eğer sen vadinin bu aldığı oranlara normal diyosan bişey diyememevet çelişkideyim bu konuda ben ya kafam çok karışıyor rating konusunda
yok ben normal demiyorum ki rahatsızım bende ratinglerdeneğer sen vadinin bu aldığı oranlara normal diyosan bişey diyemem
bu arada bölümü bi kez daha izledim gerçekten nefis kesiciydi
hahahah bende onu diyorum abiciğim ben enin geçen bölümden memnun klmadığını hissetmiştim bugün diğer forumdakıler beğenmemişlerdir mesajını görüncebu ahmet yenilmezin oynadığı karakter yalan yok beni heycanlandırdı.sonunda yüce majesteyi gördük. sezon finaline kadar Amon Ra ve yüce majeste konuları ve 66.neslin temsilci olayını aktarırlar artık. adam akıllı gizemli çekerler mi bilmiyorum ama yeni bir ayin toplantısı da bekliyorum.
))) tahmin ediyorum gelecek sezon da Aten ve Amonun eşi lisa da kadroya dahil olur.dünkü bölümle alakalı olarak sadece itirazım majesteyi oynayan karakter iyi bir oyuncu olsada bana o sahne gizemli gelmedi 50 bölümdür konuşulan majestenin fragmanda ve haberleri çıkarak deilde mesela 10 .sezonda herkes faruk beyi hain zannederken birden semihin içeri girip sencer beye bütün işleri hallettim efendi demesi ve aslında hainin sencer bey olduğu gibi hem ters köşe hemde daha gizemli ve heyecanlı olmasını tercih ederdim
)))).jüce majestenin polatı öldürmeyi deilde getirmesini istemesi karahanlıdan sonra polatın yine iğne ile vurulup tabutta uyandığı sahneyi hatırlattı
)))) bu çıkarımı @34rcp44 kardeşimin verdiği tüyoya istinaden yazdım
bu arada 34 PLT 34 plakayıda görmezden gelmek eskiye ihanet olurdu
YALNIZ DİKKAT ETTİYSENİZ HEP ESKİLERE DEM VURUŞLAR OLMAYA BAŞLADI BARONLUK KONSEY İSTANBUL SEFİRLİĞİ POLATIN BAYILTILIP TEKRAR TABUTA KONACAK OLMASI
)))) baya baya eleştireler kulak vermişler adamlar resmen bu bölümde hepsinden bahsettiler @Çiğdem- ben bu bölümü beğendim ama yeter mi dersen asla yetmez
)) yalnız geçen bölüm için aynı şeyleri kendi adıma söylemem imkansız 246, bölümü ben hariç herkes beğenmiş. her fikre ve yoruma saygım sonsuz
))) sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz
![]()
aynen abi @Maskeli Fedai sana da birşey demedi mi@Maskeli Fedai gerçekten ayıp ediyorsun))) neyle ve kiminle sorunun varsa açıkla .herkesi zan altında bırakıyorsun
(((( bu kaçıncı forumu terk edişin
))) çocuk gibisin
)) sayende artık forumu bırakıyorum edebiyatınında ağırlığı kalmadı
((((( artık beni çok kızdırıyorsun haberin olsun
(((((
kadircim kimseye cevap vermedi sanırım bende yazdım amaaynen abi @Maskeli Fedai sana da birşey demedi mi
Ya gene kandiriyo ya annesi teyzemiz ceza için netini aldı ya da sınavlara çalışacak bir süre Vadi Forum olmayacak 3.ihtimal imkânsız gibikadircim kimseye cevap vermedi sanırım bende yazdım ama
bana birşeye kızmış gibi geldi cevap alamamış kimden alamadıysaYa gene kandiriyo ya annesi teyzemiz ceza için netini aldı ya da sınavlara çalışacak bir süre Vadi Forum olmayacak 3.ihtimal imkânsız gibi![]()
Allah aşkı için onun için forumdan mi gidilir ona bakarsan takas bana dediğini bırakmıyor salak muamelesi görüyorum ona ragmen forumu birakmadimbana birşeye kızmış gibi geldi cevap alamamış kimden alamadıysa
ona kızmış
bri dakika sen meseleyi biliyormusun takasamı kızdıAllah aşkı için onun için forumdan mi gidilir ona bakarsan takas bana dediğini bırakmıyor salak muamelesi görüyorum ona ragmen forumu birakmadim![]()
Bilmiyorum meseleyi. Ama ben kardesimi iyi tanirim gelir dersem gelir merak etmeyinbri dakika sen meseleyi biliyormusun takasamı kızdı