tamam abla sormadım sayınbu kadar erkeğin içinde söylenirmi takas ayıp sormamış ol😉
eee nasıl gidiyo
tamam abla sormadım sayınbu kadar erkeğin içinde söylenirmi takas ayıp sormamış ol😉
gerektiği yerde devreye girecem diyosun yaninasıl istersen üstadım
tamam aga ciddileştiğine göre değiştirmemiz lazım konuyu![]()
benim ülkemden ayrı bi kaderim olamaztakas sus boğacam yoksa seni![]()
receppppppppppppppp söylersen varyaaaaaaaaaben sana daha sonra anlatırım aga özelden)
tamam aga bekliyorumben sana daha sonra anlatırım aga özelden)
benim ülkemden ayrı bi kaderim olamazçok hoşuma gitti bu replik
![]()
vayyyyyyy satış yapıyosun abla şuan vay be demek bana bunu reva görüyosunreceppppppppppppppp söylersen varyaaaaaaaaa
tamam tamam söylemiyorum kızma 😉receppppppppppppppp söylersen varyaaaaaaaaa
aga izin vermiyo k.bakma yapıcak bişey yok meraktan çatlatamam aga bekliyorum))
aga laf ağızdan 1 kere çıkar söylemek mecburiyetindesin artık sen söyle kimsenin ruhu duymaztamam tamam söylemiyorum kızma 😉
aga izin vermiyo k.bakma yapıcak bişey yok meraktan çatla![]()
takas ayıp birşey ondan sen kızları bilmezmisin ya töbe yarabbim zorlavayyyyyyy satış yapıyosun abla şuan vay be demek bana bunu reva görüyosun![]()
aga karın olunca anlarsın bukadarı sana kafiaga laf ağızdan 1 kere çıkar söylemek mecburiyetindesin artık sen söyle kimsenin ruhu duymaz![]()
ben kızları nerden bilim abla Allah Allahtakas ayıp birşey ondan sen kızları bilmezmisin ya töbe yarabbim zorla
söylettirceksin ya
senin karın mı var yani ooooooooooooooooooooooooooooaga karın olunca anlarsın bukadarı sana kafi![]()
ben kızları nerden bilim abla Allah Allah
senin karın mı var yani oooooooooooooooooooooooooooo![]()
yav arkadaş ben erkek adamım ne anlarım kızların özel gününden
özel günlerini bilmezmisin töbe töbe aaaaaaaaaa
recep doğru söylüyor karın olursa anlarsın
aga sende varya yaptığın yoruma bak nerde karı biz anca kar yağınca görüyoruz karı ondan başkada gördüğümüz bişey yokben kızları nerden bilim abla Allah Allah
senin karın mı var yani oooooooooooooooooooooooooooo![]()
bunlar belli ştandartları bilmiyolar anlamazlar o yüzden
özel günlerini bilmezmisin töbe töbe aaaaaaaaaa
recep doğru söylüyor karın olursa anlarsın
orasıda meslek sırrı aga 😉yav arkadaş ben erkek adamım ne anlarım kızların özel gününden
e recep in karısı mı var nasıl anlıyor![]()
yav arkadaş ben erkek adamım ne anlarım kızların özel gününden
e recep in karısı mı var nasıl anlıyor![]()
aga sende varya yaptığın yoruma bak nerde karı biz anca kar yağınca görüyoruz karı ondan başkada gördüğümüz bişey yok
bunlar belli ştandartları bilmiyolar anlamazlar o yüzden
orasıda meslek sırrı aga 😉
ee karın olunca anlarsın diyon senin karın yoksa bende karım olmadan anlayabilirim demektiraga sende varya yaptığın yoruma bak nerde karı biz anca kar yağınca görüyoruz karı ondan başkada gördüğümüz bişey yok
bunlar belli ştandartları bilmiyolar anlamazlar o yüzden![]()
işte onun içinde müezzine biraz daha kulak ver sonra imama yapış sende ozaman anlarsın yoksa anlamak için alim olmak şart değilee karın olunca anlarsın diyon senin karın yoksa bende karım olmadan anlayabilirim demektir
aga bizim karı kız işleriyle alakamız yok ştandartları bilemeyiz tabio yüzden soruyorum
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp![]()
aga abi bu işlerin uzmanı fırına vereceğini vermiş biz daha dünkü çocuğuzişte onun içinde müezzine biraz daha kulak ver sonra imama yapış sende ozaman anlarsın yoksa anlamak için alim olmak şart değil
abi nerdesin ya bu seferde sen beni yalnız bıraktın abi leb demeden kestaneyi çoktan fırına verirdi @china_shangai![]()