abi geldim şimdi 🙂Iyi aksamlar arkadaslar 😉))))kimse yok mu
abi geldim şimdi 🙂Iyi aksamlar arkadaslar 😉))))kimse yok mu
aga olmaz olmaz vadide çok fazla yabancı karakter var öyle yaparlarsa dizinin %70 i alt yazılı olur bu dizi gencide yaşlısıda izliyor o yüzden herkesi düşünmeleri lazım alt yazı olmaz bu şekilde iyiVadi de de keşke alt yazı olsa Türkçe konuşuyorlar resmen
evet artık dizide çok fazla yabancı sahne var alt yazıdan bu sebeple vazgeçildi bence mantıklı bir karar zaten millet diziyi anlayamıyor bir de alt yazıyı görürse kimse uğraşmaz direk kanalı değiştiriraga olmaz olmaz vadide çok fazla yabancı karakter var öyle yaparlarsa dizinin %70 i alt yazılı olur bu dizi gencide yaşlısıda izliyor o yüzden herkesi düşünmeleri lazım alt yazı olmaz bu şekilde iyi
yabancılar nasıl türkçe konuşuyo falan muhabbetini geçecez arada özel sahnelerde olur amonun sahneleri gibi ama her sahne alt yazılı olursa işimiz var valla ben bile sıkılırım her yabancıda alt yazı olsa
@Master.1000 aga vadi son 5 bölümdür baya baya toparlandı aga eleştirilerine pek katılmıyorum söylim on numara gidiyor
aynen öyle aga eleştiri yaparken biraz bunları da düşünmek lazım ya herşeyi kendinize göre yorumlamayın açık ve net örnek veriyorum babam alt yazılı olsa hiçbişey anlamaz ben anlarım belki ama o anlamaz yada dedem anlamazevet artık dizide çok fazla yabancı sahne var alt yazıdan bu sebeple vazgeçildi bence mantıklı bir karar zaten millet diziyi anlayamıyor bir de alt yazıyı görürse kimse uğraşmaz direk kanalı değiştirir
aga şunu baştan söyleyeyim kara kutu çok kaliteli bir iş bilirsin vadi haricinde dizi beğenmem ve izlemem ama bu diziyi acayip beğendim bu sistemde barınamaz malesef orası malumaynen öyle aga eleştiri yaparken biraz bunları da düşünmek lazım ya herşeyi kendinize göre yorumlamayın açık ve net örnek veriyorum babam alt yazılı olsa hiçbişey anlamaz ben anlarım belki ama o anlamaz yada dedem anlamaz
babam 12 yıldır izliyor değiştirmez ama öylesine izleyen bir başkası değiştirir dediğin gibi herkes bizim gibi değil unutmayın
altyazı falan yok olmasında tonla yabancı adam var beyler yapmayın
gördük kara kutunun halini 3 reyting bile alamadı ki bu sistemde zaten böyle kaliteli dizilerin sağlam erkek işlerinin reyting alması çok zor vadi bile ismiyle gidiyor vallahi
aynen aga bu kadar yabancı karakter varken alt yazı mı olur yaptıkları doğruaga şunu baştan söyleyeyim kara kutu çok kaliteli bir iş bilirsin vadi haricinde dizi beğenmem ve izlemem ama bu diziyi acayip beğendim bu sistemde barınamaz malesef orası malum
aga aynen dediğin gibi vadiyi her yaştan insan izliyor eskiyle kıyas yanlış zaten pusu da da alt yazıyla konuşuyorlardı ta ki 190.bölüme kadar sonra tapınakçılar geldi çok fazla yabancı karekter oluştu alt yazıyı bıraktılar aslında ortada anlaşılmayacak bir durum yok herşey açık
abi iyi ki söyledin ya hemen açtım adamsınKara kutu basladi beyler
abi iyi ki söyledin ya hemen açtım adamsın![]()