Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen aga bizim kasetçiye sordum dvd ye tüm bölümleri kaça atarsın diye 90 tl civarı bir şey dedi :D

Kurtlar Vadisi 97
Kurtlar Vadisi Pusu 232
aga ben kaç yıl önce 35 liraya 97 bölümü çektirmiştim , yalnız gezmediyim cd ci kalmamıştı her yere sordum yani 😀

aga ben kaç yıl önce 35 liraya 97 bölümü çektirmiştim , yalnız gezmediyim cd ci kalmamıştı her yere sordum yani 😀
Bende İnşallah bayramlık harçlıklarımla (istemiyorum ama adamlar veriyor kaç yaşıma geldim utanıyorum alırken :D) dükkanda çalıştığım parayı birleştirip hepsini alacam bak bu konuyu açmanız iyi oldu

Kadir sen tekrarini seyrettin nasildi
abi bende tekrar bi göz attım bölüm şuan elimde bugün yarın bi kez daha izlerim
gerçekten muazzamn bir bölüm ülkeden ülkeye geçişler olmasın akif safiye kgt gibi gereksiz karakter olmasın var ya biz kalpten gideriz heralde kalpten gitmeyelim diye bunlar var yoksa gideriz bu müthiş senaryoyla :D
bölümde tek olumsuz şey çatışma sahneleri işte

çok iyiydi abi sıkılmadan izledim yine müziklerde bu bölümde daha iyi kullanılmış bu sene senaryo çok sağlam ilerliyor artık sıradan konuşma sahneleri yerine o unutulmaz repliklerde gelmeye başladı bu gerçekten çok ümit verici keşke pana şu gizemi kaldırsada pana yazım gurubunda kimler var bizde bir öğrensek
aga yeni binayı ziyarete giden biri yazmıştı ya senaryo ekibi çok kalabalıkmış bence en az 15 kişi vardır yan faktörler dışında senaryomuz inanılmaz sağlam

abi bende tekrar bi göz attım bölüm şuan elimde bugün yarın bi kez daha izlerim
gerçekten muazzamn bir bölüm ülkeden ülkeye geçişler olmasın akif safiye kgt gibi gereksiz karakter olmasın var ya biz kalpten gideriz heralde kalpten gitmeyelim diye bunlar var yoksa gideriz bu müthiş senaryoyla :D
bölümde tek olumsuz şey çatışma sahneleri işte
Aynen bence de adamlar biz kalpten gitmeyelim diye araya öyle abidik gubidik sahneler çekiyorlar yoksa şu an hepimiz şu anda taze ölü olmuştuk :D

aga bu da sloganımız oldu değil mi 😀 ama işte vadi farkı fenomen bir yapımın fanı olduğumuz için bu ayrıcalıkları ,güzellikleri yaşıyoruz sık sık
aynen aga vadicilerin sloganı vadi farkı :D
yav aga böyle bi izleyici kitlesi yok yok
düşün her bölüm ne olursa her ince ayrıntısına kadar ortaya koyuyoruz vallahi yok billahi yok tillahi yok böylesi
her bölüm müziklerini tek tek çıkarıyoruz en ufak fon müziklerini bile
her bölümün analizi fragmanların analizi aklına gelecek herşey yav herşey
8 sene önceki plakayı hatırlayıp 8 sene sonra çıkınca plakaların aynı olduğunu bile bulabilen müthiş bi kitlemiz var
ve bu kitle olduğu sürece sırtımız yere gelmez gelmeyecek Allah ın izniyle

aga o dvd işi iyi oluyor ya biraz saklaması zor isteyen çok oluyor , gerçi ben hep unutturup vermiyorum 😀
aga herşeyi istesinler ama benden vadi cd lerini kimse istemesin vermem :D

@takas aga çok doğru söyledin acayip bir kemik izleyiciye sahip vadi, bizim kanal 3 de yayınlansın millet yine bulup izler o derece 😀

@takas aga çok doğru söyledin acayip bir kemik izleyiciye sahip vadi, bizim kanal 3 de yayınlansın millet yine bulup izler o derece 😀
tnt nin kanal 3 ten bi farkı yoktu ki :kiki:
tnt ye geçti deyince o ne diyodu millet :D ama o kanalda bile zirveyi aldık 14 reytingi geçtik o kanalda bunun eşi var mı benzeri :D
bak acuna tv8 de aldığı en yüksek rtg 4 :D

biz tnt ye ilk geçtiğimiz bölüm 9-10 reyting almıştık
yani vadi bi arap kanalında yayınlansa uydudan bulup izler millet :D

tnt nin kanal 3 ten bi farkı yoktu ki :kiki:
tnt ye geçti deyince o ne diyodu millet :D ama o kanalda bile zirveyi aldık 14 reytingi geçtik o kanalda bunun eşi var mı benzeri :D
bak acuna tv8 de aldığı en yüksek rtg 4 :D

biz tnt ye ilk geçtiğimiz bölüm 9-10 reyting almıştık
yani vadi bi arap kanalında yayınlansa uydudan bulup izler millet :D
aga araplar bizden sıkı takip ediyor zaten onlarda olsa çok daha fazla izlenme oranları alırdı herhalde :X

Burda kimin yaşayacağına kimin öleceğine ben karar veririm- SAGİR

Konu 10.000 mesajı ve 500 sayfayı geçti.
Tüm vadicilere teşekkürler helal olsun
9999.mesajı ben
10.000 mesajı ise @-KADİR- kardeşim yazmış tebrikler aga :D

Agalar Karanın ölümünde çalan müziğin adı neydi ya Vadi forumuna attım direkt çöpledi keratalar

Şimdi Polata kim Usta diyecek :T :T :T

10624612_789187911138536_250542646517396987_n.jpg

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre