- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
EVET OKUDUMAbi Ahmet Yenilmez artık ülkücü değilim diye bir açıklama yapmış
EVET OKUDUMAbi Ahmet Yenilmez artık ülkücü değilim diye bir açıklama yapmış
cnm ben doğru bildiğim hiçbirşeyi söylemekten çekinmem beni tanıyan herkes bilir oyüzden sana kendi düşüncelerimle bu olayı anlatayım, biraz uzun olucak ama zahmet edip okursan bu konuyu tam anlamıyla anlamış olursun 😉😉Yok be aga o kadar da kötü olduğu bana inandırıcı gelmiyor. Koskoca ömer babadan bahsediyoruz öyle iki cümle ile unutulup gidecek adam değil.
Geçen biri paylaşmıştı çakır da diziden çıkınca bana çakır demeyin diye lakin ben oktay kaynarcanın 2012 olmalı seminerine katıldım kendisi unutamadığım tek rol süleyman çakır dedidiziden neden ayrıldınız sorusuna polattan daha çok ilgi gördüm ondan dedi. Sahi polattan daha çok ilgi görüyormuydu?
Eline yüreğine sağlık ablacnm ben doğru bildiğim hiçbirşeyi söylemekten çekinmem beni tanıyan herkes bilir oyüzden sana kendi düşüncelerimle bu olayı anlatayım, biraz uzun olucak ama zahmet edip okursan bu konuyu tam anlamıyla anlamış olursun 😉😉
oktay daha önceden tecrübeli bir oyuncuydu bayanlar baylar dizisinden tanıyordum zaten kendisini deliyüreğin filmindede çakır rolune yakın bir rolle ağır rollerin altından kalkıcağınıda göstermişti
necati bey iş adamıydı oyunculukla alakası o dönemde yoktu osman sınava tepkiler baya gelmiş hatta o dönemde saruhan hünel polat rolunu oynama ihtimali çok yüksekti olumlu bakış açısıda saruhana vardı necati şaşmazın olmasına tepki vardı ilk sezona en iyi örnek şudur çakır şuankı polat konumundaydı polat ise şuankı akif konumundaydı aynısıydı nasıl akif ömer mete hatrına tutuluyor diyorsak polatıda ilk sezon kardeşi raci hatrına torpiliyle tutuluyor eleştirileri vardı htta seray sever çakırın kardeşini oynuyordu polatla sahnelerinden dolayı osman sınava şikayet etmiş 1 sahne 1 gün srüyor oynamak istemiyorum necatiyle diye osman sınavda ben koyunu bile oynatırım necati kalıcak diye destek çıkmış ve seray severi vadiden şutlamışlar necatiyi şikayet ettiği için seraya yol vermişlerdi 2.sezon polat sesi değişti saçı kesip daha ağır birisi oldu akif konumundan sıyrıldı ama bu seferde memati konumundaydı 2.sezonada en iyi örnek budur çakır polat konumunda polat ise memati konumundaydı çakır yaşadığı sürece 1.adamdı izleyici gözünden diyorum çakır öldükten sonra osman sınav açıklama yaptı çakır senaryo gereği ölücekti evet ama normalde o bölümde ölmeyecekti osman sınav şöyle bir açıklama yaptı 1 odaya gidip 5 dakika düşündüm senaryoyu değiştirip çakırı erken öldürdük dedi sadece 5 dakikada akrar verdim buna oktay benim arkadaşımdı konuşup yolları ayırdık dedi normal şartlarda çakır o bölümde ölmeyecekti yani ani alınan bir kararla çıkarıldı osman sınav sadece 5 dakikada karar verdim buna derken nekadar ani olduğu ortada ayrılmasıyla çok iddalar ortaya atıldı bunlardan birisi şuydu
oktay rolune kendini çok kaptırdı sedat pekeri sürekli ziyaret ediyordu dedi osman bey sonra oktayda sedat benim aile dostummu ne öyle birşey dedi tam hatırlamıyorum kısaca sevdiğimden dolayı gidiyordum diye kendisini savundu sonra daha bir çok idda atıldı ortaya
