazine var demesi gibi :))))) bence her iki tarafta birbirlerine şah çekecek ama tabiki de polatın şah'ı daha etkili olacaktır :))) sonuçta evlat herşeye bedel :)))

benim aklıma ne geldi biliyon mu ? aslan beyin ölmeden evvel karahanlının yanına gidip bende seninle ilgili saklı bir hazine var demesi gibi :))))) bence her iki tarafta birbirlerine şah çekecek ama tabiki de polatın şah'ı daha etkili olacaktır :))) sonuçta evlat herşeye bedel :)))
aynen abi o tarz bir durum olması nerdeyse kesin bence bu kapışma epey heyacan katar

kesinlikle bu diyaloglar baya bir heyecan katacaktır:)))) ben bu bölümde baya bir eskiye dönük çakırlı polatlı veya başka biriyle alakalı flash backler bekliyorum :)))) inşaallah çakırı bu sefer gösterirler . özellikle de kafa kesme sahnesi ve hal....... ittttt'li sahneler :))))))

kesinlikle bu diyaloglar baya bir heyecan katacaktır:)))) ben bu bölümde baya bir eskiye dönük çakırlı polatlı veya başka biriyle alakalı flash backler bekliyorum :)))) inşaallah çakırı bu sefer gösterirler . özellikle de kafa kesme sahnesi ve hal....... ittttt'li sahneler :))))))
fragmana bakarak yorum yapmak istemiyorum fragmana göre çok durgun bir bölüm geliyor fragmanda gösterilmeyen sahnelere olduğuna inanıyorum ona istinaden yine güzel bir bölüm gelecek diyorum

polat cahit'e kuzuzadelerle ilgili bilmedigin gercekler var demisti.o zaman suhayla kozmik odadan yeni cikmisti.muhtemelen onemli bilgiler aldi suhadan.karacaahmetin de bu durumla bir bağı olabilir.bence polat bununla ilgili gorusecek.hatta ben polatin ona karsi yusuf gibi bir kozunun oldugunu dusunuyorum.fehmi oglu icin polatla ittifak bile yapabilir. @papuleoo

polat cahit'e kuzuzadelerle ilgili bilmedigin gercekler var demisti.o zaman suhayla kozmik odadan yeni cikmisti.muhtemelen onemli bilgiler aldi suhadan.karacaahmetin de bu durumla bir bağı olabilir.bence polat bununla ilgili gorusecek.hatta ben polatin ona karsi yusuf gibi bir kozunun oldugunu dusunuyorum.fehmi oglu icin polatla ittifak bile yapabilir. @papuleoo
Umarım güzel bir şekilde anlatırlar. Fehmi bence oğluna bile resti çekebilir sonuçta karşısında yer alıyor.

@papuleoo fehmi pusata babasının kimin yüzünden öldüğünü de anlatabilir. polat metonun kafasını keserek, halit'te babanı haince öldürdü. o konuyada değinirler gibime geliyor :)))))

Polat Alemdar'ın Leyla'ya büyük sürprizi ne olacak? Polat & Leyla özel:

CASemJ5UgAEkUjt.jpg:large

TÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy