Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Iyi aksamlar arkadaslar 😉))))kimse yok mu
abi geldim şimdi 🙂

B_1ZTSOW8AAvyV9.jpg:large

Vadi de de keşke alt yazı olsa Türkçe konuşuyorlar resmen
aga olmaz olmaz vadide çok fazla yabancı karakter var öyle yaparlarsa dizinin %70 i alt yazılı olur bu dizi gencide yaşlısıda izliyor o yüzden herkesi düşünmeleri lazım alt yazı olmaz bu şekilde iyi
yabancılar nasıl türkçe konuşuyo falan muhabbetini geçecez arada özel sahnelerde olur amonun sahneleri gibi ama her sahne alt yazılı olursa işimiz var valla ben bile sıkılırım her yabancıda alt yazı olsa
@Master.1000 aga vadi son 5 bölümdür baya baya toparlandı aga eleştirilerine pek katılmıyorum söylim on numara gidiyor

Bu arada bırakın berk hakmanı orhan bıyıklıyı falan filan vadiye gelmesi gereken en müthiş 1 numaralı isim Hakan Ural'dır
ben böyle bi karizma ve oyunculuk görmedim adam süper ya daha önceden de tanıyordum ama bu kadar dikkatimi çekmemişti kod adı kozda izledim orda hayran kaldım bugün kanal 7 de kolpaçino vardı biraz izledim adam ne rol kesiyor be vadiye o kadar yakışır ki yeminle süper olur

polatın yanına dost olarak hakan uraldan ötesi olmaz bunu mutlaka pana filme iletmemiz lazım ki kendisi de vadide oynamak istediğini söylemişti keşke gelse be

aga olmaz olmaz vadide çok fazla yabancı karakter var öyle yaparlarsa dizinin %70 i alt yazılı olur bu dizi gencide yaşlısıda izliyor o yüzden herkesi düşünmeleri lazım alt yazı olmaz bu şekilde iyi
yabancılar nasıl türkçe konuşuyo falan muhabbetini geçecez arada özel sahnelerde olur amonun sahneleri gibi ama her sahne alt yazılı olursa işimiz var valla ben bile sıkılırım her yabancıda alt yazı olsa
@Master.1000 aga vadi son 5 bölümdür baya baya toparlandı aga eleştirilerine pek katılmıyorum söylim on numara gidiyor
evet artık dizide çok fazla yabancı sahne var alt yazıdan bu sebeple vazgeçildi bence mantıklı bir karar zaten millet diziyi anlayamıyor bir de alt yazıyı görürse kimse uğraşmaz direk kanalı değiştirir

evet artık dizide çok fazla yabancı sahne var alt yazıdan bu sebeple vazgeçildi bence mantıklı bir karar zaten millet diziyi anlayamıyor bir de alt yazıyı görürse kimse uğraşmaz direk kanalı değiştirir
aynen öyle aga eleştiri yaparken biraz bunları da düşünmek lazım ya herşeyi kendinize göre yorumlamayın açık ve net örnek veriyorum babam alt yazılı olsa hiçbişey anlamaz ben anlarım belki ama o anlamaz yada dedem anlamaz
babam 12 yıldır izliyor değiştirmez ama öylesine izleyen bir başkası değiştirir dediğin gibi herkes bizim gibi değil unutmayın

altyazı falan yok olmasında tonla yabancı adam var beyler yapmayın

gördük kara kutunun halini 3 reyting bile alamadı ki bu sistemde zaten böyle kaliteli dizilerin sağlam erkek işlerinin reyting alması çok zor vadi bile ismiyle gidiyor vallahi

aynen öyle aga eleştiri yaparken biraz bunları da düşünmek lazım ya herşeyi kendinize göre yorumlamayın açık ve net örnek veriyorum babam alt yazılı olsa hiçbişey anlamaz ben anlarım belki ama o anlamaz yada dedem anlamaz
babam 12 yıldır izliyor değiştirmez ama öylesine izleyen bir başkası değiştirir dediğin gibi herkes bizim gibi değil unutmayın

