aga ben de inan çözemedim birisi de çıkıpta mevzuyu aydınlatmdı,ben bunların ne yaptıklarını ne ettiklerini anlamadım valla
aga ben de inan çözemedim birisi de çıkıpta mevzuyu aydınlatmdı,ben bunların ne yaptıklarını ne ettiklerini anlamadım valla
Funda İlhan 7.sezonda diziye dahil oldu ya ondan Raci Şaşmaza teşekkür etmiştiraga ben de inan çözemedim birisi de çıkıpta mevzuyu aydınlatmdı,
aga raci şaşmaz 3 sezondur diziyle ilgilenmiyordu diye söylenmiştiFunda İlhan 7.sezonda diziye dahil oldu ya ondan Raci Şaşmaza teşekkür etmiştir
eyvallah aga, adamın o kadar kariyeri var hala aron feller diye tanınıyorum diyor vadi farkı işte 😀 yalnız osman soykut adam gibi adam bazıları biraz örnek alsın
aga tilki rus ayağını falan temsil etmiyor ilk vadide öyleydi ama şimdi bir uyuşturucu kaçakçısına döndü, brandon la ortak değil brandon için çalışıyorBazı Vadiciler neden Tilkinin Brandon la işbirliği içinde olduğunu söylüyorlardı.Vadi Hanedanlar Savaşını anlattığına göre Tilki bu savaşın Rusya ayağını canlandırıyor.Yani Rusya İngiltere ile işbirliği içinde.Tilkinin de Brandonla görüşmesinin sebebi buydu.
Aga Tilkinin gelişi bence uyuşturucu için falan değil birşeyi temsil ettiği için geldi.Brandonla işbirliği içinde yada çalışıyor olsun her neyse.Rusya ve İngiltere o zaman müttefik Abd ye karşı.Neyse @china_shangai abi bizi aydınlatır bakalım benim analizime katılacak mıaga tilki rus ayağını falan temsil etmiyor ilk vadide öyleydi ama şimdi bir uyuşturucu kaçakçısına döndü, brandon la ortak değil brandon için çalışıyor
ama bu iki bölümdeki durum analizim ilerleyen bölümlerde yaptığın yoruma göre gelişmelerde olablir tabi
aga senin analizin olması gereken tilki gelişiyle bu hanedanlarla ilgili bir konumda olsaydı direk senin dediğin gibi olurdu benim dediğim ise şu an ki durumun yorumu 🙂Aga Tilkinin gelişi bence uyuşturucu için falan değil birşeyi temsil ettiği için geldi.Brandonla işbirliği içinde yada çalışıyor olsun her neyse.Rusya ve İngiltere o zaman müttefik Abd ye karşı.Neyse @china_shangai abi bizi aydınlatır bakalım benim analizime katılacak mı![]()
aga buraya bilgisayardan nasıl müzik atabilirimBence Tilki gibi çok sevilen tutulan bir karakteri bu kadar kucultmezler elbet bunun altinda bir sey vardir. İlerleyen bölümlerde cok daha güçlü biri olarak görürüz
Sen mi yaptın aga
Şöyle müzikleri varken bu müziği kullanmalarını anlamıyorum
harbiden adam gibi adammış vefasız değilmiş zaten mükemmel ötesi bir oyuncu adamın kariyeri ortadaaga raci şaşmaz 3 sezondur diziyle ilgilenmiyordu diye söylenmişti
eyvallah aga, adamın o kadar kariyeri var hala aron feller diye tanınıyorum diyor vadi farkı işte 😀 yalnız osman soykut adam gibi adam bazıları biraz örnek alsın
yok aga ya ben bu işlerden anlamam 😀Hangi programla kestin aga![]()