aga be efsane bir sezon başlangıcı yaptık karşılığını alamıyoruz bu da üzücü oluyor gerçektenSüha Yıldızında ki sır büyük ihtimalle bu bölüm aydınlatılır müthiş bölüm olacak
Ryetingler düştü mü acaba diye korkuyorum örnek olarak verirsek milli maç 15 reyting falan aldıaga be efsane bir sezon başlangıcı yaptık karşılığını alamıyoruz bu da üzücü oluyor gerçekten
aga bence birşeyler dönüyor yoksa ben etrafıma bakıyorum öyle diziyi yeni olarak bırakn kişiler yokRyetingler düştü mü acaba diye korkuyorum örnek olarak verirsek milli maç 15 reyting falan aldı
Aynen aga ya mesela benim çevremde var öyle çok. Teyzemler çocuklar küçük diye İskender öldükten sonra kesmişlerdi bırakmayı şimdi yeniden başladılar mesela çocuklar artık büyüdü falan. Benim etrafımda da var böyle çok örnek ama bilemiyorum neden böyle aklıma şike mi var acaba düşüncesi geliyoraga bence birşeyler dönüyor yoksa ben etrafıma bakıyorum öyle diziyi yeni olarak bırakn kişiler yok
aga var birşeyler dediğin gibi bu sene yeniden izlemeye başlayanlarda oldu mesela bizim çüdem in babası falan çok ilginç bir haldeyizKarizmaya herşey yakışıyor şu kamerayı tutuşa bakın))
![]()
Aynen aga ya mesela benim çevremde var öyle çok. Teyzemler çocuklar küçük diye İskender öldükten sonra kesmişlerdi bırakmayı şimdi yeniden başladılar mesela çocuklar artık büyüdü falan. Benim etrafımda da var böyle çok örnek ama bilemiyorum neden böyle aklıma şike mi var acaba düşüncesi geliyor
İnşallah artış gösteririz yoksa bu kalite gideraga var birşeyler dediğin gibi bu sene yeniden izlemeye başlayanlarda oldu mesela bizim çüdem in babası falan çok ilginç bir haldeyiz
aga ister istenmez gider burda bizim bile motivasyonumuz düşüyorİnşallah artış gösteririz yoksa bu kalite gider
eli boş dengesizin birisidir agaBir de Ömer Babayı diziden çıkanlar bölümüne koyarsınız
Ya birileri Vadinin vikipedi sayfasıyla manyak oynuyor bir baktım 10.sezon tv8 11.sezon trt1 12.sezon fox yazmışlar bunları yapanlar kimse Allah cezalarını verir bir gün
Adamla resmen internet üzerinden kavga ediyoruz ben siliyorum o gene aynısını yapıştırıyor bu kaçıncı bilmiyorumeli boş dengesizin birisidir aga
napcan bir daha düzeltecek misin aga 🙂Adamla resmen internet üzerinden kavga ediyoruz ben siliyorum o gene aynısını yapıştırıyor bu kaçıncı bilmiyorum
Vadi için tabii kinapcan bir daha düzeltecek misin aga 🙂
Tilki Andrei tabi ki de agaaga sen kimdensin mi raskoln mu tilki andrei mi, 🙂
İyi yapmışsın aga