tuncay ne şekilde gelecek o önemli diziden ayrıldığı şekilde geri dönecekse hiç gelmesin gerek yok 🙂
Vadiye mi gelmisagalar kemalettin osmanlı da pana filmle çalışmaya başlamış
yok abi oda serdar akar gibi kara kutu da
Olsun yakinda yayindan kalkar toptan vadiye gelirleryok abi oda serdar akar gibi kara kutu da
abi buradayım yalnız gündüzleri yazamıyorum 🙂
abi şimdi dua mı ettin bedduua mı anlamdımOlsun yakinda yayindan kalkar toptan vadiye gelirler))))) sevdim ben bu isi
)))))
Tilkinin dpnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidirabi şimdi dua mı ettin bedduua mı anlamdıminş bu dizi tutsun isterim tutmasını
Bu dizinin tutmasi demek olmayacak duaya amin demek 😉)))) tutmaz kardesim ask yeniden survivor varken izlenmez hemde erkek isi 😉)))abi şimdi dua mı ettin bedduua mı anlamdıminş bu dizi tutsun isterim tutmasını
orası öyle abi tutma ihtimali bu sistemde mümkün değil gibi ama bir süpriz falan olur belkiTilkinin dpnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir))))
Bu dizinin tutmasi demek olmayacak duaya amin demek 😉)))) tutmaz kardesim ask yeniden survivor varken izlenmez hemde erkek isi 😉)))
O luks dedigin meseleorası öyle abi tutma ihtimali bu sistemde mümkün değil gibi ama bir süpriz falan olur belkipana da ki lükse bak serdar akar ve kemalettin osmanlı yı vadide değilde başka bir dizide değerlendiriyor 😀
abi idare et beni daha açık yazsana bugünlerde kafa kolay şarj etmiyor benim daha yalın bir şekilde yazsanaO luks dedigin mesele))))) bu isin anafikrinin ozunun ozu
)))))
Hakikaten muhtesem yorum yaptinabi idare et beni daha açık yazsana bugünlerde kafa kolay şarj etmiyor benim daha yalın bir şekilde yazsana![]()
doğru ilginç bir tercih oldu demek pana bu işe epey önem vermişHakikaten muhtesem yorum yaptin))) yani meselenin özünün özünü dile getirdin
)))))) bize serdar akarla kemaletyin lazimken onlar baska yerlerde yelken actilar
2 diziyede bakıyorum racon şuan açık ara önde gidiyor cnmTilkinin dpnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir))))
Bu dizinin tutmasi demek olmayacak duaya amin demek 😉)))) tutmaz kardesim ask yeniden survivor varken izlenmez hemde erkek isi 😉)))
Tarkanin kis gunesi diye bir sarkisi varyadoğru ilginç bir tercih oldu demek pana bu işe epey önem vermiş
Bugun raconda is yapmaz ablacim2 diziyede bakıyorum racon şuan açık ara önde gidiyor cnm
karakutu müzikleri dışında hiçbirşey vermedi bana oyuncular çok beceriksiz oynuyor senaryo ne olduğu belli değil çok karışık
yani 40 dakıkadır bakıyorum müzik dışında etkileyici birşeyini göremedim ben karakutunun 🙂🙂🙂
raconun senaryosu daha sağlam görünüyor 😵😵😵
o zaman senin dediğin gibi olur umarım bu iş bitince onlarda vadiye katılırlarTarkanin kis gunesi diye bir sarkisi varya))) yanlis zaman yanlis insan diye devam eden kara kutuda bu kategoriye giriyor malesef
![]()
Seneye bomba gibi geliyoruz kadiro zaman senin dediğin gibi olur umarım bu iş bitince onlarda vadiye katılırlar
racon totelde 4 reyting alsalar 2.sezona bile giderler abiciğim atv barajı 4 reytingte tutuyor 🙂🙂🙂Tarkanin kis gunesi diye bir sarkisi varya))) yanlis zaman yanlis insan diye devam eden kara kutuda bu kategoriye giriyor malesef
Bugun raconda is yapmaz ablacim))) he ucunculuk islerine yararsa onu bilemem;
Ben ikisindende muafim.racon totelde 4 reyting alsalar 2.sezona bile giderler abiciğim atv barajı 4 reytingte tutuyor 🙂🙂🙂
ama karakutu ilk 5 bölümü çıkarırsa dua etsinler bence 6.bölümü göremezler gibi görünüyor ben terciğimi racondan yana kullanıcam![]()