polat çakırdan sonra son 9-10 bölümde kendinden söz ettirmeye başladı ve 3.sezonda herkesin sevgisini kazandı polat tam anlamıyla 3.sezonda seyircinin sevgisini onayını almıştır
çakırla polat arasında fark şudur polat bir dizi kahramanıdır çakır ise bizden içimizden birisidir
dizi karakteri değilde sanki istanbula yaşayan gerçek bir mafya babası gibi görüyorduk onu biz
çakırı biz içimizden birisi olarak gördüğümüz için belkide dünyada bir ilk yaşandı normal birisi ölmüş gibi çakıra önce cenaze namazı kılındı sonra mevlit yapıldı sonrada kuran okutuldu
normal bir insan ölünce napılırsa bu adama yapıldı, polat bir dizi kahmanıdır ama çakır bizden içimizden birisidir çakırı biz hiçbir zaman dizi karakteri olarak görmedik fark budur zaten kılınan cenaze namazları yapılan mevlitler okunan kuranlar hepsinin sebebi bu anlayıştı bu bir ilk ve sondur böyle birşeyi dünyada birdaha göremeyiz çünkü hiçbir dizi oyuncusunu içimizden birisi olarak göremeyiz bu ilk kez süleyman çakırda yaşandı bu sondur cnm uzun oldu kusura bakma detaylı anlatmak istedim😉
vlla en başından en sonuna kadar hepsini ne varsa söyledim cnm ne eksik ne fazla olan biten odur yani sen çok şanslısın süleyman çakırı ilk defa izleyecek olduğun için ayy çok kıskandım şuan seni ben keşke hafızamı silselerde bende tekrar izlesem çakırıEline yüreğine sağlık ablaçok güzel anlatmışsın teşekkür ederim.
Ayrıca ne kadar uzun olsa o kadar iyi oluyor. Öyle kısa şeyleri pek sevmiyorum sen uzun yaz gerisini bana bırak![]()
Asıl şanslı olan sizsiniz ben değil. Süleyman çakır hakkında bilgim yok çok cahilim şu andavlla en başından en sonuna kadar hepsini ne varsa söyledim cnm ne eksik ne fazla olan biten odur yani sen çok şanslısın süleyman çakırı ilk defa izleyecek olduğun için ayy çok kıskandım şuan seni ben keşke hafızamı silselerde bende tekrar izlesem çakırı![]()
ayolll yıl olmuş 2015 ve ilk defa izliceksin hepimiz enin yerinde olmaya şuan can atardık bunda herkesi rahatca genelleme alabilirim eski vadiyi şuan hepimiz hafızamız silinse ilk günkü gibi izlesek senin yerinde olmayı kim istemez cnm sende fazla uzatmadan izle bir an önceAsıl şanslı olan sizsiniz ben değil. Süleyman çakır hakkında bilgim yok çok cahilim şu anda
@china_shangai @-KADİR- sizide tebrik ederim bu günkü galibiyetten dolayı artık başka bir sene sizi yeneriz![]()
Abla seninde önünde kpss diye bir sınav olsa mecbur sabredersinayolll yıl olmuş 2015 ve ilk defa izliceksin hepimiz enin yerinde olmaya şuan can atardık bunda herkesi rahatca genelleme alabilirim eski vadiyi şuan hepimiz hafızamız silinse ilk günkü gibi izlesek senin yerinde olmayı kim istemez cnm sende fazla uzatmadan izle bir an önce
naıl sabrediyorsun ayoll anlamıyorumki![]()
çok şükür ben üni de dahil bütün okul işlerimi 2 yıl önce bitirdimAbla seninde önünde kpss diye bir sınav olsa mecbur sabredersinzaten kısa zaman içinde foruma uzun bir zaman ara vereceğim bu sebepten dolayı
![]()
Teşekkür ederimçok şükür ben üni de dahil bütün okul işlerimi 2 yıl önce bitirdim
tüm zorlukları biliyorum allah yardımcın olsun cnm başarılı olursun umarım zor bu işler gerçekten🙂🙂🙂
ben lisede web tasarım okudum ünide ise bilgisayar programcılığı okudum 2013 yılında mezun olmuştum 2 yıldır ev kızı modundayımTeşekkür ederimsen okudun?
