Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas aga dediğin gibi adamlar o kadar çalışıyor emek harcıyor yarın birgün yine holwvod dan yıldız oyuncuları getirecekler ne gerek var ki adamlara hak ettiği başarıyı görmüyorlar, takdir görmüyorlar
getirmesinler kimseyi haketmiyoruz şu müthişliği

getirmesinler kimseyi haketmiyoruz şu müthişliği
aynen aga ; adamlar george clooney den mel gibson dan bahsediyorlar , denekleri ergenlerle çocuklarla kadınlarla doldurmuşlar bu ne rezalettir ya kurtlar vadisi en sıradan bölümlerinde 11-12 alıyordu zaten bu efsane bölümlerde herkesinde olumlu eleştirştirilerde bulunduğu bir döenmde bu reytinglere inanmak güvenmek mümkün değil

Mr.Key Ölmedi ! İNTİKAM POLAT ALEMDAR'a KALDI !

Arkadaşlar Üzücü Bir Haber Vereyim Mr.Key`in Ölmeme İhtimali Çok yüksek İlerki Bölümlerde Zülfikar Ağa Ve Gaye`yi Öldürdükten Sonra Polat Onu Gömecek Ölmüşte Olabilir Ama Belli Olmaz...

Arkadaşlar Üzücü Bir Haber Vereyim Mr.Key`in Ölmeme İhtimali Çok yüksek İlerki Bölümlerde Zülfikar Ağa Ve Gaye`yi Öldürdükten Sonra Polat Onu Gömecek Ölmüşte Olabilir Ama Belli Olmaz...
Bence de olmemeli o kadar basit bir şekilde diziden çıkması hiç güzel olmaz

aynen aga ; adamlar george clooney den mel gibson dan bahsediyorlar , denekleri ergenlerle çocuklarla kadınlarla doldurmuşlar bu ne rezalettir ya kurtlar vadisi en sıradan bölümlerinde 11-12 alıyordu zaten bu efsane bölümlerde herkesinde olumlu eleştirştirilerde bulunduğu bir döenmde bu reytinglere inanmak güvenmek mümkün değil
her bi harfine katılıyorum aga çok net söylüyorum para verip yıldız falan almasınlar gerek yok kimseyi istemiyoruz hatta kadro çok geniş yarısı da ölsün maliyet fazla olmasın
hakedilen bu çünkü yazık değil mi
dediğin gibi geçen sezon bile en kötü bölümlerde 11-12-13 çok rahat alıyoduk yav hadi bu sezonda eyvallah ama bu bölüm 9 alamaz alamaz alamaz yok böyle bişey

Mr.Keyin ölümü Akifin elinden olamazdı aga İnşallah doğrudur

Tipsiz mi aga yürü git işine :F
Tipsiz tabi bak şu kadar söylüyorum Necati abimin bir kılı Robert Downey Jr. üstadın bir tırnağının ucu etmez :F

@Maskeli Fedai aga bak bu herif ondan çok daha güzel :F
10img101ace610824.jpg

lan ne yabancı hayranlığı var sizde de ya savundukları heriflere bak

lan ne yabancı hayranlığı var sizde de ya savundukları heriflere bak
Yok aga ben bizimkilere daha çok hayranımda yabancı hayranlık olarak ilk sırada Robert Downey Jr. üstad var ama benim gönlümde hiçbir yerli hayranlarımı geçemez :A Mesela Necati Şaşmaz,Hakan Boyav,Gürkan Uygun,Kenan Çoban,Şoray Uzun falan :D

Hatırlarsanız Polat alemdar rüyasında ömer babanın öleceğini görmüştü ben sensiz yolumu nasıl bulucam diye muhabbet geçmişti ömer baba'da süha yıldızı var demişti bu bölüm süha yıldızı konusu karşımıza çıkabilir

Tipsiz tabi bak şu kadar söylüyorum Necati abimin bir kılı Robert Downey Jr. üstadın bir tırnağının ucu etmez :F

@Maskeli Fedai aga bak bu herif ondan çok daha güzel :F
10img101ace610824.jpg
Yuh aga abartma Allah aşkına karşılaştırdığın adamlar o bir mi hem ben senin adamına birşey demiyorum ki ne bu kavga anlamadım