- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
bende inanmadım bunaBu akşam 250. bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yerini Kara Kutu alacak.15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.
POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR
Hemen her kesimden izleyicinin beğeniyle takip ettiği ve 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenip, bu evliliğinden Ali Nadir adında bir oğlu olan Necati Şaşmaz, 12 yıllık mücadelesini sonlandırıyor.
YENİ BİR VADİ DOĞUYOR
Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizinin kısa bir zamanda bu dizinin yerini alacağı konuşuluyor.
http://www.ensonhaber.com/kurtlar-va...015-03-12.html
@-KADİR- @Çiğdem- @Maskeli Fedai @takas @Master.1000 @34rcp44 @Polat Şaşmaz @vadikızı @papuleoo
ben pek inanmadım ama yinede paylaşayım dedim))))))
var kuyruk acıları muhtemelen ideolojik bir dertleri var@-KADİR- bu enson haber durmadan vadi hakkında dezenformasyon bilgiler veriyor))) ne alıp veremedikleri var vadiyle anlamış deilim
))) hatta zamanında reaksyonunu övüp vadiye salvolar yapıyorlardı
))
öle abi doğru çıkmaz@-KADİR- zordur kuyruk acısı kolay çıkmaz acısı derlerrrr))
bak sana kuyruk acısının hikayesini anlatayım))))
yılanla arkadaşlık eden adamın öyküsüdür bu.
adamın oğlu yılanın yuvasında hazine sakladığını düşünüp onu öldürmeye çalışır ama elindeki baltayla yılanın başını keseceğine, kuyruğunu keser. yılan ise bunun üzerine oğlanı sokarak öldürür. adam çok üzülür ama oğlunun hatalı olduğunu anladıktan sonra yılana özür dilemeye gider. yılan ise "bende bu kuyruk acısı, sende evlat acısı varken dost olamayız" der ve adamla barışmaz.))))
abi bunu hangi çakal yazmış ya kalbime inecekti neyse ki haberi okuyunca sallamasyon olduğunu anladım ulan ulan çatlasınızda patlasanızda vadi bitmezBu akşam 250. bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yerini Kara Kutu alacak.15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.
POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR
Hemen her kesimden izleyicinin beğeniyle takip ettiği ve 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenip, bu evliliğinden Ali Nadir adında bir oğlu olan Necati Şaşmaz, 12 yıllık mücadelesini sonlandırıyor.
YENİ BİR VADİ DOĞUYOR
Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizinin kısa bir zamanda bu dizinin yerini alacağı konuşuluyor.
@-KADİR- @Çiğdem- @Maskeli Fedai @takas @Master.1000 @34rcp44 @Polat Şaşmaz @vadikızı @papuleoo
aga bu durum canımı sıktı bütün haber sitelerine bu haber düştüabi bunu hangi çakal yazmış ya kalbime inecekti neyse ki haberi okuyunca sallamasyon olduğunu anladım ulan ulan çatlasınızda patlasanızda vadi bitmez
biz bitti demeden bitmezzzzzz
vadinin yerini kara kutu alacakmış neyin kafasını yaşıyolarsa![]()
abi bi göz attımda twitterına acayip hakaretler etmişler şu ülkücülerden en az pkk lılar kadar nefret ediyorum ikisi de aynıdır gözümde@lale1 artık muhabbetimize katıl be ablacım))) geçen seneden itibaren bizi dikizliyorsun
)))) burada ki samimi ortamı gördün test ettin artık katılma zamanın geldi
@papuleoo muhabete bakar mısın ?
![]()
Ahmet YENİLMEZ @ahmetyenilmez · 3 Mar
@aahmetdemirrr Bu adam bunu yazabiliyor! Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
yok artık harbi mi aga illa ağzımızı bozacaklaraga bu durum canımı sıktı bütün haber sitelerine bu haber düştü
Enson haberin abidik kubidik haberleri yineBu akşam 250. bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yerini Kara Kutu alacak.15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.
POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR
YENİ BİR VADİ DOĞUYOR
evet aga ömer baba ocaklara hizmet ediyormuş sır katipliği ile vazifeliymiş ; orası net değil ölümünden haberdar olmama ihtimalide yüksekÖmer Baba ajan çıkmış diyorlar doğru mu? Sır katipliği filan? Eğer öyleyse Ali Candan öldüğünde acılı acılı sela okuması hep yalanmış!?
yok be aga ne ajanıÖmer Baba ajan çıkmış diyorlar doğru mu? Sır katipliği filan? Eğer öyleyse Ali Candan öldüğünde acılı acılı sela okuması hep yalanmış!?
hayırdır aga bölümü gene mi beğenmedinHaftaya Kurtlar Vadisi'ne devam..
Tapatalk 2
Ohoo ne oldu aga ya çok güzel bölümdüHaftaya Kurtlar Vadisi'ne devam..
Tapatalk 2