Aslında o alanları okuyup ev kızı modunda takılmana anlam veremiyorum. Tabi ailevi sorunları da bilmemekle birlikte ben olsam o alanda elimden geleni yapardım bence sende yap durma daha hiçbir şey için geç değildir.ben lisede web tasarım okudum ünide ise bilgisayar programcılığı okudum 2013 yılında mezun olmuştum 2 yıldır ev kızı modundayım![]()
vlla 1 yıl kafa dinlemek istedim sonra 2 yıl oldu benim kendi terciğimde çalışmak istemedim ama işte yok cnm benimle aynı bölümden mezun olan çocukların çoğu ayrı ayrı fırınlarda işe başladılar bazılarıda lokanta falan tabi normalde biz bankada yada belediye gibi yerlerde muhasebe çalısabiliriz ama bizim ilçe karadeniz kısıtlı buralarda çok zor işte çocuklar okadar okuyup okul bitince fırına girdiler türkiyenin hali böyle malesef 🙂🙂🙂Aslında o alanları okuyup ev kızı modunda takılmana anlam veremiyorum. Tabi ailevi sorunları da bilmemekle birlikte ben olsam o alanda elimden geleni yapardım bence sende yap durma daha hiçbir şey için geç değildir.
Şimdi sizin mesleğin özel sektörde tutunma ihtimali var ama ilçede imkan yoksa onu bilemem. Neyse hakkında hayırlı olan olur inşaallah.vlla 1 yıl kafa dinlemek istedim sonra 2 yıl oldu benim kendi terciğimde çalışmak istemedim ama işte yok cnm benimle aynı bölümden mezun olan çocukların çoğu ayrı ayrı fırınlarda işe başladılar bazılarıda lokanta falan tabi normalde biz bankada yada belediye gibi yerlerde muhasebe çalısabiliriz ama bizim ilçe karadeniz kısıtlı buralarda çok zor işte çocuklar okadar okuyup okul bitince fırına girdiler türkiyenin hali böyle malesef 🙂🙂🙂
yok cnm bu ilçede nerde o imkan istanbul gibi büyük şehirlere gitmeleri lazım doğru dürüst çalısmak istiyorsalar 🙂🙂🙂Şimdi sizin mesleğin özel sektörde tutunma ihtimali var ama ilçede imkan yoksa onu bilemem. Neyse hakkında hayırlı olan olur inşaallah.
Bende ilk senin gibi düşünüyordum hatta ilk üniversitemi kazandığımda gitmeyi bile dusumedim sonra iyi ki gitmisim dedi o da yetmezmiş gibi ikinci üniversiteyide kismet olursa bu sene son bitirecem. Şunu kesin söyleyebilirim hem kişilik olarak hem sorumluluk alma açısından insan çok gelişiyor tabi bir bayan için aynı mı onuda bilmiyorum.yok cnm bu ilçede nerde o imkan istanbul gibi büyük şehirlere gitmeleri lazım doğru dürüst çalısmak istiyorsalar 🙂🙂🙂
ben evlilik olana kadar ailemin yanında kalmaya devam edicem hem tek çocuğum yanı hemde tek kızlarıyım hiçte ayrı yaşamadım ben onlardan üni okurken bile üni 15 dakika falandı arabayla gidip geliyordum hiç ayrı yaşamadım yanı ailemden oyüzden şehirlere çalısmaya gitme durumumda yok ama ben memnunum halimden 🙂🙂🙂