Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga sen kac yasindasin ?çok etkileyiciydi gerçekten yurttaydım ben o zamanlar 25-30 sap vardık yani benden de yaşlar gelmişti çok fena bir sahneydi
Aga sen kac yasindasin ?çok etkileyiciydi gerçekten yurttaydım ben o zamanlar 25-30 sap vardık yani benden de yaşlar gelmişti çok fena bir sahneydi
20 +Aga sen kac yasindasin ?
Oha ben o kadar buyuk oldugunu bilmiyordum aga
abi o sahnede ben hiç ağlamam diyen adam bile ağlar sana yemin ediyom 2 yıl önce falandı beyaz tv deki tekrarları vardı ya o bölümü bi ramazan ayında izlemiştik amcamlardaO mamosun olumu beni cok etkilemisti resmen agladim o sahnede birde arkadas turku de cok etkiliydi tabi en onemlisi de mematinin mezarin icinde mamosa sarilarak yatmasi ve polata usta o simdi usur demesi beni benden almisti bence o sahnenin duygu yogunlugu hicbirinde yoktu
niye neden kiOha ben o kadar buyuk oldugunu bilmiyordum aga![]()
Benimle yasitsin sanıyordum nedeni yokniye neden ki
senin yaş kaç tı aga - 18 mi 🙂Benimle yasitsin sanıyordum nedeni yok![]()
-18 mi ?senin yaş kaç tı aga - 18 mi 🙂
anladım aga sen le aynı sayılırız, ya neden öyle kaşlarını çattın ben de sordum sadece-18 mi ?
19 aga 20 me girecem İnşallah Subatin 5 inde![]()
la olm ne 20 si 2 şer 3 er mi artıyo senin yaşın-18 mi ?
19 aga 20 me girecem İnşallah Subatin 5 inde![]()
-18 diyince irrite oldum o kadar da kucuk değiliz yanianladım aga sen le aynı sayılırız, ya neden öyle kaşlarını çattın ben de sordum sadece![]()
96 liyim agala olm ne 20 si 2 şer 3 er mi artıyo senin yaşın
kaç doğumlusun sen![]()
yok aga onu eksi olark değil tire işareti olarak kullandım 18 yaşındamısın dedim tutturmuşum nerdeyse tahminim doğru sayılır yine de-18 diyince irrite oldum o kadar da kucuk değiliz yani![]()
aga koparrtıın beni ya 😀 sen de 20 ydi değil mila olm ne 20 si 2 şer 3 er mi artıyo senin yaşın
kaç doğumlusun sen![]()
96ee nasıl 20 oluyo![]()
abi karaya neden saygı gösterdiler ben onu anlamadım asıl satıcı o dur aslındaUgursuz duz tabanlar)))))