Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga onu bende duydum , ayrıca bana da sorsalar kimi istersin diye george clooney derim beğendiğim ender kişilerdendir , hadi hayırlsı 🙂
Yav şu adam kimdir ya getirsinler Robert Downey Jr. üstadı tüm Dünya izlemezse bende Kadir değilim

Yav şu adam kimdir ya getirsinler Robert Downey Jr. üstadı tüm Dünya izlemezse bende Kadir değilim
aga yapma ya george clooney benim tercihimdir adam dan yakışıklılık karizma akıyor , vadiye acayip şekilde yakışır bence , dediğin kişiyi de tanımıyorum ayrıca 🙂

Bak o gelse yikilir ortalik nede olsa denekler ergen bayanlar :)))))))
yav abi bu vadi acayip birşey baksana dünya starlarını istemiyoruz o gelsin şu gelmesin falan diyoruz kurtlar vadisi gerçekten tarif edilemez bir şey

Yalnız George Clooney Fehmi Kuzuzadenin oğlu olarak gelecekmiş Raya olur belki Robert Downey Jr. :Z
aga yapma saçma sapan dalga içn yazmışlar fehmi 40 yaşında clooney 53 yaşında ne yani babası oğlundan küçük mü olacak :F

@-KADİR- yav aga nasıl tanımıyon bak :D
228.jpg

IM3Extended1.jpg

TonyStark.jpg

Adam resmen ben burdayım diyor :D

şunuda söylemek isterim;
3 Temmuz'da Fenerbahçeye Kumpas Kuran Savcılar,Hakimler,Polisler Tarih Olurken Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım Yıkılmadan Hâla Dimdik Ayakta !!!

@china_shangai

bu adamda büyük oyuncuda bence clooney iyi gider , reytingi kimin olacaksa o gelsin
Clooney andy garciayla yasi yasina denk digeri genc kalir clooney gelirse muhtesem olur amon ve ra karsi karsiya bu sefer bahadirlar kalpten gider bu sefer:)))))

Senden bahsettim sasmazim:))))))

Clooney andy garciayla yasi yasina denk digeri genc kalir clooney gelirse muhtesem olur amon ve ra karsi karsiya bu sefer bahadirlar kalpten gider bu sefer:)))))
sende clooney i istersin değil mi, ne yalan söyliyim ben de RA yı duyduktan sonra hep aklıma iki isim geldi : george clooney ve mel gibson ı istiyordum bakalım olacak mı