Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şakalaşıyoz olm şakadan da mı anlamıyon ?Yuh aga abartma Allah aşkına karşılaştırdığın adamlar o bir mi hem ben senin adamına birşey demiyorum ki ne bu kavga anlamadım
Bu müzikte bence sesler ayrı bir hava katmış
Şakalaşıyoz olm şakadan da mı anlamıyon ?Yuh aga abartma Allah aşkına karşılaştırdığın adamlar o bir mi hem ben senin adamına birşey demiyorum ki ne bu kavga anlamadım
Ömer baba bence ihtiyarlardan çıkacakbakalım ömer baba vasiyetinde öyle şok edici şeyler yazmış olacak mı ? bu evrede senaryo için dönüm nokası olabilir belki bu şekilde yeni heyecanlar dahil olmuş olur
Bak İhtiyarların akıl hocası olabilir bence. Diyeceksin ki Polat Aksaçlı olunca neden bu gösterilmedi nedeni Polatın babası olduğu içinÖmer baba bence ihtiyarlardan çıkacak
ihtiyarlardan çıkarsa polat ın da bilmesi lazım sonuçta ak açlı kendisiÖmer baba bence ihtiyarlardan çıkacak
Bilmiyorum artık ama Ömer baba basit biri değildir diye düşünüyorum.ihtiyarlardan çıkarsa polat ın da bilmesi lazım sonuçta ak açlı kendisi
aynen aga zaman geçiyor dediğin gibi haber yok zartzurt derken 4 bölüm bile geçti 🙂Bilmiyorum artık ama Ömer baba basit biri değildir diye düşünüyorum.
Bu arada daha düne akdar Vadi hakkında haber gelmemesini konuşuyorduk şimdi sezon başladı herşey belli zaman ne çabuk geçmiş
O ne yapıyor oradaah be sabri reis hep aklımızdasın
![]()
sabri reis bu naptığını o bilirO ne yapıyor orada![]()
Neyse konuyu fazla dağıtmayalımbu da süpermiş ya![]()
herkes ondan bahsediyor ama bence değilNeyse konuyu fazla dağıtmayalımSence Fehminin oğlu Erdem olabilir mi ? Neden o sandalye üzerinde oturduğuna dair bir senaryo da yazılmadı ?
Peki kim olabilir ?herkes ondan bahsediyor ama bence değil
işte orda takılıyorum aga bence yeni bir karekter olabilir çünkü fehm nin oğlu öyle yıllar önce falan kaza geçirmemiş daha öleli 1-2 yıl geçmiş dolayısıyla bizim tanıdığımız bir karekterin çıkması çok mümkün değil gibiPeki kim olabilir ?![]()
Deme şu adamıma şöyle, biraz tecrübe kazansın utandıracak sizi.Peki kim olabilir ?
adam kafadan çakacağına gitti göğsünden çaktı ya bebe iştebebe Akif beceremez demiştim@sürgünüm
![]()
Yapma aga ya şu adamın yerine Talha geçseymiş keşke Kgt koltuğuna Akiften bir cacık olmazDeme şu adamıma şöyle, biraz tecrübe kazansın utandıracak sizi.
Elimizdekinin kıymetini bilmeyiz zaten.![]()
burda bence de akif in üstüne çok gidiliyor 1-2 yıl sonra daha da oturur karekter, tabi saçma sapan senaryo yazmazlarsa adamaDeme şu adamıma şöyle, biraz tecrübe kazansın utandıracak sizi.
Elimizdekinin kıymetini bilmeyiz zaten.![]()
Benim için Kurtlar Vadisi'ndeki her oyuncu değerlidir. Kimse anasının karnından oyuncu doğmuyor, hataları yokmu var ama dediğim gibi zamanla tecrübe kazanacaktır. Kurtlar Vadisi'nde oynamadan önce Gürkan Uygun ya da Kenan Çoban'ı tanıyormuyduk? Hepsi Vadi'de pişti bir yerlere geldi.Yapma aga ya şu adamın yerine Talha geçseymiş keşke Kgt koltuğuna Akiften bir cacık olmaz![]()