Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga inanma dediğine bu adam zaten yıllardır aynı şeyi söylüyor anlaşılan necati abi de artık yeter deyip karektere son vermiş ne hali varsa görsün
Yok be aga o kadar da kötü olduğu bana inandırıcı gelmiyor. Koskoca ömer babadan bahsediyoruz öyle iki cümle ile unutulup gidecek adam değil.

Geçen biri paylaşmıştı çakır da diziden çıkınca bana çakır demeyin diye lakin ben oktay kaynarcanın 2012 olmalı seminerine katıldım kendisi unutamadığım tek rol süleyman çakır dedi :) diziden neden ayrıldınız sorusuna polattan daha çok ilgi gördüm ondan dedi. Sahi polattan daha çok ilgi görüyormuydu?

Yok be aga o kadar da kötü olduğu bana inandırıcı gelmiyor. Koskoca ömer babadan bahsediyoruz öyle iki cümle ile unutulup gidecek adam değil.

Geçen biri paylaşmıştı çakır da diziden çıkınca bana çakır demeyin diye lakin ben oktay kaynarcanın 2012 olmalı seminerine katıldım kendisi unutamadığım tek rol süleyman çakır dedi :) diziden neden ayrıldınız sorusuna polattan daha çok ilgi gördüm ondan dedi. Sahi polattan daha çok ilgi görüyormuydu?
aga bak oda yalan diyorum işte bunlar hep kıskançlıktan ilgi gördüğü doğru tabi de onun ölümü senaryo gereği oldu zaten belirliydi onun ölümüyle polat direksiyona geçti bambaşka mecralara girdi

Vadi öncelikle son haftalarda iyileşme sürecine girdi.Toparlanma var.Bu bölümü çok beğendim ben gizemli konulara girmeleri de çok iyi haber.Repliklerde iyileşme var ama birkaç temizlik yapılmalı gereksiz karaketerler ölmeli.Bunlar olursa daha güzel olur

Hala söylüyorum Kayahan Yıldızoğlu gerçek majeste değil sezon finalinde pana bizi çok fena ters köşe yapacak haberiniz olsun agalar.Sezon finalinde gerçek majeste çıkacak ortaya

Bazı arkadaşlar maziyi unutmuş anlaşılan.İşte kadıköy kupada kaldırdığımız fotoğraf :A

galatasaray-kupayi-kadikoy-de-kaldirdi_88973_b.jpg

@Maskeli Fedai aga ben de sen gibi düşünüyorum yalnız kayhan yıldızoğlu bu bölümdeki performansıyla beni mest etti o ihtimal bana da oldukça yakın geliyor

@Maskeli Fedai aga ben de sen gibi düşünüyorum yalnız kayhan yıldızoğlu bu bölümdeki performansıyla beni mest etti o ihtimal bana da oldukça yakın geliyor
Aga dediğin adam iyi oynuyor ama majeste değil bence bunu ancak sezon finalinde öğreniriz

B arada bugün kadıköyde yenileceksiniz aga kaçarı yok :A

Aga dediğin adam iyi oynuyor ama majeste değil bence bunu ancak sezon finalinde öğreniriz

B arada bugün kadıköyde yenileceksiniz aga kaçarı yok :A
tabi tabi aga hayal kurmayın derim ya da kurun az kaldı dünya kadınlar gününde sizi çok iyi ağırlayacaz emin ol :A

tabi tabi aga hayal kurmayın derim ya da kurun az kaldı dünya kadınlar gününde sizi çok iyi ağırlayacaz emin ol :A
Aslan olarak gelip alnımızın akıyla savaşacaz :A kaçarı yok İsmail kartaldan hatalar bekliyorum stresli oynayacaksınız aga streske oynayadığınız için hata şansınız yüksek :A

gs'nin kadıköyde fenerbahçeyi yenmesini mayalar bile cevabını bulamadığından takvim işini bırakmışlardır. cevabı paralel evrende aranması gereken tarih.:F:F:Fla @Maskeli Fedai yolunu mu kaybettin senin ne işin var buralarda :)))))))

gs'nin kadıköyde fenerbahçeyi yenmesini mayalar bile cevabını bulamadığından takvim işini bırakmışlardır. cevabı paralel evrende aranması gereken tarih.:F:F:Fla @Maskeli Fedai yolunu mu kaybettin senin ne işin var buralarda :)))))))
Abi burası benim evim :A bu konu da iz bıraktım ben :Z

B_jtfvEWcAE55bP.jpg