Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kardeş bölümü seyretmedin mi ? Şagil mi ne kurtardıkara öldü nasıl kurtarsın bence polat elamdar kurtaracak![]()
Kardeş bölümü seyretmedin mi ? Şagil mi ne kurtardıkara öldü nasıl kurtarsın bence polat elamdar kurtaracak![]()
Bu konu 1.000 sayfa olacak bu gidişle bundaki katkı sizin daha çokAleykumselam haci senin yoklugun hersekilde hissediliyor![]()
Bakıyorum hacı sadece son bölüme bakamadım onuda en kısa zamanda netten bakacamAga Vadiye bakıyon mu ? Nasıl gidiyor bölümler ?![]()
Aga süper bölümdü ya 230.bölümü solladıBu konu 1.000 sayfa olacak bu gidişle bundaki katkı sizin daha çok
Bakıyorum hacı sadece son bölüme bakamadım onuda en kısa zamanda netten bakacam.
hmm simdi anladımKardeş bölümü seyretmedin mi ? Şagil mi ne kurtardı
amin insallah allahın istegi ne derse onu yapar...İman, kalbe düşen bir hassasiyettir. Yüce Mevla bizi aşksız, imansız ve kalpsiz bırakmasın.
bu mübarek gecede Allah cc. tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin inşALLAH
öyle mi aga eve gidemedin mi 🙂 olsun ya gönüller bir olduktan sonra hepsi olurmalatya inanılmaz kalabalıktı bugün ya tüm halk sokakta alışverişte şu bayram telaşı ne kadar güzel birşey ya gerçekten isminin hakkını veriyoruz helal olsun
benim için biraz buruk olacak ilk defa bi bayram ailemden uzağım
yok aga bu sefer gitmedim tek kaldıköyle mi aga eve gidemedin mi 🙂 olsun ya gönüller bir olduktan sonra hepsi olur
evet tv de birşey yok, aga senin ev istanbulda mı ydı 🙂yok aga bu sefer gitmedim tek kaldık
bu arada şu cuma günü izleyecek hiçbişey bulamıyorum beyaz karanfil gelse de izlesek
bence istanbul demi..evet tv de birşey yok, aga senin ev istanbulda mı ydı 🙂
evet agaevet tv de birşey yok, aga senin ev istanbulda mı ydı 🙂
benimde bu tarz planlarım var eğer birşeyler bulursan bana da haber ver aga 🙂 kurtlar vadisi seyircisi olmak ayrıcalıktırevet aga
bugün internet kafeye gidip 231 ve 232.bölümü flasha attım bu sezon tüm bölümleri bilgisayara kaydedecem
diğer sezonları da hepsini zamanla atacam
internet kafede tüm diziler tüm bölümler anında yükleniyor müthiş bi sistemleri var adamların dizilerin kapa fotosu vadinin farkımız her yerde
bu arada cd cide vadinin cd leriyle süslemiş raflarını daha önce de söylemiştim bugün soracaktım fiyatını da müsait olamadım
adam rafı vadi cd leriyle doldurmuş
![]()
resimde bu şekildeydi galiba
param olunca ilerde bi gün tüm bölümlerin dvd sini alacam hepsini arşiv yapacam
Bende ilk 97 bolumun dvdsi var her dvd de 5 bolum var artik hatim ettimevet aga
bugün internet kafeye gidip 231 ve 232.bölümü flasha attım bu sezon tüm bölümleri bilgisayara kaydedecem
internet kafede tüm diziler tüm bölümler anında yükleniyor müthiş bi sistemleri var adamların dizilerin kapa fotosu vadinin farkımız her yerde
bu arada cd cide vadinin cd leriyle süslemiş raflarını daha önce de söylemiştim bugün soracaktım fiyatını da müsait olamadım
![]()
çok iyiydi abi sıkılmadan izledim yine müziklerde bu bölümde daha iyi kullanılmış bu sene senaryo çok sağlam ilerliyor artık sıradan konuşma sahneleri yerine o unutulmaz repliklerde gelmeye başladı bu gerçekten çok ümit verici keşke pana şu gizemi kaldırsada pana yazım gurubunda kimler var bizde bir öğrensekKadir sen tekrarini seyrettin nasildi
Aynen aga bizim kasetçiye sordum dvd ye tüm bölümleri kaça atarsın diye 90 tl civarı bir şey dedievet aga
![]()
ilk vadi bende de söylediğin gibi var abiBende ilk 97 bolumun dvdsi var her dvd de 5 bolum var artik hatim ettim
Bende yokilk vadi bende de söylediğin gibi var abi
90 mı vay be süper fiyat çok ucuz benceAynen aga bizim kasetçiye sordum dvd ye tüm bölümleri kaça atarsın diye 90 tl civarı bir şey dedi
Kurtlar Vadisi 97
Kurtlar Vadisi Pusu 232