Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İman, kalbe düşen bir hassasiyettir. Yüce Mevla bizi aşksız, imansız ve kalpsiz bırakmasın.

bu mübarek gecede Allah cc. tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin inşALLAH

malatya inanılmaz kalabalıktı bugün ya tüm halk sokakta alışverişte şu bayram telaşı ne kadar güzel birşey ya gerçekten isminin hakkını veriyoruz helal olsun
benim için biraz buruk olacak ilk defa bi bayram ailemden uzağım

malatya inanılmaz kalabalıktı bugün ya tüm halk sokakta alışverişte şu bayram telaşı ne kadar güzel birşey ya gerçekten isminin hakkını veriyoruz helal olsun
benim için biraz buruk olacak ilk defa bi bayram ailemden uzağım
öyle mi aga eve gidemedin mi 🙂 olsun ya gönüller bir olduktan sonra hepsi olur

evet tv de birşey yok, aga senin ev istanbulda mı ydı 🙂
evet aga
bugün internet kafeye gidip 231 ve 232.bölümü flasha attım bu sezon tüm bölümleri bilgisayara kaydedecem
diğer sezonları da hepsini zamanla atacam
internet kafede tüm diziler tüm bölümler anında yükleniyor müthiş bi sistemleri var adamların dizilerin kapa fotosu vadinin farkımız her yerde

bu arada cd cide vadinin cd leriyle süslemiş raflarını daha önce de söylemiştim bugün soracaktım fiyatını da müsait olamadım
adam rafı vadi cd leriyle doldurmuş
254198_2.jpg

resimde bu şekildeydi galiba

param olunca ilerde bi gün tüm bölümlerin dvd sini alacam hepsini arşiv yapacam

evet aga
bugün internet kafeye gidip 231 ve 232.bölümü flasha attım bu sezon tüm bölümleri bilgisayara kaydedecem
internet kafede tüm diziler tüm bölümler anında yükleniyor müthiş bi sistemleri var adamların dizilerin kapa fotosu vadinin farkımız her yerde

bu arada cd cide vadinin cd leriyle süslemiş raflarını daha önce de söylemiştim bugün soracaktım fiyatını da müsait olamadım
254198_2.jpg

benimde bu tarz planlarım var eğer birşeyler bulursan bana da haber ver aga 🙂 kurtlar vadisi seyircisi olmak ayrıcalıktır

evet aga

254198_2.jpg

Bende ilk 97 bolumun dvdsi var her dvd de 5 bolum var artik hatim ettim

Kadir sen tekrarini seyrettin nasildi
çok iyiydi abi sıkılmadan izledim yine müziklerde bu bölümde daha iyi kullanılmış bu sene senaryo çok sağlam ilerliyor artık sıradan konuşma sahneleri yerine o unutulmaz repliklerde gelmeye başladı bu gerçekten çok ümit verici keşke pana şu gizemi kaldırsada pana yazım gurubunda kimler var bizde bir öğrensek

evet aga

254198_2.jpg

Aynen aga bizim kasetçiye sordum dvd ye tüm bölümleri kaça atarsın diye 90 tl civarı bir şey dedi :D

Kurtlar Vadisi 97
Kurtlar Vadisi Pusu 232

Aynen aga bizim kasetçiye sordum dvd ye tüm bölümleri kaça atarsın diye 90 tl civarı bir şey dedi :D

Kurtlar Vadisi 97
Kurtlar Vadisi Pusu 232
90 mı vay be süper fiyat çok ucuz bence
eski konlara baktım 500 tl ye kadar çıkmış ama şimdi internette indirme falan olduğu için düşmüş olabilir yine de pahalıdır az değil kaç bölüm oldu