Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O mamosun olumu beni cok etkilemisti resmen agladim o sahnede birde arkadas turku de cok etkiliydi tabi en onemlisi de mematinin mezarin icinde mamosa sarilarak yatmasi ve polata usta o simdi usur demesi beni benden almisti bence o sahnenin duygu yogunlugu hicbirinde yoktu
abi o sahnede ben hiç ağlamam diyen adam bile ağlar sana yemin ediyom 2 yıl önce falandı beyaz tv deki tekrarları vardı ya o bölümü bi ramazan ayında izlemiştik amcamlarda
amcam o tekrarda bile hüngür hüngür ağladı ya görmen lazımdı bak tekrarı diyorum
onunda tek oğlu vardı onu mu düşündü de ağladı kendini onun yerine mi koydu artık

o mezarlık sahnesi vadi tarihinin en etkileyici sahnelerinden biridir fragman rekor kırmıştır ALLAH ını seven üstüne toprak atsın repliği patlamıştı
ve reytingler rekor seviyede artmıştı 13-14 ten 18 e falan fırlamıştık

eğer onun kadar etkili bi sahne yaparlarsa kalabalık bi cenaze ve fragmanda sırf bu sahne olacak ama çok etkili bir türkü herkes kendini parçalayacak falan
işte o zaman harbiden patlama olur

abi şu da var adamlar daha ne yapsın yav reyting 9 da kalıyorsa ne yapsınlar süper bölümler ötesi mi var

10689781_354761231352456_1857419420932753193_n.jpg

Ugursuz duz tabanlar:))))))
abi karaya neden saygı gösterdiler ben onu anlamadım asıl satıcı o dur aslında
abdülheye çok yazık oldu be 12 yıllık karakterimiz efsanemiz resmen bi hiç uğruna gitti ne bir tören ne bir adı geçti bence yanlış yaptık bu konuda