Aga adam kafadan yedi Yalçın Bulut kafadan yemedi kibir de yalçın bulut u unutmayın adam ne şekilde ölmemişti hatırlayalım
![]()
aga adam silahı ağzına sokup ateş etti neyse bu kadar takılma boşver , ben kesin ölmedi falan demiyorum sadece beyin fırtınası yapıyoruz işteAga adam kafadan yedi Yalçın Bulut kafadan yemedi ki
Boşuna ümitlenme aga Tilki gelir gelmez fırtına gibi esti bakalım Polat ne zaman duyacakaga adam silahı ağzına sokup ateş etti neyse bu kadar takılma boşver , ben kesin ölmedi falan demiyorum sadece beyin fırtınası yapıyoruz işte![]()
aga orasıda meçhul polat tilkiy le şu ansıl uğraşacak bilmiyorum pusat da tilkiyle baş edemez nasıl olur acabaBoşuna ümitlenme aga Tilki gelir gelmez fırtına gibi esti bakalım Polat ne zaman duyacak
Pusat kimmiş aga Tilkiyle baş etsinaga orasıda meçhul polat tilkiy le şu ansıl uğraşacak bilmiyorum pusat da tilkiyle baş edemez nasıl olur acaba
aga bak beni zorluyon haa tilki kim ya baltazar la pitpulla iş yapan bir rus bozuntusu iştePusat kimmiş aga Tilkiyle baş etsin![]()
Orda dur işte aga Tilki Polatla yüzleşmekten korkmadı Polatın adamalarını kaçırdı Polata mekanında racon yaptı gitti adamalrını öldürdü Polat ne yaptı hiçbirşeyaga bak beni zorluyon haa tilki kim ya baltazar la pitpulla iş yapan bir rus bozuntusu işte![]()
daha polat la yüzleşmekten korkup arkasına bakmadan kaçan bir korkak işte
pusat ise çakırın oğlu çakır ve de laz ziya nın torunu artı olarak da polat alemdar ın adamı daha ne olsun![]()
aga sabah sabah bana iyi baskı uyguluyon bak senin yüzünden tilki düşmanı olacam zaten bizde tilki yi seviyoruz ama bir tarafı çok iyi gösterip diğerlerni tukaka yapmak doğru değil 🙂Orda dur işte aga Tilki Polatla yüzleşmekten korkmadı Polatın adamalarını kaçırdı Polata mekanında racon yaptı gitti adamalrını öldürdü Polat ne yaptı hiçbirşeyRus bozuntusu değil aga adam çok önemli kişielri öldürdü Raskoln hariç o önemli değildi o kadar da ama yineden bizi bir gereksiz karakterden kurtardı
![]()
Tilkiye düşmanlık yapma o zamanaga sabah sabah bana iyi baskı uyguluyon bak senin yüzünden tilki düşmanı olacam zaten bizde tilki yi seviyoruz ama bir tarafı çok iyi gösterip diğerlerni tukaka yapmak doğru değil 🙂
aga tilkiyi çok büyütüyosunuz racon yapan adam korkak tavuk gibi kaçmaz bunu unutmaOrda dur işte aga Tilki Polatla yüzleşmekten korkmadı Polatın adamalarını kaçırdı Polata mekanında racon yaptı gitti adamalrını öldürdü Polat ne yaptı hiçbirşeyRus bozuntusu değil aga adam çok önemli kişielri öldürdü Raskoln hariç o önemli değildi o kadar da ama yineden bizi bir gereksiz karakterden kurtardı
![]()
Aga asıl Raskolnü çok büyütüyorsunuz adam Vadide 2 yıl oynadı kimseye birşey yapamdaı Tilki 4 bölüm oynadı ama çok büyük etki yaptı.Yapma aga Tilki daha çok seviliyor her yerde görüyorum 4 yıldır izlemiyorduk Tilkininin geldiğini duyunca hemen izledik diyorlar.Raskoln için bu kadar çok mesaj yazan biri görmedim.aga tilkiyi çok büyütüyosunuz racon yapan adam korkak tavuk gibi kaçmaz bunu unutma
raskoln daha çok seviliyordu emin ol bende raskolnü daha çok seviyorum İnşallah ölmemiştir ve gelir intikamını alır
bu arada sonunda haftalıklarda zirveyi aldık oh be
müstehaktır onlara isyan etmeye devam etsinler
illa birine bişey yapması gerekmez aga hareketleri tavrı konuşmalarıyla replikleriyle çok sevildi boş bir karakter değilAga asıl Raskolnü çok büyütüyorsunuz adam Vadide 2 yıl oynadı kimseye birşey yapamdaı Tilki 4 bölüm oynadı ama çok büyük etki yaptı.Yapma aga Tilki daha çok seviliyor her yerde görüyorum 4 yıldır izlemiyorduk Tilkininin geldiğini duyunca hemen izledik diyorlar.Raskoln için bu kadar çok mesaj yazan biri görmedim.
reaksiyonda yerle bir olur inşallah, bu hafta da bomba fragman yapmışlar aksiyon drama herşey var öcalan bile var bu bölümlerdede artış olmazsa artık işleri zormüstehaktır onlara isyan etmeye devam etsinler
illa birine bişey yapması gerekmez aga hareketleri tavrı konuşmalarıyla replikleriyle çok sevildi boş bir karakter değil
tilki için vadiyi izleyen birini görmedim hatta hatırlamayanda çok
keşke raskoln yerine tilki ölseydi diyorum)))
aga reaksiyon güzel dizi aslında tutunabilirreaksiyonda yerle bir olur inşallah, bu hafta da bomba fragman yapmışlar aksiyon drama herşey var öcalan bile var bu bölümlerdede artış olmazsa artık işleri zor![]()
yok aga tutmasın orda yılanın başı var bahadır ında nakavt olmasını istiyorumaga reaksiyon güzel dizi aslında tutunabilirtutunmaktan kastım 4-5 rtg
![]()
aga vadi hakkında ne düşünüyolar acaba çok merak ediyorumyok aga tutmasın orda yılanın başı var bahadır ında nakavt olmasını istiyorum