Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sonuna kadar raskoln diyoruz o kadar açık ve NET :D
raconmuş racon kesen adam korkup kaçmaz :kiki: raskoln tek başına kgt ile çatışmaya girmişti ama kgt geri çekildi yoksa şimdi ne akif kalmıştı ne diğerleri :D
İş Polatla çatışmaya girseydi aga girdi mi hayır giremez de zaten.Tilki Polata posta koydu ve gitti has adamlarını öldürdü :A

@takas aga anlamiyorum seni Raskoln zamaninda hem Tilkiyi animsatiyor bize diyordun Tilkiyi ozledik diyordun Tilkiyi baya ovuyordun adam geldi şimdi yaptiginiz tam tersi anlam veremiyorum bu yaptiginiza :D
aga biz de tilki yi seviyoruz yalnız adamı çok abarttınız bir de üstüne üsstlük raskoln e gereksiz falan denilince bu durum ortaya çıkıyor 😀 sizin sayenizde tilki ye düşman olacaz nerdeyse

İş Polatla çatışmaya girseydi aga girdi mi hayır giremez de zaten.Tilki Polata posta koydu ve gitti has adamlarını öldürdü :A
düzeltme yapayım aga :D tilki polata posta koydu ve KAÇTI :kiki:
ki o da posta koyma sayılmaz çünkü racon gereği mekanına gelmiş adama hiçbişey yapmazsın usta yoksa kafasını koparır itlere yem diye atardı :D

aga biz de tilki yi seviyoruz yalnız adamı çok abarttınız bir de üstüne üsstlük raskoln e gereksiz falan denilince bu durum ortaya çıkıyor 😀 sizin sayenizde tilki ye düşman olacaz nerdeyse
aynen öyle aga o kadar büyüttüler ki utanmasalar diyecekler bu adam polattan üstün :D
yoksa tilkiyi tabi ki çok seviyoruz ama etki tepki meselesi bu raskolne laf söylemeyin :d

@takas aga manyak gidiyoruz;kendi adıma bir ilk yapıcam bu bölüm ve sezonun ilk 6 bölümü hakkında kapsamlı bir değerlendirme yazısı yazmayı düşünüyorum tabi üşenip vazgeçmezsem :D
obaaaaaaa :D bekliyoruz aga
bende bugün yarın bi vadi konusu açarım başarımızla ilgili :D

keşke raskoln ölmese ve tilkiye racon kesse ne süper olur be :D agalar şöyle düşünün tilki ve raskoln un karşılıklı bi sahnesi kadir agamın dediği gibi müthiş olmazmıydı
ama senaristler neden bu yolu seçtiler gerçekten anlamak istemiyorum
tutulmuş bi karakteri resmen harcadılar

@takas aga raskoln ün icraatı yok diye kim demiş margeret i kaşımıştı bundan büyük icraat olur mu :A @Maskeli Fedai aga bunu da gözardı etme
Raskoln'ü sen kaşıdın :F:F

keşke raskoln ölmese ve tilkiye racon kesse ne süper olur be :D agalar şöyle düşünün tilki ve raskoln un karşılıklı bi sahnesi kadir agamın dediği gibi müthiş olmazmıydı
ama senaristler neden bu yolu seçtiler gerçekten anlamak istemiyorum
tutulmuş bi karakteri resmen harcadılar

Raskoln'ü sen kaşıdın :F:F
ah ki ne ah buradan çok çok daha iyi malzeme çıkardı aga ben yine de 2 hafta sonrasını bekleyelim derim son bir ümit olarak 🙂

düzeltme yapayım aga :D tilki polata posta koydu ve KAÇTI :kiki:
ki o da posta koyma sayılmaz çünkü racon gereği mekanına gelmiş adama hiçbişey yapmazsın usta yoksa kafasını koparır itlere yem diye atardı :D

aynen öyle aga o kadar büyüttüler ki utanmasalar diyecekler bu adam polattan üstün :D
yoksa tilkiyi tabi ki çok seviyoruz ama etki tepki meselesi bu raskolne laf söylemeyin :d
Onu Bahadırlara sormak lazım :D

aga ben tilkiyi seviyorum ama yalnız görünen oki onun karizmasıda çizilecek iyi bir senaryo hala yazamadılar onunla ilgili
Sana katılmıyorum aga Tilkinin senaryosu iyi bence baltazarı kastediyorsun Tilki onları kullanıyor çıkarları doğrultuusnda zamanı gelince icaplarına bakacak :A

@takas aga raskoln ün icraatı yok diye kim demiş margeret i kaşımıştı bundan büyük icraat olur mu :A @Maskeli Fedai aga bunu da gözardı etme
Aman ne büyük bir icraat.Polata racon yapması der geçerim aga :A

@Maskeli Fedai aga herhalde sen margereti unuttun ,tabiki büyük icraat sayılır bu :A

w1nm2p.jpg

600.sayfaya geldik tüm yazanların eline sağlık sarıdı 1000.sayfanın başıan diyelim

önemli olan vadimizdir karakter için ayrılmanın anlamı yok
şunu herkes net bi şekilde anlasın ki Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar harici her karakter geçicidir

Funda İlhan:
“Arkadaşlar ‘niye ayrıldınız, diziye çok yakışıyordunuz’ diye güzel yorumlar alıyorum ama şunu belirtmek isterim maddi yönden dolayı falan değil. Artık son bölüm çekimlerimde çok yorulmuştum. Yorgun gidiyordum çekimlere hep. Geçen yılın mayıs ayında kadroya dahil olup 1 yıllık sözleşmem bitince kendim ayrılıp ölüm senaryomun yazılmasını istedim. Pana Film benden çok memnundu, ben de onlardan çok memnundum. Güzelce ayrıldım ve vedalaştım. Emeği geçen tüm kamera arkası ve ön oyunculara yapımcımız Raci Şaşmaz'a çok teşekkür ederim. Sizlerle çalışmak çok güzeldi ama buraya kadarmış. Rolümü çok iyi canlandırıp halkımızın takdirini kazanabildiysem ne mutlu bana...”

@takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai

Funda İlhan:
“Arkadaşlar ‘niye ayrıldınız, diziye çok yakışıyordunuz’ diye güzel yorumlar alıyorum ama şunu belirtmek isterim maddi yönden dolayı falan değil. Artık son bölüm çekimlerimde çok yorulmuştum. Yorgun gidiyordum çekimlere hep. Geçen yılın mayıs ayında kadroya dahil olup 1 yıllık sözleşmem bitince kendim ayrılıp ölüm senaryomun yazılmasını istedim. Pana Film benden çok memnundu, ben de onlardan çok memnundum. Güzelce ayrıldım ve vedalaştım. Emeği geçen tüm kamera arkası ve ön oyunculara yapımcımız Raci Şaşmaz'a çok teşekkür ederim. Sizlerle çalışmak çok güzeldi ama buraya kadarmış. Rolümü çok iyi canlandırıp halkımızın takdirini kazanabildiysem ne mutlu bana...”

@takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai
gerçekten müthiş rol yapıyordu @Master.1000 in favorisiydi :D
bizde ondan memnunduk ama zaten vadesi dolmuştu