Maskeli Fedai
Favori Üye
Christian Bale gelsinKurtlar Vadisi Pusu'ya bu sezon ÜÇ tane daha Hollywood Starı gelecek
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Master.1000 @34rcp44
Christian Bale gelsinKurtlar Vadisi Pusu'ya bu sezon ÜÇ tane daha Hollywood Starı gelecek
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Master.1000 @34rcp44
O gelmesin oyunculugunu iyi degilChristian Bale gelsin![]()
yok artıkKurtlar Vadisi Pusu'ya bu sezon ÜÇ tane daha Hollywood Starı gelecek
aga kaynak neresi bana özelden bişeyler atta konu açayım uçalım birazgeliyor geliyor George Clooney geliyor![]()
Necati abi çıldırdı vadi bize heyecan patlaması yaşatmaya dozu artırak devam ediyor 😀
Aga Allah aşkına bir git ya oyunculuğu iyi değilmiş adam dünyada ilk 5 içine rahat girer ne diyorsun senO gelmesin oyunculugunu iyi degil
yav agalar şu saçma sapan tartışmanızı burda yapmayın başlarım bale e de diğerine de sanki adamlar gelmişte biz tarıtşıyoruz hangisi iyi diyeAga Allah aşkına bir git ya oyunculuğu iyi değilmiş adam dünyada ilk 5 içine rahat girer ne diyorsun sen
Yav hehe sana gore o olabilir ama ilk 5 lik adam degil oAga Allah aşkına bir git ya oyunculuğu iyi değilmiş adam dünyada ilk 5 içine rahat girer ne diyorsun sen
Bunu diyen adamın Şener Şeni beğenmiyor olmasıda ilginç bir tesadüfYav hehe sana gore o olabilir ama ilk 5 lik adam degil o
şener şen i ben de çok fazla istemem yaşlandı artıkBunu diyen adamın Şener Şeni beğenmiyor olmasıda ilginç bir tesadüfadamın git The Prestige The Maecanist filmlerini izle hele gel
çok iyi bir imaj seçmişler orhan beye![]()
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz agalar adamdaki duruşa bakın be, bu arada fotoğrafta sinama afişi tadında
zor be çiğdem muhtemelen tilki ninde tapınakçıların bir kanadıyla ilgisi olacakçok iyi bir imaj seçmişler orhan beye
içimden bir ses polatla dost olucaklar diyor öyle bir his oluştu nedense bende 🙂🙂
Sanki diziye geldi ya istemiyorsunuz birde hele bir gelsin de sonra konuşuruz tabi benim tercihim Saruhan Hünelşener şen i ben de çok fazla istemem yaşlandı artık![]()
Aten grubundan olacak haci biz bir tane beklerken sen uc taneden bahsediyorsunzor be çiğdem muhtemelen tilki ninde tapınakçıların bir kanadıyla ilgisi olacak
abi öyleymiş, necati usta çıldırdı, şimdi takas konusunu açıyor bakalım kimler nasıl çamur atmaya çalışacakAten grubundan olacak haci biz bir tane beklerken sen uc taneden bahsediyorsun![]()
ayyy eğer akif tilki andreiye abuk sabuk şeyler söyleyip kafa falan tutarsa yeminle çıngar çıkarıırm vlla tüm forumları yıkarımmmzor be çiğdem muhtemelen tilki ninde tapınakçıların bir kanadıyla ilgisi olacak
Aman ablacim biraz yavas yakip yikmak sana yakismazayyy eğer akif tilki andreiye abuk sabuk şeyler söyleyip kafa falan tutarsa yeminle çıngar çıkarıırm vlla tüm forumları yıkarımmm![]()
Yok aga başka izleyecek birşey.benim o adamlarla işim olmaz