Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Akif yine ölmedi ya la :( en cokta o üzüyor beni. O yetmez gibi ofis kapısından bir çıkışı var sanırsın polat alemdar :)

Şaka bir tarafa akif çıkmasın son zamanlarda tipini görünce gülmem geliyor çok iyi oluyor.

10409266_403212659854955_7300692551216978916_n.jpg

Senaryoyu yazmaya yeniden başlayayım dedim üşengeçlikten bir şey yazamam ben iki üç birşey yazdık az önce

Düğün Günü:

Poyraz Polatı Arar

Polat Alemdarın Telefonu çalar telefonla gizli numara yazmaktadır.

Polat:Allah Allah kim acaba

Telefonu açar.

Poyraz: Alemdar Ayrıyım Bir Hatrını Sorayım Dedim
Polat: Ne o Poyraz irrite mi oldun ?
Poyraz: Yok bu sefer ki irrite değil kıl oldum. Bakana suikast için helikopterdeyim. Bence oradan kaç seninle daha işim var ama dersen ki ben çabuk gebermek istiyorum işte o zaman bekle beni tependeyim.
Polat: Gel gel bende seni bekliyordum

Poyraz telefonu kapatır.

Polat Alemdar: Memati Poyraz helikopterle oraya geliyor. Pozisyonunuzu alın.
Memati: Tamam Usta

Memati Abdülheye: Abdülhey Poyraz helikopterle buraya doğru geliyormuş
Abdülhey: Şerefsiz
Memati: Hee hee

Polat spikerden mikrofonu alır

Polat: Az Sonra Buraya Operasyon Düzenlenecek. Herkes Olabildiğince Hızlı Davransın Benimle Gelin.

Salonda çığlık sesleriyle oda boşalır ancak Bakan İçeri Girmez. Odanın yarısı daha boşalmamışken helikopter sesi duyulur

Bu haber çıktığında adama demedikleri şey kalmamıştı.. yok dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırıyorlar, bilgisiz, felan filan.. oysaki bu bir sevgi gösterisidir.. Vadiye karşı olan sınırsız bir sevgi.. ama malesef bunu görmekte zorluk çekenler var.. herkez eleştiriye hazır bekliyor.

Tapatalk 2

Bu haber çıktığında adama demedikleri şey kalmamıştı.. yok dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırıyorlar, bilgisiz, felan filan.. oysaki bu bir sevgi gösterisidir.. Vadiye karşı olan sınırsız bir sevgi.. ama malesef bunu görmekte zorluk çekenler var.. herkez eleştiriye hazır bekliyor.

Tapatalk 2
ayoll buna eleştiri yapanlar kurtlar vadisini hiç izlemeyen vadiden hiç haberi olmayan kişielrdir bence o kişileride dikkate almamak lazım sonucta vadi izleyen birisi buna eleştiri yapmaz oktay kaynarca örneğini bildiği için

ayoll adama normal cenaze namazı kılındı kuran okutuldu mevlit bile yapıldı sırasıyla ölen birisi ne yapılırsa cenaze kuran mevlit hepsine uyuldu bazı maçlarda saygı durusu yapmıslar hlit karakterini canlandıran adamı parkta dövmüşlerdi
zaten süleyman çakıra gazete ilanları her 4 yılda bir 4.yıl dönümü gibisinden ilanlr yapılıp bassğlığı hala okunuyor bunları bilen birisi ona eleştiri yapmaz cnm bilmeyen kişileride dikkate almıcaksın ahh ahh belkide dünyada bir ilki yaşamıştık dizi karakterinin gerçek hayatta öldü sanki cenazeler kuranalr mevlitler bunu adece türkiyede değil avrupanın hiçbiryerinde artık kisme göremez böyle birşeyi ayoll ben ne insanlar gördüm kendi babasının cenazesine gitmiyor:F ve bir dizi karakterine böyle yapılıyor vadi tarihini şereflendiren birşey oalrak kalıcak hep :love1::love1::love1:

Allah aşkı için onun için forumdan mi gidilir ona bakarsan takas bana dediğini bırakmıyor salak muamelesi görüyorum ona ragmen forumu birakmadim :)
aga seni kardeşim gibi severim ama bazen o kadar saçmalıyorsun ki dayanamıyorum seni küçümsemek gibi bi niyetim olamaz ama mesajlarını az da olsa tartarak yaz gözünü sevim

@XanTier aga sen gittiğinde bu konu nerdeydi şimdi nerde
neredeyse 1000 sayfa oldu mekanımız burası artık senide burda sık sık o müthiş yorumlarınla görüyoruz ona göre :D
son bölümü değerlendir bakalım :D ve genel bi vadi yorumu alalım senden bu sezonla ilgili