Maskeli Fedai
Favori Üye
inşallah ablaanlıyorum cnm fırsat buldukça gelirsin ama demi
aga arada izliyorumda 4 gün çok ya her gün izleyemiyorumStriptizci deme aga@takas survivoru izle.bir hakan.çok ortalığı karistiriyor
yenimiymiş aga ben onu eski sandım real maçı bitsin hemen açıyorumTRT 1 i açın Memati var
-Tapatalk-
Bitti ki aga geçmiş olsun moraller yerinde değil ki hicbirsey anlamadımyenimiymiş aga ben onu eski sandım real maçı bitsin hemen açıyorum
açtım bitti neyse mematiyi görmekte güzel bu arada eski imaja dönmüş yakışırBitti ki aga geçmiş olsun moraller yerinde değil ki hicbirsey anlamadım
-Tapatalk-
twitterda paylaşmışlar valla üstüne alın bence deSurvivor dururken maç falan izlenen ama bana.laf çakılmış gibi![]()
anlaştık o zamaninşallah abla
sağol aga @takas
herkese hayırlı geceler
Mesele yazın ortasında başından aşağıya su döküp ona buna meydan okumak değil azizim,Mesele bu soğukta abdest alıp şeytana meydan okumak..😉
Allah yardımcin olsun aga ))abi bu aralar az giricem işe başladım yardırıyorum![]()
Vadi de de keşke alt yazı olsa Türkçe konuşuyorlar resmenKara Kutu tek kelimeyle muhteşem olmuş. Senaryo, çekim, müzik, oyuncular herşey birbirini tamamlamış. Oyuncularda ki doğallık beni mest etti zaten. Bazı dizilerde yazılan abartılı diyaloglarla oyuncular seyirciye çok yapmacık gelir.. rol yaptığını fazlasıyla belli eder. Dizinin senaryosu muhteşem.. hem akıcı hemde gerçekçi.. boş ve gereksiz uzatmalar yerine hızlı geçişler.. ırak sahnelerinde türkçe konuşulması yerine verilen alt yazılar.. aksiyon sahnelerin de ki gerçeklik, genel çekim kalitesi, müzikler vs.. ilk bölüm olmasına insanı sıkmadı.
Tapatalk 2
Vadi de de keşke alt yazı olsa Türkçe konuşuyorlar resmen
cnm replik konusunda herkes katılır bence sanaOndan ziyade senaryoda fazlasıyla sıkıntı var.. bizde Cahit'e yazılan fantastik senaryosu.. Can bey ve ekibinin bitmek bilmeyen boş sohbetleri.. Fehmi'nin konsey muhabbeti.. iki sezondur devam eden Pusat-Baltazar didismesi..Yusuf karakteri üzerinden 'eski' vadiyi tekrardan canlandırmaları.. genel olarak oyuncularda ki diyalog sıkıntısı.. KGT sahneler.. vs. Senaryo da ki açığı halen oyuncular üzerinden kapatmaya çalışan bir yazım grubu var.. en geniş oyuncu kadrosu ile rekor kırdık yine.. fakat bu sezon bu adamları kullanmakta oldukça zorluk çeken bir ekib var. Nerde gündeme dair tespitler yapan, gündemde ki olayları önceden sonradan işleyen yorumlayan Vadi.. karakterlere yazdığı o muhteşem öğretici ve kendisini seyirciye dinlettiren diyaloglar. Boş sahneler ile birklikte uzatmaların da tavan yaptığı dönem.
Tapatalk 2
selam hrkese