Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaaa allah kabul etsin namaz kıldın sen ayy süpersin
namaz kılan gençleri çok severim aferim sana allah kabul etsin
bende kılıyorum çok şükür şu an kılamıyorum😉

Amin cümlemizinkini kabul etsin neden kılamıyorsun bilmiyorum(tahmin ediyorum)ama tekrar kıl sonra ihmal etme :)

amin aga cümlemizinkni kabul etsin Allah inşallah sizlerde kılmıyorsanız bir an önce başlayın marifet gençken kılabilmek yaşlanınca onada garantimiz yokya evden hanım kovuyo kahvede kimse oynamıyo ozaman giderim filan demeye gerek yok :)
aynen öyle hepimizin aklını başına alması lazım yarını göreceğimizin bi garantisi yok

e
aga senin malatyalı olmandan gurur duyuyorum helal olsun aslanım benim :D örnek alınması gereken bi arkadaşımız gerçekten müthiş müthiş :D

neymiş o neden @vadikızı
eyvallah aga sizlerde çok güzel insanlarsınız önemli olan şimdiki yaptıklarımız değil son nefestede imanlı olabilmek yoksa bugün yapmışız yarın elimizden çıkmış bi anlamı olmaz :)

nedenini ne yapcan aga boşver :D

Benide örnek alabilirler yani :A @takas
aga seni örnek almasalarda olur yanlış anlaşılma olmasın :J

e

eyvallah aga sizlerde çok güzel insanlarsınız önemli olan şimdiki yaptıklarımız değil son nefestede imanlı olabilmek yoksa bugün yapmışız yarın elimizden çıkmış bi anlamı olmaz :)

nedenini ne yapcan aga boşver :D
merak ettim aga nedenini söyleyin çatlatmayın adamı :D tabi söylenecek bişeyse :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,552
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy