Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gökhan Kırdar - Kurtlar Vadisi Pusu - Sound Trax_4 (Official New Demo) 2015

+Dur Parolayı Söyle
- Ben Tim Komutanıyım Parolayı Sen Söyle !
+Başak ?
- Bilemedin Şafak. :F:F:F

B_-kvk3UcAAJ3cX.jpg:large

Kurtlar Vadisinin BALTAZAR'ı baba oldu :) Rabbim hayırlı etsin evladı analı babalı büyüsün inşallah :)

B_-hX9VUQAACbYb.jpg:large

amon ile yüce majeste ittifak halindeler fakat bu ittifakta bile çatırdamalar var.. gördüğüm kadarıyla yüce majeste amon ve de ra ayrı ayrı güç dinamikleri haline geldiler.. hepsi kendi bildiğini okuyor.. zaten hepsinin ayrı ayrı polata teklifler sunmasından da anlaşılıyor.. hepsi polatı kendi tarafina çekmeye çalışıyor bu güç savaşında.. dediğim gibi amon da tek olmaya çalışıyor, zaten yüce majesteden gizli yaptıkları ayin bile bunu gösteriyor..bu arada piramit operasyonundan sonraki tutuklamalarda armageddon terör örgütü kurucusunun neden papa olduğunu da kimse sormadı.. cevabı bu tarihte.. vadinin kurgusu bilinen tarihe göre oluşturulmuyor tarihin perde arkasına göre oluşturuluyor.. kurguyu daha iyi anlamak için en iyi referansımız tabi ki selman kayabaşı..:)) bence işlenen konular çok muazzam ama bize aktarılan kısmı iyi senaryolaştırılamıyor :)))))) buna senaryo mu denir onu da bilmiyorum .ama bu konular daha ehil ellerde yoğurulsaydı şimdi bütün gündem pusu olurdu :))) bundan hiç şüphem yok

Son düzenleme:
ayy sonunda polatın tek başına kurtulduğu bir bölüm görebildik:F

ama çorap kurutma sahnesi benim hoşuma gitmedi yalnız ıslaksa çok pisss koku yapar ya ıyyyyyyyyyyyy:ppp::ppp::ppp::ppp::ppp:
polat alemdarın yeni raconu düşmanların mekanında çorap kurutmak :)))) baktı mekandan kaçamayacak oradan çoraplarla armageddonu sarhoş edip balkondan pırrrrr ucu verdi :F:F:F

polat alemdarın yeni raconu düşmanların mekanında çorap kurutmak :)))) baktı mekandan kaçamayacak oradan çoraplarla armageddonu sarhoş edip balkondan pırrrrr ucu verdi :F:F:F
hhahahahahah ıyyy şöyle söyleme abiciğim yaa en enfret ettiğim şeydir çorap kokusu 😛😛😛

ayy şuda var polat kuruturken bir adam geldi polat ona bir işaret falan yaptı kokuyormu diye sordu galiba hahahhah:F:F:F

durdum baktım sağından solundan sonra dedim ne dersin ki bu işe dedim sus ve izle

nerden bu kanıya vardın aga :D
Aga kendi şahsi fikrim önce onu belirteyim. Şimdi tapınakçılar cahitin hain olduğunu anladılar bu sayede cahit otomatikmen ustanın yanına gelecek ve hareket alanı kısıtlanacak :D yoksa cahite nasıl bir rol verebilirler ki benim aklıma pek bir şey gelmiyor zaten kgt de akifte o alanda da pek ilerleme olmaz diye düşünüyorum. @china_shangai abi sen ne dersin bu duruma?

Aga kendi şahsi fikrim önce onu belirteyim. Şimdi tapınakçılar cahitin hain olduğunu anladılar bu sayede cahit otomatikmen ustanın yanına gelecek ve hareket alanı kısıtlanacak :D yoksa cahite nasıl bir rol verebilirler ki benim aklıma pek bir şey gelmiyor zaten kgt de akifte o alanda da pek ilerleme olmaz diye düşünüyorum. @china_shangai abi sen ne dersin bu duruma?
haaa o anlamda tamam aga o zaten kaçınılmaz öyle olacakdır 🙂

Reytinglere baktımda vadi maç olmasına ve kısa sürmesine rağmen çok iyi sonuçlar almış :) ama haftaya kesin ara vermeli yoksa çok kötü sonuçlar alır

Aga kendi şahsi fikrim önce onu belirteyim. Şimdi tapınakçılar cahitin hain olduğunu anladılar bu sayede cahit otomatikmen ustanın yanına gelecek ve hareket alanı kısıtlanacak :D yoksa cahite nasıl bir rol verebilirler ki benim aklıma pek bir şey gelmiyor zaten kgt de akifte o alanda da pek ilerleme olmaz diye düşünüyorum. @china_shangai abi sen ne dersin bu duruma?​
Tamda adamına sordun😉))) en büyük beklentim senin Dediğin gibi olması😉)) zaten hacı usta sahalara full döndü o ve Akif arkadaşın rolleri kısalacaktır :)))