Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hadi onu geç eski Vadi ile Pusuyu topla yine geöiyorlar 12 sezon da 330 bölüm oynamışızaga biz cidden çok ara verdik, zaten show da bir ara 3 ay ara vermiştik
Hadi onu geç eski Vadi ile Pusuyu topla yine geöiyorlar 12 sezon da 330 bölüm oynamışızaga biz cidden çok ara verdik, zaten show da bir ara 3 ay ara vermiştik
ömer baba ya caneze düzenlenmeli bu merasimede karşı değilsin demi 🙂Yoooo bende saygi duyuyorum zaten))))
Yooook nasil olabilirim ki ama sezon oncesi abdulle ilgili ne dediysem cikti haine birde toren mi yapilacakti ama onlar daha da abarttilar ismi bile gecmiyorömer baba ya caneze düzenlenmeli bu merasimede karşı değilsin demi 🙂
Allah rahmet eylesin ben içimden demiştim bu teröristler rahat durmaz ilk fırsatta dağa çıkarlar diyemalesf 4 askerimiz şehit oldu , Alalh rahmet eylesin, bu ara memleketimizde kara bulutlar dolaşıyor
bunlar aga kaybolan helikopter deki mürettebatımız , afyon da düşdü helikopterAllah rahmet eylesin ben içimden demiştim bu teröristler rahat durmaz ilk fırsatta dağa çıkarlar diye
Allah rahmet eylesinbunlar aga kaybolan helikopter deki mürettebatımız , afyon da düşdü helikopter
Aga sen bence bu sene hiç ara beklemebu haftada iyiyiz bu haftada yeni bölümü garantiledik 😀
yav aga akifin oyunculuğunu değerlendiren yada konuşan yok ki ne alakaBenim için Kurtlar Vadisi'ndeki her oyuncu değerlidir. Kimse anasının karnından oyuncu doğmuyor, hataları yokmu var ama dediğim gibi zamanla tecrübe kazanacaktır. Kurtlar Vadisi'nde oynamadan önce Gürkan Uygun ya da Kenan Çoban'ı tanıyormuyduk? Hepsi Vadi'de pişti bir yerlere geldi.![]()
Aga o anları merak ettim onun videosu falan yok mudur ya ?Beyaz Futbolda her gün vadinin ismi geçiyor
Abdülkerim Durmaz; Fatih Terim'in basın toplantılarında hep şu müziği hissediyorum dın dını dın dını dını dını (Cendere)
Rasim Ozan; Kurtlar Vadisi
rasim de yola gelmiş galiba vadi konusunda
yav aga akifin oyunculuğunu değerlendiren yada konuşan yok ki ne alaka
bana göre ali buhara müthiş bi oyuncu çok iyi rol yapıyor ama sorun karakterde
akif karakterini sevmiyoruz sevmiyoruz sev-mi-yo-ruz bu kadar basit![]()
Ali Buhara Mete'nin başka yerde oyunculuğunu görmedik ki. Akif'i canlandıranda o, Ali Buhara Mete iyide Akif kötü demeyi anlamadım ben.Beyaz Futbolda her gün vadinin ismi geçiyor
Abdülkerim Durmaz; Fatih Terim'in basın toplantılarında hep şu müziği hissediyorum dın dını dın dını dını dını (Cendere)
Rasim Ozan; Kurtlar Vadisi
rasim de yola gelmiş galiba vadi konusunda
yav aga akifin oyunculuğunu değerlendiren yada konuşan yok ki ne alaka
bana göre ali buhara müthiş bi oyuncu çok iyi rol yapıyor ama sorun karakterde
akif karakterini sevmiyoruz sevmiyoruz sev-mi-yo-ruz bu kadar basit![]()
Nereye yapmadı Eşref Saatinde deli rolündeydiAli Buhara Mete'nin başka yerde oyunculuğunu görmedik ki. Akif'i canlandıranda o, Ali Buhara Mete iyide Akif kötü demeyi anlamadım ben.![]()
yav aga polat şaşmaz ın klasik saçmalamaları söylediği kişiyi tanımıyorum bile tabi ki george clooney keşke olsa adam efsane karizmaaga yapma ya george clooney benim tercihimdir adam dan yakışıklılık karizma akıyor , vadiye acayip şekilde yakışır bence , dediğin kişiyi de tanımıyorum ayrıca 🙂
Ona bakarsan Ali Atay'da oynadı Eşref Saat'in de ama iz bırakamadı.IŞİD Müziği v2
Nereye yapmadı Eşref Saatinde deli rolündeydi![]()
olsun illa başka yerde mi görmemiz lazım oynuyor işte ama karakteri sevilmiyorAli Buhara Mete'nin başka yerde oyunculuğunu görmedik ki. Akif'i canlandıranda o, Ali Buhara Mete iyide Akif kötü demeyi anlamadım ben.![]()
Adama rocky gibi rol yazıyorlar tabi antipatik gelir umarım senaristler daha ayağı yere basar bir rol yazarlar.olsun illa başka yerde mi görmemiz lazım oynuyor işte ama karakteri sevilmiyor
ona yazılan senaryoyla alakalı yani
yav geçen sene çakma polat alemdar dı herkes gıcık kaptıAdama rocky gibi rol yazıyorlar tabi antipatik gelir umarım senaristler daha ayağı yere basar bir rol yazarlar.![]()