ooo desene bomba bir bölüm geliyorevet artur veledi ustanın yanında)) ustanın elinde silah var
))
artık bu söylemimde eskidi haftalardır aynısını yazıyorum
ooo desene bomba bir bölüm geliyorevet artur veledi ustanın yanında)) ustanın elinde silah var
))
o fotolar set resimleri daha yeni yayınlandıooo desene bomba bir bölüm geliyor
artık bu söylemimde eskidi haftalardır aynısını yazıyorum
alakasını bulduk ya oğlu falan dedik bakarsın olur sonuçta kan kanı çekero fotolar set resimleri daha yeni yayınlandı)))) bu haftadan çok ümitliyim
)) artur polat ne alaka acaba
))
ayoll bu adamda karnı acıktıkca vadiye dönüyorYeni sezona çarpıcı bir bölümle giren Kurtlar Vadisi Pusu, seyircisine yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
TUNCAY KANTARCI GERİ DÖNÜYOR
Kurtlar Vadisi'nin en çok sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi Pusu'da da yer almış, ancak bir süre sonra ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun süre tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı nerede" başlıkları açılmıştı.
Pana Film Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le yeniden sözleşme imzalama aşamasında.
GÜMRÜK KAÇAKÇILIĞINDAN HASTANE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE...
Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye yeniden girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor.
Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'nde ise, Mehmet Karahanlı'nın baronluğunu yaptığı büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması muhtemel sorunları çözüyordu.
KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ
Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye keyifli anlar yaşatıyordu.
![]()
aaa olabilir bencede ronaldın cahite bunu söylediğini düşünüp çekiniyor bence algisler sırrımızı açıkladımı derken onu kast ediyor olabilirler 🙂🙂@-KADİR-
bana göre tabi bu yazacaklarımın hepsi bir varsayımdan ibaret yüce majestenin sözlerinden amonun çocuğun elini öpmesinden anlaşılan bir şey var ve ben amon -yüce majeste-ra ilişkisinden anladıklarımı kısaca özetliyeyim)))
bilinen şu an 3 güç 66 nesildir var olan bir soyun koruyucuları (hz isa) soyu olabilir. amon majeste ra kutsal bir lider olmadıkları için bu dünyayı yöneten gücü farklı şekillerde elinde tutuyorlar mesela amon hanedanlıyla dünya ekonomisine yön verirken ra siyasi gücüyle dünyaya yön veriyor yüce majeste de daha gizli bir ritüel olduğu için gizliden tapınak şovalyelerini belli bir sistem içinde yönlendiriyor ve dünyayı kaosa sürükleme yolundaki çalışmaları yapan tek kişi majeste ,bu güçlerinin tek amacı var bu bütün güçlerini tek biri etrafında toplamak yani kılıcı eline alacak tek kişi hem de dünyayı kıyamete kadar yaklaştırıçak güç)) işte burada devreye artur giriyor 3000 yıldır beklenen olay
artur denilen kutsal lidere de birleşecek ve bu arturun soyunu sürdürebilmesi için bir kadına ihtiyacı var ve bu kişi benim tahminime göre onunla aynı zamanda doğan kutsal 66 neslin bu yüzden temsilcisi olarak gösterilen elif yani elif arturun gelecekteki eşi konumuna getirilecek yani kraliçe görevini alacak
)))
elifi kutsal kılan en önemli olgu ;mehmet karahanlının,amon hanedanının türkiye uzantısı,soyundan gelen bir kız olmasından kaynaklanıyor))))
aaa ozaman yüce masejte polata kız istemeye gidebilir yakında bence@Çiğdem- bırak akif cahit çapsızlarının çapsızlıklarından konuşmayı şu 66. nesil artur elif martin şeytan üçgeninden bahset biraz .bu konular çok önemli ve gizemli konular . @Master.1000 seninde yorumlarını merak ediyorum .ben bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp bu konular üzerinden tartışılması gerektiğini önemsiyorum .bu konular gizem kokan çok mühim konular)))
YÜCE MORUĞUN BU KONULARDAN HABERİ YOK ,ALGİS VE MARTİN İSTEYEBİLİRaaa ozaman yüce masejte polata kız istemeye gidebilir yakında bence![]()
abiciğim bende son bölümlerden eskisi gibi gizemli ters köşe yapn sahnelerden memnunum ama sen yinede çok kendini kaptırma bence bu senaristlerin ipiyle kuyuya bence inilmez biz okadar kafamızda birşeyler kurarızYÜCE MORUĞUN BU KONULARDAN HABERİ YOK ,ALGİS VE MARTİN İSTEYEBİLİR)))
hhahahha beşik kertmesi belkide olmuşlardır mrgaret büyütmüştü elifi@Çiğdem- şu da olabilir tabi bunlar arthurla elifi beşik kertmesi yapmaya çalışırlarsa şaşırma))) birde yüce moruk ve avanesi çağdaşlıktan bahsederler
![]()
ayy bugün beşiktaşın maçı varmış 20:00 da yani babamdan mümkünü yok kumandayı alamam 22:00 dan önce 🙁🙁🙁@Çiğdem- biz artık vadi ile ilgili hayal kırıklıklarına alıştık))) bağışıklık sistemimiz olumsuz yönde kuvvetlendi
artık bundan sonra gizem ve heyecan tavan yaparsa acaba bünye ne tepki verir diye açıkcası düşünmüyor deilim
)) bütün endişem o yönde
![]()
ABİ YALAN OLDUĞNU BİLSEMDE AYAR OLDUM DENGESİZLERE BAK YA YÜREMĞİMİZE İNDİRELECEKLERBu akşam 250. bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yerini Kara Kutu alacak.15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.
POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR
Hemen her kesimden izleyicinin beğeniyle takip ettiği ve 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenip, bu evliliğinden Ali Nadir adında bir oğlu olan Necati Şaşmaz, 12 yıllık mücadelesini sonlandırıyor.
YENİ BİR VADİ DOĞUYOR
Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizinin kısa bir zamanda bu dizinin yerini alacağı konuşuluyor.
http://www.ensonhaber.com/kurtlar-va...015-03-12.html
@-KADİR- @Çiğdem- @Maskeli Fedai @takas @Master.1000 @34rcp44 @Polat Şaşmaz @vadikızı @papuleoo
ben pek inanmadım ama yinede paylaşayım dedim))))))