altyazı falan yok olmasında tonla yabancı adam var beyler yapmayın

gördük kara kutunun halini 3 reyting bile alamadı ki bu sistemde zaten böyle kaliteli dizilerin sağlam erkek işlerinin reyting alması çok zor vadi bile ismiyle gidiyor vallahi
aga şunu baştan söyleyeyim kara kutu çok kaliteli bir iş bilirsin vadi haricinde dizi beğenmem ve izlemem ama bu diziyi acayip beğendim bu sistemde barınamaz malesef orası malum

aga aynen dediğin gibi vadiyi her yaştan insan izliyor eskiyle kıyas yanlış zaten pusu da da alt yazıyla konuşuyorlardı ta ki 190.bölüme kadar sonra tapınakçılar geldi çok fazla yabancı karekter oluştu alt yazıyı bıraktılar aslında ortada anlaşılmayacak bir durum yok herşey açık

aga şunu baştan söyleyeyim kara kutu çok kaliteli bir iş bilirsin vadi haricinde dizi beğenmem ve izlemem ama bu diziyi acayip beğendim bu sistemde barınamaz malesef orası malum

aga aynen dediğin gibi vadiyi her yaştan insan izliyor eskiyle kıyas yanlış zaten pusu da da alt yazıyla konuşuyorlardı ta ki 190.bölüme kadar sonra tapınakçılar geldi çok fazla yabancı karekter oluştu alt yazıyı bıraktılar aslında ortada anlaşılmayacak bir durum yok herşey açık
aynen aga bu kadar yabancı karakter varken alt yazı mı olur yaptıkları doğru
aga açıkçası internetten açıp izlemedim daha dün biraz bakmıştım ama tam izleyemediğim için yorum yapmadım izlersem yaparım netten dizi izleme alışkanlığım yok pek :D

İşte müthiş fotofragman;

müzik on numara olmuş :D

Kurtlar Vadisi : 97 Bölüm
Kurtlar Vadisi Terör :2 Bölüm
Kurtlar Vadisi Pusu : 250 Bölüm(Hala devam ediyor.)

Ek olarak;

Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Filistin
Muro

İşte Gelmiş geçmiş en büyük efsanenin bölüm sayısı verdiği aralarla da bir REKORTMEN!

11024631_411532785689609_3056925250225361195_n.jpg

250.Bölümden Leyloş :D

Polat alemdar hangi sürpriz isimle karşi karşiya gelecek cevabi yarin aksam 21.00 da kanal d de!

Polat alemdar hangi sürpriz isimle karşi karşiya gelecek cevabi yarin aksam 21.00 da kanal d de

Son düzenleme:
dizi süper gözüküyor ama yine sonuna kadar izleyemicem malesef yatmam lazım sonra mutlaka izlicem

bu ara BugünGünlerden [HASHTAG]#KURTLAR[/HASHTAG] VADİSİ PUSU
gerisi hikaye!

66. nesil veledine bakar mısınız polatla beraber volta atıyor:))))) vay be bugün baya heyecanlı olacağa benziyor :D

B_43XcBWIAAthd0.jpg:large

B_44raqWAAAn61C.jpg:large
10922224_890687727658697_248937102_n.jpg
QRNp53.jpg
10430394_410921915750696_3878967388647339796_n.jpg
11037466_410925772416977_3712286239786812196_n.jpg
10994973_1385671688417327_2003322004_n.jpg
11051232_1564983503726456_1271239864_n.jpg
10997301_1412873919024044_679698377014516798_n.jpg

Son düzenleme:
Yeni sezona çarpıcı bir bölümle giren Kurtlar Vadisi Pusu, seyircisine yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

TUNCAY KANTARCI GERİ DÖNÜYOR

Kurtlar Vadisi'nin en çok sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi Pusu'da da yer almış, ancak bir süre sonra ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun süre tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı nerede" başlıkları açılmıştı.

Pana Film Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le yeniden sözleşme imzalama aşamasında.

GÜMRÜK KAÇAKÇILIĞINDAN HASTANE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE...

Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye yeniden girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor.

Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'nde ise, Mehmet Karahanlı'nın baronluğunu yaptığı büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması muhtemel sorunları çözüyordu.

KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ

Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye keyifli anlar yaşatıyordu.

210920142140545784278.jpg