Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vadiyle ilgili yorumuna katılmıyorum ne yansıması sezonun ilk bölümleri müthişti o zamanda yükselmiyordu kadir haklı bu sistemde vadi ne yaparsa yapsın hakettiği oranları alamaz sistem bozuk saçma dandik

yemişim duygusunu komedisini daha 2.bölümden aldığı orana bak tamamen şişirme kimsenin izlediğini de sanmıyorum
dur hemen sinirlenme
takasım 2 bölümde bu kadar rating alması şaşırtıcı ama
ben beğenildiğini düşünüyorum ratinglere güvenmiyorum
ama izleyen var demek ki😉

vadiyle ilgili yorumuna katılmıyorum ne yansıması sezonun ilk bölümleri müthişti o zamanda yükselmiyordu kadir haklı bu sistemde vadi ne yaparsa yapsın hakettiği oranları alamaz sistem bozuk saçma dandik

yemişim duygusunu komedisini daha 2.bölümden aldığı orana bak tamamen şişirme kimsenin izlediğini de sanmıyorum
kendi yorumum değil china abiciğimin yorumuna katıldığımı belirttim o söylemişti bende katılıyorum dedim bu settar kadınları 2 bölüm daha sürseydi ben bile bunalıma girerdim galiba reyting sisteminde sana katıldığımı zaten söyledim son mesajımda
ama şu kadınlar çok sabrını zorladı vadicilerin 🙂🙂🙂

kardeşim ben ölçüyorum reytingleri işte yanıma 15 tane erkek geliyor 9 uyla vadi konuşuyoruz , adam bjk li diyor vadi ara verdikçe maçı izledim

dur hemen sinirlenme
takasım 2 bölümde bu kadar rating alması şaşırtıcı ama
ben beğenildiğini düşünüyorum ratinglere güvenmiyorum
ama izleyen var demek ki😉
nasıl sinirlenme bu basit diziler vadiden çok mu izleniyor yani buna anca gülerim
bunun gibi diziler her gün bi kanalda başlıyor o reytingleri almasına imkan yok

Etrafimdakilere sordum herkes o ne dedi şu an misafirler var burada halamlar falan babamın tarafi

kendi yorumum değil china abiciğimin yorumuna katıldığımı belirttim o söylemişti bende katılıyorum dedim bu settar kadınları 2 bölüm daha sürseydi ben bile bunalıma girerdim galiba reyting sisteminde sana katıldığımı zaten söyledim son mesajımda
ama şu kadınlar çok sabrını zorladı vadicilerin 🙂🙂🙂
yav arkadaşım sezonun ilk bölümleri de yükselmiyordu diyorum sana bölümler iyi olunca da yükselmiyor dünkü mükemmel ötesi bölüm 8 alıyor yazık günah verilen emeklere

Etrafimdakilere sordum herkes o ne dedi şu an misafirler var burada halamlar falan babamın tarafi
burda konuşulanlar burda kalsın gidip halana onu mu soruyon Allah Allah

yav arkadaşım sezonun ilk bölümleri de yükselmiyordu diyorum sana bölümler iyi olunca da yükselmiyor dünkü mükemmel ötesi bölüm 8 alıyor yazık günah verilen emeklere

burda konuşulanlar burda kalsın gidip halana onu mu soruyon Allah Allah
cnm o bölümleri hatırla @-KADİR- daha iyi bilir hangimiz eleştiri yaptık o bölümlere
ben bile sinema filmleri izliyoruz dedim biz memnun olallım yeterki bölümler güzel olduğu sürece reyting başka şey bizim umrumuzda olmaz o bölümlerde düşük alıyordu ama hangimiz eleştiri yaptık ben bile vadiyi savunuyordum o bölümlere kimse dil bile uzatmadı

ama son bölümlerde biz reytinglere değil şu kadınlara ve asalak motorculara eleştiri yapıyorduk biz bölümü beğendikten sonra reyting başka birşey umrumuzda olmaz bizim yeterki bölümelrin hakkını versinler 🙂🙂🙂

cnm o bölümleri hatırla @-KADİR- daha iyi bilir hangimiz eleştiri yaptık o bölümlere
ben bile sinema filmleri izliyoruz dedim biz memnun olallım yeterki bölümler güzel olduğu sürece reyting başka şey bizim umrumuzda olmaz o bölümlerde düşük alıyordu ama hangimiz eleştiri yaptık ben bile vadiyi savunuyordum o bölümlere kimse dil bile uzatmadı

