Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Son düzenleme:
Bazı Vadiciler neden Tilkinin Brandon la işbirliği içinde olduğunu söylüyorlardı.Vadi Hanedanlar Savaşını anlattığına göre Tilki bu savaşın Rusya ayağını canlandırıyor.Yani Rusya İngiltere ile işbirliği içinde.Tilkinin de Brandonla görüşmesinin sebebi buydu.

Bazı Vadiciler neden Tilkinin Brandon la işbirliği içinde olduğunu söylüyorlardı.Vadi Hanedanlar Savaşını anlattığına göre Tilki bu savaşın Rusya ayağını canlandırıyor.Yani Rusya İngiltere ile işbirliği içinde.Tilkinin de Brandonla görüşmesinin sebebi buydu.
aga tilki rus ayağını falan temsil etmiyor ilk vadide öyleydi ama şimdi bir uyuşturucu kaçakçısına döndü, brandon la ortak değil brandon için çalışıyor

ama bu iki bölümdeki durum analizim ilerleyen bölümlerde yaptığın yoruma göre gelişmelerde olablir tabi

aga tilki rus ayağını falan temsil etmiyor ilk vadide öyleydi ama şimdi bir uyuşturucu kaçakçısına döndü, brandon la ortak değil brandon için çalışıyor

ama bu iki bölümdeki durum analizim ilerleyen bölümlerde yaptığın yoruma göre gelişmelerde olablir tabi
Aga Tilkinin gelişi bence uyuşturucu için falan değil birşeyi temsil ettiği için geldi.Brandonla işbirliği içinde yada çalışıyor olsun her neyse.Rusya ve İngiltere o zaman müttefik Abd ye karşı.Neyse @china_shangai abi bizi aydınlatır bakalım benim analizime katılacak mı :A

Aga Tilkinin gelişi bence uyuşturucu için falan değil birşeyi temsil ettiği için geldi.Brandonla işbirliği içinde yada çalışıyor olsun her neyse.Rusya ve İngiltere o zaman müttefik Abd ye karşı.Neyse @china_shangai abi bizi aydınlatır bakalım benim analizime katılacak mı :A
aga senin analizin olması gereken tilki gelişiyle bu hanedanlarla ilgili bir konumda olsaydı direk senin dediğin gibi olurdu benim dediğim ise şu an ki durumun yorumu 🙂

Bence Tilki gibi çok sevilen tutulan bir karakteri bu kadar kucultmezler elbet bunun altinda bir sey vardir. İlerleyen bölümlerde cok daha güçlü biri olarak görürüz

kim yaptıysa olmamış pek vadi forumundan KVI nın yapmasını beklicez artık :D

aga raci şaşmaz 3 sezondur diziyle ilgilenmiyordu diye söylenmişti

eyvallah aga, adamın o kadar kariyeri var hala aron feller diye tanınıyorum diyor vadi farkı işte 😀 yalnız osman soykut adam gibi adam bazıları biraz örnek alsın
harbiden adam gibi adammış vefasız değilmiş zaten mükemmel ötesi bir oyuncu adamın kariyeri ortada

KURTLAR KONSEYİ YENİDEN !!!
Amon`un Sağ Kolu Algis Fehmi Kuzuzade`ye En Büyük Görevi Verdi Fehmi Kuzuzade`nin Yeni Görevi 10 sene Önce Polat Alemdar`ın Çökerttiği Kurtlar Konseyini Yeniden Kurmak Kurtlar Konseyi 8-9 Kişiden Oluşacak Fehmi Kuzuzade İlk Önce Mete Aymar ile İrtibata Geçti Ancak Mete Aymar İngilizler ile Anlaştı Bu Konseyde İse Bizim Bildiğimiz Tanıdık İsimler Settar Ağa-Zülfikar Ağa ve Tuncay Kantarcı Olacak...