Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11065892_420633631431882_8014150446508086418_n.jpg

O bakışlar hiç değişmez Ustaaaaaaaaaa!

bu arada cahitin oyunculuğu karakteri falan tartışılır ama karizma adam bu tartışılmaz

agalar kemalettin osmanlı da pana filmle çalışmaya başlamış

Tilkinin dpnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir:)))))

Bu dizinin tutmasi demek olmayacak duaya amin demek 😉)))) tutmaz kardesim ask yeniden survivor varken izlenmez hemde erkek isi 😉)))
orası öyle abi tutma ihtimali bu sistemde mümkün değil gibi ama bir süpriz falan olur belki :D pana da ki lükse bak serdar akar ve kemalettin osmanlı yı vadide değilde başka bir dizide değerlendiriyor 😀

orası öyle abi tutma ihtimali bu sistemde mümkün değil gibi ama bir süpriz falan olur belki :D pana da ki lükse bak serdar akar ve kemalettin osmanlı yı vadide değilde başka bir dizide değerlendiriyor 😀
O luks dedigin mesele :)))))) bu isin anafikrinin ozunun ozu :))))))

abi idare et beni daha açık yazsana bugünlerde kafa kolay şarj etmiyor benim daha yalın bir şekilde yazsana :A
Hakikaten muhtesem yorum yaptin :)))) yani meselenin özünün özünü dile getirdin:))))))) bize serdar akarla kemaletyin lazimken onlar baska yerlerde yelken actilar

Tilkinin dpnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir:)))))

Bu dizinin tutmasi demek olmayacak duaya amin demek 😉)))) tutmaz kardesim ask yeniden survivor varken izlenmez hemde erkek isi 😉)))
2 diziyede bakıyorum racon şuan açık ara önde gidiyor cnm
karakutu müzikleri dışında hiçbirşey vermedi bana oyuncular çok beceriksiz oynuyor senaryo ne olduğu belli değil çok karışık
yani 40 dakıkadır bakıyorum müzik dışında etkileyici birşeyini göremedim ben karakutunun 🙂🙂🙂

raconun senaryosu daha sağlam görünüyor 😵😵😵

doğru ilginç bir tercih oldu demek pana bu işe epey önem vermiş
Tarkanin kis gunesi diye bir sarkisi varya :)))) yanlis zaman yanlis insan diye devam eden kara kutuda bu kategoriye giriyor malesef:)

2 diziyede bakıyorum racon şuan açık ara önde gidiyor cnm
karakutu müzikleri dışında hiçbirşey vermedi bana oyuncular çok beceriksiz oynuyor senaryo ne olduğu belli değil çok karışık
yani 40 dakıkadır bakıyorum müzik dışında etkileyici birşeyini göremedim ben karakutunun 🙂🙂🙂

raconun senaryosu daha sağlam görünüyor 😵😵😵
Bugun raconda is yapmaz ablacim :)))) he ucunculuk islerine yararsa onu bilemem;

Tarkanin kis gunesi diye bir sarkisi varya :)))) yanlis zaman yanlis insan diye devam eden kara kutuda bu kategoriye giriyor malesef:)

Bugun raconda is yapmaz ablacim :)))) he ucunculuk islerine yararsa onu bilemem;
racon totelde 4 reyting alsalar 2.sezona bile giderler abiciğim atv barajı 4 reytingte tutuyor 🙂🙂🙂

ama karakutu ilk 5 bölümü çıkarırsa dua etsinler bence 6.bölümü göremezler gibi görünüyor ben terciğimi racondan yana kullanıcam:F

Bazıları silmeye çalışır geçmişini. Bazıları geçmişini hatırlamak için kaybeder kendini.

racon totelde 4 reyting alsalar 2.sezona bile giderler abiciğim atv barajı 4 reytingte tutuyor 🙂🙂🙂

ama karakutu ilk 5 bölümü çıkarırsa dua etsinler bence 6.bölümü göremezler gibi görünüyor ben terciğimi racondan yana kullanıcam:F
Ben ikisindende muafim.:))))) bizim ufaklik survivor hastasi😉))) reklamlara bile karsi illa yaris olacak resmen onlarla beraber yarisiyor:))))