ama son bölümlerde biz reytinglere değil şu kadınlara ve asalak motorculara eleştiri yapıyorduk biz bölümü beğendikten sonra reyting başka birşey umrumuzda olmaz bizim yeterki bölümelrin hakkını versinler 🙂🙂🙂
arkadaşım söylediğime geliyosun işte iyi olunca da yükselmiyor o yüzden düşük olunca suçu kendimizde aramayız bozuk sistemde ararız
umrumuzda değil ama insanın canı sıkılıyor sonuçta reyting verdikleri emeklerin karşılığı
böyle devam edelim de illa bişeyler olacaktır

arkadaşım söylediğime geliyosun işte iyi olunca da yükselmiyor o yüzden düşük olunca suçu kendimizde aramayız bozuk sistemde ararız
umrumuzda değil ama insanın canı sıkılıyor sonuçta reyting verdikleri emeklerin karşılığı
böyle devam edelim de illa bişeyler olacaktır
sisteme katılıyorum zaten sana hak verdim

ama bu reytinglerin en azından bu sezon düzeleceği yok gibi görünüyor
dünkü bölüm 8 reyting alıyor aşk bilmem ne 11 alıyor bu ortamda çokta konuşmaya gerek yok aslında 😵😵😵

şuda var cnm şuan fox tvye ne koysan 10 üstü alıcak gibi görünüyor
ama bana sorarsan karagül dısında hiçbir dizisi yüksek reytingi hak etmiyor

kocamın ailesi abde bizi geçecek reytingi hak etmiyor

kiraz mevsimi öyle bir dizi 9 10 reytingleri hiç hak etmiyor

aşk yeniden ab 13 reytinglerden bahsediliyor zaten rezillik

fox tv karagül dısında diğer dizileri o reytingleri hak etmiyor fox a şuan hangi diziyi koyarsan zirvede oynuyor o kanalda var bir tuhaflık kanal d star tv gibi büyük bir kanalda değil
normal sıradan bir kanal 🙂🙂🙂

şuda var cnm şuan fox tvye ne koysan 10 üstü alıcak gibi görünüyor
ama bana sorarsan karagül dısında hiçbir dizisi yüksek reytingi hak etmiyor

kocamın ailesi abde bizi geçecek reytingi hak etmiyor

kiraz mevsimi öyle bir dizi 9 10 reytingleri hiç hak etmiyor

aşk yeniden ab 13 reytinglerden bahsediliyor zaten rezillik

fox tv karagül dısında diğer dizileri o reytingleri hak etmiyor fox a şuan hangi diziyi koyarsan zirvede oynuyor o kanalda var bir tuhaflık kanal d star tv gibi büyük bir kanalda değil
normal sıradan bir kanal 🙂🙂🙂
haketmiyor yorumu ağır olmuyormu canım ben izlendiklerini
düşünüyorum

haketmiyor yorumu ağır olmuyormu canım ben izlendiklerini
düşünüyorum
izlenmesi ayrı birşey cnm abartılı reyting ayrı birşey

kocamın ailesi yine izlensin ama totelde nerdeyse vadiyi geçecek ab gurubunda zaten geçiyor kocamın ailesi totelde 5 ab gurubunda 6 reyting üstünü almaması lazım
öyle 7 reytingler falan abartılı tabikide

kiraz mevsimide totelde 9 reyting nedir totelde o dizinin hakkı 6 reytingtir

aşk yeniden ab gurubunda 13 reyting söylenicek söz yok totelde 11
aşk yenidenin totel reytingi en fazla 7 olmalıdır ab reytingide 8 reytingi geçmemeli

bu dediğim reytinglerde iyi reytingler bu oranlarla izlenmeleri lazım
ama fox a ne koyarsan 10 reytingi geçiyor dizi yerine çizgi film koy yine totel 12 ab 13 alıcak gibi görünüyor

tabi karagüle birşey demiyorum 10 üstünü onlar hak ediyor 🙂🙂🙂

kocamın ailesi yine izlensin ama totelde nerdeyse vadiyi geçecek ab gurubunda zaten geçiyor kocamın ailesi totelde 5 ab gurubunda 6 reyting üstünü almaması lazım

aşk yenidenin totel reytingi en fazla 7 olmalıdır ab reytingide 8 reytingi geçmemeli

ama fox a ne koyarsan 10 reytingi geçiyor dizi yerine çizgi film koy yine totel 12 ab 13 alıcak gibi görünüyor

ratinglere güvenmesemde abartılı rating olduğunu düşünmüyorum ben ya
neye göre hesaplanıyor bu ratingler çok merak ediyorum valla

aynen katılıyorum hepsi balon gibi şişiriliyor

ratinglere güvenmesemde abartılı rating olduğunu düşünmüyorum ben ya
neye göre hesaplanıyor bu ratingler çok merak ediyorum valla
hem güvenmiyosun hemde abartılı olduğunu düşünmüyosun güzel çelişki :)