Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tilki dediniz senelerdir alın size tilki andrei. biraz tarihi geçmiş gibi ama olsun. :D bence athene hizmet edicek ve rusyanın derin yapısını temsil edecek yani o da rus hanedanının emrine biri olacak. gene gizemli bi karakterde olur tabikide ama ben tepkileri ve girişini çok merak ediyorum dizi içersindeki.:)
aynen abiya repliklerini konuşmasını çok merak ediyorum acaba aynı mı :D ama bence eski karizması gitmiş biraz saçları çok beyazlamış keşke boyasaymış :D
raskoln işi bitirir :D

bu arada o haber kesin yalan iyi sallamışlar 60 yaşındaki kadını mı kıskanacak yengemiz yok daha neler :D hem vadimizde ne olabillir ki o tür sahne bakımından

aynen abiya repliklerini konuşmasını çok merak ediyorum acaba aynı mı :D ama bence eski karizması gitmiş biraz saçları çok beyazlamış keşke boyasaymış :D
raskoln işi bitirir :D
bence doğal hali kalsın böyle de çok karizma olmuş ama rascoln yan çizmeye başladı tilkeye ya itaat eder ya da sonu gelir:))))

abi Raskoln den kaçış yok tilki yaşlanmış artık raskolnle boy ölçüşemez :D
şaka bir yana da rascoln karakterini biraz hareketlendirmeleri lazım ne zaman ekranda görsek masının etrafında saf tutuyor:)))))ama tilkinin gelmesiyle oda sahalara inecektir:D

şaka bir yana da rascoln karakterini biraz hareketlendirmeleri lazım ne zaman ekranda görsek masının etrafında saf tutuyor:)))))ama tilkinin gelmesiyle oda sahalara inecektir:D
abi raskoln de süper karakter ama ya vallaha ölmesini hiç istemiyorum :D @-KADİR- aga sen ne diyosun bu konuda

abi yede tilki resmi yakıştı yaşlı kurtlar :D

abi raskoln de süper karakter ama ya vallaha ölmesini hiç istemiyorum :D @-KADİR- aga sen ne diyosun bu konuda

saol kardeşim ben rascolnun çok pasifleştiğinden bahsediyorum biraz actıon haraket lazım oda tilkiyle olacağa benziyor biraz evvelde dediğim gibi tilkinin gelişi hasbel kader olmayacak aten yada ra ile ilintili olacaktır demedi demeyin:)

rascolnu görünce aklıma hep bu geliyor : rus kizlari ne kadar güzel oluyorsa erkekleride o kadar tipsiz oluyor:))))))

Yok aga Tilki dışında bir iş yok Recepe ve china abiye katılıyorum :D
ama bölüm bomba gibi olacak inşaallah sadece tilkinin gözükmesi bile herşeye bedel sonunda yılların çığlıkları duyuldu sesimiz duyuldu tilki vadiye indi bu başarı hiç kuşkusuz kadirşinaz vadi izliyenlerinindir :)

vadinin izleyicileri çok özeldir çok kıymetlerimiz bilinmesi lazım ki biliyolarda Allah razı olsun

bu arada abi @china_shangai reaksiyonu listede bulamadım bugün nolmuş öyle bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm

vadinin izleyicileri çok özeldir çok kıymetlerimiz bilinmesi lazım ki biliyolarda Allah razı olsun

bu arada abi @china_shangai reaksiyonu listede bulamadım bugün nolmuş öyle bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm
beter olsunlar onlar battıkça biz çıkacağız arkamızdan da melun melun bakacaklar:))))))) kardeşim dediği insanı satan her tv programında necati beye vadiye övgüler yağdıran çok bilmiş ukala riyakar bahadırın sonu pek iyi olmayacak kul affetse de ALLAH affetmez :(

aga ben raskolnü de seviyorum oda manyak bir karekter tamam tilki yi de seviyorum amma o gelince raskoln üde çöpe atmamak lazım :X herşey vadi için inşallah öyle bir senaryo yazarlar ki iki karekteride hayranlıkla izlemeye devam edelim

bir andy garcia hamlesi arkadaşları kontrpiye de bıraktı beyaz karanfili perşembe yayınlayacaklardı ellerinde patladı aylar geçti dizi hala yayınlanamadı ben vadiden bir yabancı hamlesi daha bekliyorum bu sefer herhalde komaya girerler yok yok bitkisel hayata girip fişinide necati beye çektirirler :)))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy