Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

malesf 4 askerimiz şehit oldu , Alalh rahmet eylesin, bu ara memleketimizde kara bulutlar dolaşıyor

Yorum koparttı :F
Dayilar neden komik

Arkadaslar su vadide olan dayilar neden komikler? (Duran Emmi ve Zulfikar Aga haric)

Bakin.

Settar Aga, Zaza Dayi, Seyfo Dayi, Baba Memduh (Benim Babam) Halil Ibrahim Kapar (eski vadide adami Suleymanla olan sahneleri )

neden boyle komikler bu dayilar?
hiii.gif

Çakırın Oğlu Çakırda yazmış:

Komik olduklari icin:A

Tam benlik cevap :F

bunlar aga kaybolan helikopter deki mürettebatımız , afyon da düşdü helikopter
Allah rahmet eylesin :( Mekanları Cennet olur İnşallah

Beyaz Futbolda her gün vadinin ismi geçiyor :D

Abdülkerim Durmaz; Fatih Terim'in basın toplantılarında hep şu müziği hissediyorum dın dını dın dını dını dını (Cendere)
Rasim Ozan; Kurtlar Vadisi :D

rasim de yola gelmiş galiba vadi konusunda :D

Benim için Kurtlar Vadisi'ndeki her oyuncu değerlidir. Kimse anasının karnından oyuncu doğmuyor, hataları yokmu var ama dediğim gibi zamanla tecrübe kazanacaktır. Kurtlar Vadisi'nde oynamadan önce Gürkan Uygun ya da Kenan Çoban'ı tanıyormuyduk? Hepsi Vadi'de pişti bir yerlere geldi. :)
yav aga akifin oyunculuğunu değerlendiren yada konuşan yok ki ne alaka :D
bana göre ali buhara müthiş bi oyuncu çok iyi rol yapıyor ama sorun karakterde
akif karakterini sevmiyoruz sevmiyoruz sev-mi-yo-ruz bu kadar basit :D

Vay arkadaş şu müziğe hasta oldum

Bizim beğenmediğimiz fragman müziği :D

Abdülkerim Durmaz; Fatih Terim'in basın toplantılarında hep şu müziği hissediyorum dın dını dın dını dını dını (Cendere)

Aga o anları merak ettim onun videosu falan yok mudur ya ?

Ali Buhara Mete'nin başka yerde oyunculuğunu görmedik ki. Akif'i canlandıranda o, Ali Buhara Mete iyide Akif kötü demeyi anlamadım ben. :)

aga yapma ya george clooney benim tercihimdir adam dan yakışıklılık karizma akıyor , vadiye acayip şekilde yakışır bence , dediğin kişiyi de tanımıyorum ayrıca 🙂
yav aga polat şaşmaz ın klasik saçmalamaları söylediği kişiyi tanımıyorum bile tabi ki george clooney keşke olsa adam efsane karizma

Ona bakarsan Ali Atay'da oynadı Eşref Saat'in de ama iz bırakamadı. :)

Güçlü bir karakteri canladırdığını görmedik, yav siz ne derseniz deyin ben Akif'i severim. Görürde bakarsınız lerde çok iyi oyuncu olacak. :)

İnsan sette Polat Alemdar ve onlarca tiyatro oyuncusuyla birlikteçalışırken geliştirir kendisini. mesela bana kimse araba kullanmayı öğretmedi ben kendim bakarak öğrendim. :)

Ali Buhara Mete'nin başka yerde oyunculuğunu görmedik ki. Akif'i canlandıranda o, Ali Buhara Mete iyide Akif kötü demeyi anlamadım ben. :)
olsun illa başka yerde mi görmemiz lazım oynuyor işte ama karakteri sevilmiyor
ona yazılan senaryoyla alakalı yani

Konu içerisinde sadece KVP ile ilgili sohbet edelim arkadaşlar. Konu dışı yorumlar yazmayalım.

Teşekkürler.