Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bir de yalçın bulut u unutmayın adam ne şekilde ölmemişti hatırlayalım

kurtlarvadisi-olum5.jpg

Pusat kimmiş aga Tilkiyle baş etsin :T:
aga bak beni zorluyon haa tilki kim ya baltazar la pitpulla iş yapan bir rus bozuntusu işte :A
daha polat la yüzleşmekten korkup arkasına bakmadan kaçan bir korkak işte :F

pusat ise çakırın oğlu çakır ve de laz ziya nın torunu artı olarak da polat alemdar ın adamı daha ne olsun :bhr:

aga bak beni zorluyon haa tilki kim ya baltazar la pitpulla iş yapan bir rus bozuntusu işte :A
daha polat la yüzleşmekten korkup arkasına bakmadan kaçan bir korkak işte :F

pusat ise çakırın oğlu çakır ve de laz ziya nın torunu artı olarak da polat alemdar ın adamı daha ne olsun :bhr:
Orda dur işte aga Tilki Polatla yüzleşmekten korkmadı Polatın adamalarını kaçırdı Polata mekanında racon yaptı gitti adamalrını öldürdü Polat ne yaptı hiçbirşey :A Rus bozuntusu değil aga adam çok önemli kişielri öldürdü Raskoln hariç o önemli değildi o kadar da ama yineden bizi bir gereksiz karakterden kurtardı :A

Orda dur işte aga Tilki Polatla yüzleşmekten korkmadı Polatın adamalarını kaçırdı Polata mekanında racon yaptı gitti adamalrını öldürdü Polat ne yaptı hiçbirşey :A Rus bozuntusu değil aga adam çok önemli kişielri öldürdü Raskoln hariç o önemli değildi o kadar da ama yineden bizi bir gereksiz karakterden kurtardı :A
aga sabah sabah bana iyi baskı uyguluyon bak senin yüzünden tilki düşmanı olacam zaten bizde tilki yi seviyoruz ama bir tarafı çok iyi gösterip diğerlerni tukaka yapmak doğru değil 🙂

Kurtlar Vadisi topluma zararlı!

Cine 5’te ‘İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme’ programına konuk olan Zafer Ergin ‘Kurtlar Vadisi’nden ‘topluma zararlı olduğu için’ ayrıldığını açıkladı. Ergin, “Dizinin ilkesel birtakım yanlışlara doğru gittiğini gördüm. Üniversitede ders veriyordum. Gündüz doğruyu anlatıp, gece yanlışın içinde olmak istemedim” dedi.

ulan bunlar var ya tam bir karakter yoksunu vadi sayesinde ünlü oldular hepsi kendilerini nimetten saymaya başladı

aga tilkiyi çok büyütüyosunuz racon yapan adam korkak tavuk gibi kaçmaz bunu unutma :D
raskoln daha çok seviliyordu emin ol bende raskolnü daha çok seviyorum İnşallah ölmemiştir ve gelir intikamını alır

bu arada sonunda haftalıklarda zirveyi aldık oh be

aga tilkiyi çok büyütüyosunuz racon yapan adam korkak tavuk gibi kaçmaz bunu unutma :D
raskoln daha çok seviliyordu emin ol bende raskolnü daha çok seviyorum İnşallah ölmemiştir ve gelir intikamını alır

bu arada sonunda haftalıklarda zirveyi aldık oh be
Aga asıl Raskolnü çok büyütüyorsunuz adam Vadide 2 yıl oynadı kimseye birşey yapamdaı Tilki 4 bölüm oynadı ama çok büyük etki yaptı.Yapma aga Tilki daha çok seviliyor her yerde görüyorum 4 yıldır izlemiyorduk Tilkininin geldiğini duyunca hemen izledik diyorlar.Raskoln için bu kadar çok mesaj yazan biri görmedim.

müstehaktır onlara isyan etmeye devam etsinler :D

Aga asıl Raskolnü çok büyütüyorsunuz adam Vadide 2 yıl oynadı kimseye birşey yapamdaı Tilki 4 bölüm oynadı ama çok büyük etki yaptı.Yapma aga Tilki daha çok seviliyor her yerde görüyorum 4 yıldır izlemiyorduk Tilkininin geldiğini duyunca hemen izledik diyorlar.Raskoln için bu kadar çok mesaj yazan biri görmedim.
illa birine bişey yapması gerekmez aga hareketleri tavrı konuşmalarıyla replikleriyle çok sevildi boş bir karakter değil
tilki için vadiyi izleyen birini görmedim hatta hatırlamayanda çok :D
keşke raskoln yerine tilki ölseydi diyorum :))))

müstehaktır onlara isyan etmeye devam etsinler :D

illa birine bişey yapması gerekmez aga hareketleri tavrı konuşmalarıyla replikleriyle çok sevildi boş bir karakter değil
tilki için vadiyi izleyen birini görmedim hatta hatırlamayanda çok :D
keşke raskoln yerine tilki ölseydi diyorum :))))
reaksiyonda yerle bir olur inşallah, bu hafta da bomba fragman yapmışlar aksiyon drama herşey var öcalan bile var bu bölümlerdede artış olmazsa artık işleri zor :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy