Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben kızları nerden bilim abla Allah Allah :D

senin karın mı var yani oooooooooooooooooooooooooooo :kiki:
aga sende varya yaptığın yoruma bak nerde karı biz anca kar yağınca görüyoruz karı ondan başkada gördüğümüz bişey yok :F

:F:F:F:F
özel günlerini bilmezmisin töbe töbe aaaaaaaaaa

recep doğru söylüyor karın olursa anlarsın
bunlar belli ştandartları bilmiyolar anlamazlar o yüzden :D

yav arkadaş ben erkek adamım ne anlarım kızların özel gününden :D

e recep in karısı mı var nasıl anlıyor :D
orasıda meslek sırrı aga 😉

yav arkadaş ben erkek adamım ne anlarım kızların özel gününden :D

e recep in karısı mı var nasıl anlıyor :D
:F:F:F:F:Fay takas tamam sustum

aga sende varya yaptığın yoruma bak nerde karı biz anca kar yağınca görüyoruz karı ondan başkada gördüğümüz bişey yok :F

orasıda meslek sırrı aga 😉
:F:Faynen

ee karın olunca anlarsın diyon senin karın yoksa bende karım olmadan anlayabilirim demektir :D
aga bizim karı kız işleriyle alakamız yok ştandartları bilemeyiz tabi :d o yüzden soruyorum
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :kiki:

recep karılarının özel günlerini de meslek yaptın ya ne diyim sana aga :F

@-KADİR- aga sesin çıkmıyor bugün hayırdır

ee karın olunca anlarsın diyon senin karın yoksa bende karım olmadan anlayabilirim demektir :D
aga bizim karı kız işleriyle alakamız yok ştandartları bilemeyiz tabi :D o yüzden soruyorum
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :kiki:
işte onun içinde müezzine biraz daha kulak ver sonra imama yapış sende ozaman anlarsın yoksa anlamak için alim olmak şart değil :D

abi nerdesin ya bu seferde sen beni yalnız bıraktın abi leb demeden kestaneyi çoktan fırına verirdi @china_shangai :D

işte onun içinde müezzine biraz daha kulak ver sonra imama yapış sende ozaman anlarsın yoksa anlamak için alim olmak şart değil :D

abi nerdesin ya bu seferde sen beni yalnız bıraktın abi leb demeden kestaneyi çoktan fırına verirdi @china_shangai :D
aga abi bu işlerin uzmanı fırına vereceğini vermiş biz daha dünkü çocuğuz :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy