Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aha ömer baba gidiyor :(

abi karaya neden saygı gösterdiler ben onu anlamadım asıl satıcı o dur aslında
abdülheye çok yazık oldu be 12 yıllık karakterimiz efsanemiz resmen bi hiç uğruna gitti ne bir tören ne bir adı geçti bence yanlış yaptık bu konuda
aga asıl satıcı kenan dır , usta nın ona karşı gösterdiği tavırdanda belli zaten kara daha 3 yıldır vadide kenan efendi 10 yılını bir anda sattı hem de necati şaşmaz ı sırtından vurarak karşı tarafa geçti

aga asıl satıcı kenan dır , usta nın ona karşı gösterdiği tavırdanda belli zaten kara daha 3 yıldır vadide kenan efendi 10 yılını bir anda sattı hem de necati şaşmaz ı sırtından vurarak karşı tarafa geçti
ya aga tamamda karada en aktif olduğu zaman sattı ona da uğurlama yapmayacaktık
abdülhey karakterine saygıdan kenanı falan demiyorum aga abdülheyin ismi bile geçmiyor dizide
cahit sormuyor erhan üzülmüyor böyle iş mi olur en azından bikaç sahne ayrılsaydı sonra bitirselerdi işi bu şekilde millet sormaz mı bunlar abdülheyi niye sormuyolar niye üzülmüyolar diye

ya aga tamamda karada en aktif olduğu zaman sattı ona da uğurlama yapmayacaktık
abdülhey karakterine saygıdan kenanı falan demiyorum aga abdülheyin ismi bile geçmiyor dizide
cahit sormuyor erhan üzülmüyor böyle iş mi olur en azından bikaç sahne ayrılsaydı sonra bitirselerdi işi bu şekilde millet sormaz mı bunlar abdülheyi niye sormuyolar niye üzülmüyolar diye

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar yazdı:
Basit bir cinayet olmadı şükür!

Uzatmaya gerek yok. “Kurtlar Vadisi Pusu” (Kanal D) ekranda yayın hayatına başladığından beri ayakta ve hayatta kalan iki karakterden biri olan Ömer Baba’yı ebediyete uğurladık... Dizinin mutasavvıf karakteri olan Ömer Baba, gözümüzde bir nevi süper kahramandı. Ancak kahramanlığını silahtan değil, dilini ve vicdanını doğru kullanmaktan alıyordu... Gerçeğini söylemek gerekirse, sıradan bir cinayete kurban gideceğine secdede verdiği son nefesi karakterin hakkını da vermek anlamındaydı... Emin Olcay iyi bir oyuncu olduğu kadar karakterine insanları inandırmış bir dizi ismi olarak da akıllarda kalacak... Bir de Vadi’nin en iç acıtan final sahnelerinden birinde de imzası olacak. Tıpkı Çakır, Memati, Elif ve diğer sıyrılıp gidenler gibi!

96 Şubat 5 aga Kadir Gecesinde mübarek gunde :D
2015 şubatta 19 a gireceksin aga
şuan 18 :D

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar yazdı:
Basit bir cinayet olmadı şükür!

Uzatmaya gerek yok. “Kurtlar Vadisi Pusu” (Kanal D) ekranda yayın hayatına başladığından beri ayakta ve hayatta kalan iki karakterden biri olan Ömer Baba’yı ebediyete uğurladık... Dizinin mutasavvıf karakteri olan Ömer Baba, gözümüzde bir nevi süper kahramandı. Ancak kahramanlığını silahtan değil, dilini ve vicdanını doğru kullanmaktan alıyordu... Gerçeğini söylemek gerekirse, sıradan bir cinayete kurban gideceğine secdede verdiği son nefesi karakterin hakkını da vermek anlamındaydı... Emin Olcay iyi bir oyuncu olduğu kadar karakterine insanları inandırmış bir dizi ismi olarak da akıllarda kalacak... Bir de Vadi’nin en iç acıtan final sahnelerinden birinde de imzası olacak. Tıpkı Çakır, Memati, Elif ve diğer sıyrılıp gidenler gibi!

2015 şubatta 19 a gireceksin aga
şuan 18 :D
96 yi da sayarsak 20 me girecem aga

evet aga ama 19 yaşında olmuş olacan 20 den gün alman 20 yaşına girdin anlamına gelmiyor :D
Bende onu anlatiyorum iste :A

2003-2014 Polat Alemdar ve Ekibi

2003: Süleyman Çakır, Polat Alemdar, Memati Baş, Seyfullah Yördem, Hüseyin (Çakır yastıkla boğarak öldürdü), Serhat(Kumarhane baskınında öldü), Serdar (Adliye önünde vuruldu)

2003-2004: Süleyman Çakır (Cerrahpaşalı Halit vurdu), Polat Alemdar, Memati Baş, Seyfullah Yördem(Pala öldürdükten bir süre sonra hayatını kaybetti), Nevzat Yakışırbey, Abdülhey Çoban, Erhan Ufuk.

2004-2005: Polat Alemdar, Memati Baş, Abdülhey Çoban, Erhan Ufuk, Nevzat Yakışırbey, Hasan Pürmüz, Adnan, Erdoğan, Sadık(Adnan, Erdoğan ve Sadık'ı Tilki Andrei öldürdü.) Halil İbrahim Kapar

2007: Polat Alemdar, Memati Baş, Abdülhey Çoban, Erhan Ufuk, Nevzat, Hasan, Eren Eylül, Halo, Tamer, Hüseyin(Tamer ile Hüseyin öldürüldü).

2008: Polat, Memati, Abdülhey, Erhan, Kazım, Halo, Nevzat, Hasan, Eren, (Nevzat, Hasan, Eren öldürüldü)

2009: Polat, Memati, Abdülhey, Erhan, Kazım, Halo (Cevat öldürdü)

2010: Polat, Memati, Abdülhey, Erhan, Cahit, Kazım (İskender öldürdü)

2011: Polat, Memati, Abdülhey, Erhan, Cahit

2012: Polat, Memati (Kendi düğününde öldürüldü), Abdülhey, Erhan, Cahit, Kara, Pusat Çakır

2013: Polat, Abdülhey, Erhan, Cahit, Kara, Pusat, Timur, Akif Deveci'nin başında bulunduğu KGT ekibi

2014: Polat, Abdülhey (Bombayı taşırken öldü), Erhan, Cahit, Kara(Kendini kurşunlattırdı) , Pusat, Timur ve Yasin'in başında bulunduğu SİS Timi.

Son hal: Polat Alemdar, Erhan Ufuk ve Aynura ile yardımcı yönetmenlik yaptığı KGT ekibi, Cahit, Timur ve Yasin'in bulunduğu SİS Timi, Pusat, Akif(Ne yaptığı bilinmiyor tam olarak)

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi'nin şu süreçte millete yaptığı hizmet çok büyük vallah.. tüm ekibten allah razı olsun.. Necati Şaşmaz 12 yıldır resmen hizmet veriyor.. ben oyuncu olarak görmüyorum.. bunlar dizi üzerinden resmen ülkemiz için ve diğer müslüman ülkelerimiz için mücadele ediyorlar.. 'dizi' içerisinde bile olsa, etkisi 'gerçek' gibi büyük.. allah yollarını açık etsin.. Kobane bahanesiyle, etrafı savaş alanına çevirenler, bana göre zavallılar.. bizim almanya'da bunlara yine gün doğdu.. başladılar protestolara.. alman hükümeti bunlara destek çıkmasa, bunlar bir halt yiyemezlerde İşte.. neyse. Kurtlar Vadisi sayesinde dünyada ne olup bittiğini öğreniyoruz.. Dünyanın büyük kısmı, amerikanın oyunlarıyla uyuşturulurken, biz Vadi sayesinde bütün pisliği öğreniyoruz.. İşid'in daha ne halt olduğunu ve kime hizmet ettiğini bilmeyen insanlar var.. Kurtlar Vadisi'ni izlemeyen insanlar tv'ye veya sosyal medya uydurmalarına kurban gidiyor.. siz türkiye'de olduğunuz için belki olup bitenleri öyle böylede biliyorsunuzdur ama burda öyle değil.. ben herşeyi Vadi sayesinde öğrendim ve öğreniyorum.. O yüzden Krutlar Vadisi'ne 'dizi' demek haksızlık olur gerçekten.

Tapatalk 2

Kurtlar Vadisi'nin şu süreçte millete yaptığı hizmet çok büyük vallah.. tüm ekibten allah razı olsun.. Necati Şaşmaz 12 yıldır resmen hizmet veriyor.. ben oyuncu olarak görmüyorum.. bunlar dizi üzerinden resmen ülkemiz için ve diğer müslüman ülkelerimiz için mücadele ediyorlar.. 'dizi' içerisinde bile olsa, etkisi 'gerçek' gibi büyük.. allah yollarını açık etsin.. Kobane bahanesiyle, etrafı savaş alanına çevirenler, bana göre zavallılar.. bizim almanya'da bunlara yine gün doğdu.. başladılar protestolara.. alman hükümeti bunlara destek çıkmasa, bunlar bir halt yiyemezlerde İşte.. neyse. Kurtlar Vadisi sayesinde dünyada ne olup bittiğini öğreniyoruz.. Dünyanın büyük kısmı, amerikanın oyunlarıyla uyuşturulurken, biz Vadi sayesinde bütün pisliği öğreniyoruz.. İşid'in daha ne halt olduğunu ve kime hizmet ettiğini bilmeyen insanlar var.. Kurtlar Vadisi'ni izlemeyen insanlar tv'ye veya sosyal medya uydurmalarına kurban gidiyor.. siz türkiye'de olduğunuz için belki olup bitenleri öyle böylede biliyorsunuzdur ama burda öyle değil.. ben herşeyi Vadi sayesinde öğrendim ve öğreniyorum.. O yüzden Krutlar Vadisi'ne 'dizi' demek haksızlık olur gerçekten.

Tapatalk 2
Aga şimdi Vadi sunu mu anlatmak istiyor ? Işid İngilterenin usaklari Amerikanin bir rolu yok mu yani bu olaylarda ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,400
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren