takastan bahsedince biliyosun sandım o yüzden sordumBilmiyorum meseleyi. Ama ben kardesimi iyi tanirim gelir dersem gelir merak etmeyin![]()
tmm bekliyoruz onu
takastan bahsedince biliyosun sandım o yüzden sordumBilmiyorum meseleyi. Ama ben kardesimi iyi tanirim gelir dersem gelir merak etmeyin![]()
Bilmiyomusun ya Hamit elini kestiniye intihar ediyormuş
ne zaman kesti eliniBilmiyomusun ya Hamit elini kesti
sen beyaz tv deki bölümümü diyordun yaBu bölümü seyredebilirsin
ayoll buna eleştiri yapanlar kurtlar vadisini hiç izlemeyen vadiden hiç haberi olmayan kişielrdir bence o kişileride dikkate almamak lazım sonucta vadi izleyen birisi buna eleştiri yapmaz oktay kaynarca örneğini bildiği içinBu haber çıktığında adama demedikleri şey kalmamıştı.. yok dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırıyorlar, bilgisiz, felan filan.. oysaki bu bir sevgi gösterisidir.. Vadiye karşı olan sınırsız bir sevgi.. ama malesef bunu görmekte zorluk çekenler var.. herkez eleştiriye hazır bekliyor.
Tapatalk 2
aga seni kardeşim gibi severim ama bazen o kadar saçmalıyorsun ki dayanamıyorum seni küçümsemek gibi bi niyetim olamaz ama mesajlarını az da olsa tartarak yaz gözünü sevimAllah aşkı için onun için forumdan mi gidilir ona bakarsan takas bana dediğini bırakmıyor salak muamelesi görüyorum ona ragmen forumu birakmadim![]()