ben bu bölümden çok ümitlyim , bence oldukça iyi bir bölüm olacakBu haftanin haslagei tilkinin donusu olur herhalde bence fragman pek orijinal deil tilki haric tabi
ben bu bölümden çok ümitlyim , bence oldukça iyi bir bölüm olacakBu haftanin haslagei tilkinin donusu olur herhalde bence fragman pek orijinal deil tilki haric tabi
Aynen abi.Şener Şen gibi efsane yakışır dizimizebırakın yabancıları şener şen gelsin hepsine bin çeker büyük usta![]()
şener şen i fazla abartıryorsunuz gibi geliyor banaAynen abi.Şener Şen gibi efsane yakışır dizimize
medya işte yine yalan haberlerde hız kesmiyor , sen hangi cümleden sonra yalan olduğuna kanaat getirdintamamen yalan haber
anneannesi yaşındaki kadını niye kıskansın..medya işte yine yalan haberlerde hız kesmiyor , sen hangi cümleden sonra yalan olduğuna kanaat getirdin![]()
şimdi ona girme bence share stone hala taş gibi benden söylemesianneannesi yaşındaki kadını niye kıskansın..))))))))))
ona bakarsan gönül yazarda taş gibi hala ama ninem yaşında nasıl olacak kadirşimdi ona girme bence share stone hala taş gibi benden söylemesiyenge de o kadar kıskanç değildir herhalde, vadide zaten kıskanılacak nasıl bir sahne olabilir ki
abi gönül yazar ne yaona bakarsan gönül yazarda taş gibi hala ama ninem yaşında nasıl olacak kadir))))))
ben kaz diyorsam sen göle bakabi gönül yazar ne ya, hem share stone o kadar yaşlı değil
sadece 56 yaşında ama tabi öyle kıskanılacak , çatlanılacak bir durum da söz konusu değil
yav kusura bakma abi de bu deyimi anlayamadım 🙁 birde neden bu kadar iştahlı güldünben kaz diyorsam sen göle bak))))) teşbihte hata olmaz
![]()
sen neden iştahlı güldüysen benimde canım çektiyav kusura bakma abi de bu deyimi anlayamadım 🙁 birde neden bu kadar iştahlı güldün![]()
abi sende lafları gediğine gediğine koyuyorsun tamam mesajı aldımsen neden iştahlı güldüysen benimde canım çekti)))))
abi tabi burda tecrübe konuşuyor ben sen kadar bilgili diğilim , ama mesaj alınmıştır yanişimdi kadir bana burada kadınların anatomik yapılarından bahsettirme istersen çiğdeme ayıp olur yaş 56 olmuş kemale ermiş))) sen gerisini anla artık
![]()
aga ben fragmanı çok beğendim bu bölüm bomba olacak gibifragmanda tek iyi sahne Tilkinin sahnesi onun dışında pek güzel bir fragman değil çok sıradan olmuş