seneye derken abi vadi için mi zaten bu sene bomba gibi tabi vadi her zaman daha iyisini verebilirSeneye bomba gibi geliyoruz kadir))))))
seneye derken abi vadi için mi zaten bu sene bomba gibi tabi vadi her zaman daha iyisini verebilirSeneye bomba gibi geliyoruz kadir))))))
Sanada elini veren govdesini kurtaramiyorseneye derken abi vadi için mi zaten bu sene bomba gibi tabi vadi her zaman daha iyisini verebilir
tamam abi seneye daha da bomba gibi olacak acun vadiye gerekli kıymeti verir zatenSanada elini veren govdesini kurtaramiyor)))))
hahahah ayy yerim yaaaBen ikisindende muafim.)))) bizim ufaklik survivor hastasi😉))) reklamlara bile karsi illa yaris olacak resmen onlarla beraber yarisiyor
)))
ben öyle istiyorum gerçi vadinin tarzıyla kanal çok farklı ama belli olmaz bakarsın bu isteğim olur 🙂tamam abi seneye daha da bomba gibi olacak acun vadiye gerekli kıymeti verir zaten
TV 8 deyiz yani😉))
hahahah ayy yerim yaaa
acu survivoru yakında perşembeyede koyar ayoll ne yapıcaksın ozaman
O zaman çocuk çocuk dinlemem 😉)))
hahahaha yok öyle birşey kendini anında kapıda bulursun cnmtamam abi seneye daha da bomba gibi olacak acun vadiye gerekli kıymeti verir zaten
TV 8 deyiz yani😉))
hahahah ayy yerim yaaa
acu survivoru yakında perşembeyede koyar ayoll ne yapıcaksın ozaman
O zaman çocuk çocuk dinlemem 😉)))
abi bu aralar az giricem işe başladım yardırıyorumOzledik seni recai zade mahmut ekrem.))) @34rcp44
Allah yardimcin olsunabi bu aralar az giricem işe başladım yardırıyorum![]()
amin abi Allah razı olsunAllah yardimcin olsun))) hayat mucadelesi zordur😉 allah muaffak etsin
)))
recebim kolay gelsin buraları boşlama özleriz seni😉abi bu aralar az giricem işe başladım yardırıyorum![]()
anlıyorum cnm fırsat buldukça gelirsin ama demi