Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bu arada abi seni tebrik ederim bölüm hakkındaki o güzel yorumların için bölümü beğenmişsin 😀
Heee bende onu.kasdettmistim😉))))) yalniz soyle bir durum var ben begendim dedim basta takas olmak uzere hepsi uzerime cullandilar:)))) altta kalanin cani ciksin muamelesi yaptilar bana:)😉:)😉

Heee bende onu.kasdettmistim😉))))) yalniz soyle bir durum var ben begendim dedim basta takas olmak uzere hepsi uzerime cullandilar:)))) altta kalanin cani ciksin muamelesi yaptilar bana:)😉:)😉
abi ben seni anlıyorum hak veriyorum kendi içinde çok tutarlısın bu konular tam senin istediğin konular derin mevzular gizemler vs. bunlar oluncada sen diğer konuları es geçip bölümde bu konulara yöneliyorsun bölümdede onlar üzerine yoğunlaşıyorsun ve aldığın haz artıyor; böyle bir çıkarımda bulundum sen ne dersin bilmem 🙂

abi ben seni anlıyorum hak veriyorum kendi içinde çok tutarlısın bu konular tam senin istediğin konular derin mevzular gizemler vs. bunlar oluncada sen diğer konuları es geçip bölümde bu konulara yöneliyorsun bölümdede onlar üzerine yoğunlaşıyorsun ve aldığın haz artıyor; böyle bir çıkarımda bulundum sen ne dersin bilmem 🙂
Valla kadir beni benden daha iyi analiz ettin :))))cok saol kardesim .

Valla kadir beni benden daha iyi analiz ettin :))))cok saol kardesim .
eyvallah abi 😀 yalnız ben bugün konuştuklarınıza öyle bakarken gözüme birşey takıldı inanılmazdı var ya o kısacık cümlede öyle bir tespitte bulunmuşsun ki muazzamdı bütün durumu ortaya koymuşsun

abi şimdi o yazdığın yazıyı bulamamda hatırladığım kadarıyla şöyle birşeydi ''şu an cahit'in olduğu pozisyonda onun girdiği bu yolda polat olmalıydı biz ondan bu hamleleri bekliyoruz'' bence kritik nokta bu cahit inanılmaz işler yapıyor ama onun bunları yapması bizi fazla enterese etmiyor onun yerinde polat olsaydı bak o zaman nasıl bir heyecan fırtınası oluyordu

Biz @34rcp44 ile hacivat karagoz gibiyiz:))))) guncel meddah gibi😉
eyvallah abi senle biz temiz 2 liyiz :D
@34rcp44 kardes yazana deil yazdirana bakmak lazim @vadikızı :))))))
doğru abi o unsurda var :)

valla öylesiniz sizin sayenizde bugün çok neşelendim eğlendim valla
teşekkür ederim genelde forumlarda üzerler beni:( üstüme gelirler sapıkça
şeyler sorarlar ama burda rahatım çok eğleniyorum burda😀
kıymetimizi bil herkesi neşelendirmeyiz biz :)