- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Tam ben yazmaya davrandim benden evvel yazdin cok sukur
Çok Şükür;
Parelel HSYK Sizlere Ömür![]()
Çok Şükür;
Parelel HSYK Sizlere Ömür![]()
Abi detaylı anlatsana ben bilmiyom bu işleriTam ben yazmaya davrandim benden evvel yazdin cok sukur
aga cemaaatin son kaleside düştü hsyk seçimlerini kaybetti, ama inşallah ülkemiz için hayırlsı olduNe oldu aga![]()
Amin allah beterin beteri etsin onlariaga cemaaatin son kaleside düştü hsyk seçimlerini kaybetti, ama inaşallah ülkemiz için için hayırlsısı oldu
aga cemaaatin son kaleside düştü hsyk seçimlerini kaybetti, ama inaşallah ülkemiz için için hayırlsısı oldu Aga şu l den sonra ki s yi kaldır istersen şimdi cemaatçiler gelip laf atar falanEyvallah bilgilndirdiğin için aga sağolasın
abi ülkem adımada kendim adımada çok sevindim, vadiye de selam olsun onlarda epey destek verdilerAmin allah beterin beteri etsin onlari
Aga hayırlsısı yı geri al benceabi ülkem adımada kendim adımada çok sevindim, vadiye de selam olsun onlarda epey destek verdiler
Neyseabi ülkem adımada kendim adımada çok sevindim, vadiye de selam olsun onlarda epey destek verdiler
aga yazım yanlışını düzelttim onun haricnde hayılısı kelimesinide mi kaldırmamı istiyorsunAga hayırlsısı yı geri al bence![]()
Abi Vadi bunları kaç yıldır anlatıyor yav bu yaz izleyipte hatırlamam iyi oldu babamla beraber izledik falan baya şeyler öğrendikSeref yoksunu vatan hainleri vatanini satan herkesi satar bunlar sikiya gelirse kendini de satar bu kadar da sert konusuyorum
Yok aga china abi demiş ya kim ne derse desin biz burdayız diye hayırlısı kelimesini tekrar hayırlsısı yap diyordum ama seni yormayalım boşveraga yazım yanlışını düzelttim onun haricnde hayılısı kelimesinide mi kaldırmamı istiyorsun
öylemi sende mi takılıyordun bu f tipileriyleLa olm ne vadisi benim omrum bunlarin icinde gecti bizi acayip kandirdilar
Takilmamöylemi sende mi takılıyordun bu f tipileriyle
çok şaşırdım abi 😱 ama ne şanslısın ki uyanmışsınız bunada şükür demek lazımTakilmakda ne demek anlatsam roman olur kadir bu mevzuular cik derin su kadar soyliyeyim gerisini sen dusun 80 li yillarda bizim evde gizli gizli toplanirlardi benim babam fettuh beyfendiyle altunizade femde cok gorusmustur biz bu cemaatin en tepesindeydik ama ne yazik ki agir kandirildik))))
Biz 1990larin basinda uyandik anla sen gerisiniçok şaşırdım abi 😱 ama ne şanslısın ki uyanmışsınız bunada şükür demek lazım
aga onu bende duydum , ayrıca bana da sorsalar kimi istersin diye george clooney derim beğendiğim ender kişilerdendir , hadi hayırlsı 🙂Goerge Clooney Vadide diyorlar ?