Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Karizmaya herşey yakışıyor şu kamerayı tutuşa bakın :)))

unlulerin_memleketleri_34.jpg

aga bence birşeyler dönüyor yoksa ben etrafıma bakıyorum öyle diziyi yeni olarak bırakn kişiler yok
Aynen aga ya mesela benim çevremde var öyle çok. Teyzemler çocuklar küçük diye İskender öldükten sonra kesmişlerdi bırakmayı şimdi yeniden başladılar mesela çocuklar artık büyüdü falan. Benim etrafımda da var böyle çok örnek ama bilemiyorum neden böyle aklıma şike mi var acaba düşüncesi geliyor

Karizmaya herşey yakışıyor şu kamerayı tutuşa bakın :)))

unlulerin_memleketleri_34.jpg

Aynen aga ya mesela benim çevremde var öyle çok. Teyzemler çocuklar küçük diye İskender öldükten sonra kesmişlerdi bırakmayı şimdi yeniden başladılar mesela çocuklar artık büyüdü falan. Benim etrafımda da var böyle çok örnek ama bilemiyorum neden böyle aklıma şike mi var acaba düşüncesi geliyor
aga var birşeyler dediğin gibi bu sene yeniden izlemeye başlayanlarda oldu mesela bizim çüdem in babası falan çok ilginç bir haldeyiz

aga var birşeyler dediğin gibi bu sene yeniden izlemeye başlayanlarda oldu mesela bizim çüdem in babası falan çok ilginç bir haldeyiz
İnşallah artış gösteririz yoksa bu kalite gider

Agalar bu vikipedi de vadi 10.sezon tv8 de yazıyor şurayı bir silemedim bir el atın isterseniz

Bir de Ömer Babayı diziden çıkanlar bölümüne koyarsınız

Ya birileri Vadinin vikipedi sayfasıyla manyak oynuyor bir baktım 10.sezon tv8 11.sezon trt1 12.sezon fox yazmışlar bunları yapanlar kimse Allah cezalarını verir bir gün

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren