- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
fragmanda tilki harici bişey yok kadiraga ben fragmanı çok beğendim bu bölüm bomba olacak gibi
fragmanda tilki harici bişey yok kadiraga ben fragmanı çok beğendim bu bölüm bomba olacak gibi
yok gibi ama ben sinyalleri aldım diger bölüm fragmanlarından daha iyi gibi geldi abi öyle hissediyorumfragmanda tilki harici bişey yok kadir
iyi bölüm olacak inşaallahyok gibi ama ben sinyalleri aldım diger bölüm fragmanlarından daha iyi gibi geldi abi öyle hissediyorum
aynen abiya repliklerini konuşmasını çok merak ediyorum acaba aynı mıtilki dediniz senelerdir alın size tilki andrei. biraz tarihi geçmiş gibi ama olsun.bence athene hizmet edicek ve rusyanın derin yapısını temsil edecek yani o da rus hanedanının emrine biri olacak. gene gizemli bi karakterde olur tabikide ama ben tepkileri ve girişini çok merak ediyorum dizi içersindeki.
![]()
bence doğal hali kalsın böyle de çok karizma olmuş ama rascoln yan çizmeye başladı tilkeye ya itaat eder ya da sonu geliraynen abiya repliklerini konuşmasını çok merak ediyorum acaba aynı mıama bence eski karizması gitmiş biraz saçları çok beyazlamış keşke boyasaymış
raskoln işi bitirir![]()
aynen abi sana katılıyorumfragmanda tilki harici bişey yok kadir
yok aga bu bölüm durgun geçicek bana göre ama inşallah dediğin gibi oluraga ben fragmanı çok beğendim bu bölüm bomba olacak gibi
abi Raskoln den kaçış yok tilki yaşlanmış artık raskolnle boy ölçüşemezbence doğal hali kalsın böyle de çok karizma olmuş ama rascoln yan çizmeye başladı tilkeye ya itaat eder ya da sonu gelir)))
şaka bir yana da rascoln karakterini biraz hareketlendirmeleri lazım ne zaman ekranda görsek masının etrafında saf tutuyorabi Raskoln den kaçış yok tilki yaşlanmış artık raskolnle boy ölçüşemez![]()
abi raskoln de süper karakter ama ya vallaha ölmesini hiç istemiyorumşaka bir yana da rascoln karakterini biraz hareketlendirmeleri lazım ne zaman ekranda görsek masının etrafında saf tutuyor))))ama tilkinin gelmesiyle oda sahalara inecektir
![]()
saol kardeşim ben rascolnun çok pasifleştiğinden bahsediyorum biraz actıon haraket lazım oda tilkiyle olacağa benziyor biraz evvelde dediğim gibi tilkinin gelişi hasbel kader olmayacak aten yada ra ile ilintili olacaktır demedi demeyinabi raskoln de süper karakter ama ya vallaha ölmesini hiç istemiyorum@-KADİR- aga sen ne diyosun bu konuda
abi yede tilki resmi yakıştı yaşlı kurtlar![]()
iyi ki biri o yorumu yazdı yazmasa müthiş süper derdiniz yapmayın bunuFragman Tilki hariç çok sıradan olmuş
Yok aga Tilki dışında bir iş yok Recepe ve china abiye katılıyorumiyi ki biri o yorumu yazdı yazmasa müthiş süper derdiniz yapmayın bunu![]()
ama bölüm bomba gibi olacak inşaallah sadece tilkinin gözükmesi bile herşeye bedel sonunda yılların çığlıkları duyuldu sesimiz duyuldu tilki vadiye indi bu başarı hiç kuşkusuz kadirşinaz vadi izliyenlerinindirYok aga Tilki dışında bir iş yok Recepe ve china abiye katılıyorum![]()
beter olsunlar onlar battıkça biz çıkacağız arkamızdan da melun melun bakacaklarvadinin izleyicileri çok özeldir çok kıymetlerimiz bilinmesi lazım ki biliyolarda Allah razı olsun
bu arada abi @china_shangai reaksiyonu listede bulamadım bugün nolmuş öyle bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm
Maç etkilemiştir aga haftaya yükselirvadinin izleyicileri çok özeldir çok kıymetlerimiz bilinmesi lazım ki biliyolarda Allah razı olsun
bu arada abi @china_shangai reaksiyonu listede bulamadım bugün nolmuş öyle bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm
aga ben raskolnü de seviyorum oda manyak bir karekter tamam tilki yi de seviyorum amma o gelince raskoln üde çöpe atmamak lazımabi raskoln de süper karakter ama ya vallaha ölmesini hiç istemiyorum@-KADİR- aga sen ne diyosun bu konuda
abi yede tilki resmi yakıştı yaşlı kurtlar![]()