Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tntden bin kat iyi bir kanal en azindan o ses ve survivor ile baya izleniyor:)))))) eger gecerlerde cok iyi reklam yapmalari lazim ama ben show tv taraftariyim😉))))
show vadinin asıl kanalıdır da şimdi sefillerde eski show dan eser yok show a da gitse atv ye de gitse kanalın en çok izlenen dizisi olacak

show vadinin asıl kanalıdır da şimdi sefillerde eski show dan eser yok show a da gitse atv ye de gitse kanalın en çok izlenen dizisi olacak
eski show tvden eser yok aslinda ama insanlarin major kanallara aliskanliklari var birde digiturk ve d smartta ilk kanallarda cok gerilerde deil tv 8 gibi oda avantaj

eski show tvden eser yok aslinda ama insanlarin major kanallara aliskanliklari var birde digiturk ve d smartta ilk kanallarda cok gerilerde deil tv 8 gibi oda avantaj
bak bu söylediğinde epey önemli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun belki kanal d de devam eder söylediklerimiz boşada çıkabilir 🙂

acaba neden diye sorsam
Bu soruyu sorman bana abes geldi.:))))) bence her iki tarafta memnun deildir:)))) kanal d okadar paraya bu kadar reytingden memnun deildir :)))) vadide hic reklam yapilmamasina fragmanlarin zoraki verilmesine saat sekizde baslayan maclarda ozeti uzatip 21 .15 te dizinin baslamamasina gibi gibi ...... Nedenlerden sikayetcidir :))))

Bu soruyu sorman bana abes geldi.:))))) bence her iki tarafta memnun deildir:)))) kanal d okadar paraya bu kadar reytingden memnun deildir :)))) vadide hic reklam yapilmamasina fragmanlarin zoraki verilmesine saat sekizde baslayan maclarda ozeti uzatip 21 .15 te dizinin baslamamasina gibi gibi ...... Nedenlerden sikayetcidir :))))
kanal d de memnun değilse tabi konuşulcak birşey kalmaz da ben de onlara o zaman birkaç soru sorarım elbet :D lan vadiye ne verdinizde ne bekliyorsunuz diye

İnşallah yakında şu Pusu konseptini bitirsinler. 2-3 sene sonra başka konseptle dönsünler. Pusu konsepti şu an uzatmaları oynuyor. Tekrar en baştan en yükseğe çıksınlar. Artık 4 büyük ailenin yerine 4 büyük hanedan mı olur bilmiyorum işte bir şeyler ayarlasınlar konuları belirlesinler senaryoyu düzgün hazırlasınlar. Bana göre tabii :)
Bence Tv8'e geçmemiz en büyük hata olur sistem düzelmedikçe orada ki reytingimiz 6 dan bile düşük olur ha eğer sistem değişirse geçelim. Ama Tns ye güven olmaz. Show da o eski Show değil sahibi değişti. Sahibi değişmeseydi 21.45 de başlayabilirdi orada şimdi imkansız

@Polat Şaşmaz sen bu bolumlerden cok memnundun ne oldu da bu yaziyi yazma geregi gordun :)))))) bolum esnasinda muhtesem bolumdu diye naralar atiyordun :))))

Şu an ki sistemde en iyisi show tv görünüyor. Kanal elindeki sıradan dizi ve programlara bile önem veriyor bunlara bu önemi veren vadiyi baş tacı yapar.

Aynen abi hani eski Vadi dondu diyordun.Ne değişti :) @Polat Şaşmaz
Eski Vadi döndü dedim de geleceğe dair bir atılım yok aga ilerde yine konu tıkanacak

@Polat Şaşmaz sen bu bolumlerden cok memnundun ne oldu da bu yaziyi yazma geregi gordun :)))))) bolum esnasinda muhtesem bolumdu diye naralar atiyordun :))))
Yukarda yazdım abi :D Şöyle tapınakçıların sahaya sürdüğü karakterler ortaya çıkarsalar İskenderin Tapınakçı versiyonu gibi o zaman laf söylemem ama adamlar yazamıyor bari 2-3 sene düzgün senaryo yazıp öyle gelsinler