- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
ayy sonunda polatın tek başına kurtulduğu bir bölüm görebildik+Dur Parolayı Söyle
- Ben Tim Komutanıyım Parolayı Sen Söyle !
+Başak ?
- Bilemedin Şafak.
![]()
polat alemdarın yeni raconu düşmanların mekanında çorap kurutmakayy sonunda polatın tek başına kurtulduğu bir bölüm görebildik
ama çorap kurutma sahnesi benim hoşuma gitmedi yalnız ıslaksa çok pisss koku yapar ya ıyyyyyyyyyyyy![]()
hhahahahahah ıyyy şöyle söyleme abiciğim yaa en enfret ettiğim şeydir çorap kokusu 😛😛😛polat alemdarın yeni raconu düşmanların mekanında çorap kurutmak))) baktı mekandan kaçamayacak oradan çoraplarla armageddonu sarhoş edip balkondan pırrrrr ucu verdi
![]()
KONUYU SEN AÇTIN BEN NE YAPAYIMhhahahahahah ıyyy şöyle söyleme abiciğim yaa en enfret ettiğim şeydir çorap kokusu 😛😛😛
ayy şuda var polat kuruturken bir adam geldi polat ona bir işaret falan yaptı kokuyormu diye sordu galiba hahahhah![]()
ahhh hani eski türk filimlerinde zengin sosyetik insanların köyden onların söylemiyle dağdan inmiş akrabaları çıkar gelir o zengin insanlarla aynı evde yaşarlar polat bu bölümde köylü rolundeydi kesinlikle hahaKONUYU SEN AÇTIN BEN NE YAPAYIM)))))))
nerden bu kanıya vardın agaBölümü tekrar izledim de anladığım kadarıyla ilerleyen bölümlerde cahit pasife olacak.
Aga kendi şahsi fikrim önce onu belirteyim. Şimdi tapınakçılar cahitin hain olduğunu anladılar bu sayede cahit otomatikmen ustanın yanına gelecek ve hareket alanı kısıtlanacaknerden bu kanıya vardın aga![]()
haaa o anlamda tamam aga o zaten kaçınılmaz öyle olacakdır 🙂Aga kendi şahsi fikrim önce onu belirteyim. Şimdi tapınakçılar cahitin hain olduğunu anladılar bu sayede cahit otomatikmen ustanın yanına gelecek ve hareket alanı kısıtlanacakyoksa cahite nasıl bir rol verebilirler ki benim aklıma pek bir şey gelmiyor zaten kgt de akifte o alanda da pek ilerleme olmaz diye düşünüyorum. @china_shangai abi sen ne dersin bu duruma?