Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu konuda takasa katılıyorum yönetmen istemediyse Usta napsın adam o kadar takviye yaptı bir kuru sıkı silahı mı kabul etmeyecek
Sen bir isyerinin sahibisin ve ters giden isler oluyor sirketin mudurune herseyi emanwt ettigin icin o ters giden olay hakkinda o mudure hesap sormayacan mi eger sen butun isleri emanet ettim isler ters te gitse karismam mantigindaysan allah sana ve sirketine yardim etsin bu cahil izleyici halimle bu sacmaligi goruyorsam olaya hemen el atardim sorunla ilgili cozum bulmaya calisirdim sen herseyin en iyisini yap catisma sahnelerinde ki sacmaliga cozum bulama bulacan arkafas bu senin isin buyuk yatirimlar yaptin bu millet faturayi yonetmene deil sana kesetabi bu muhabbette sıktı ama kaçak bile stv nin bazı dizileri bile o reytignlerle kuru sıkı kullanıyor biz mi kullanamayacaz
vadinin çeyreği izlenmeyen diziler kuru sıkı kullanıyor bu kadar para harcanıyor oyuncu alınıyor emek veriliyor bir kuru sıkıya mı para yok ben inanmıyorum böyle bişeye
sadece kuru sıkı değil o sesleri düzeltmeleri lazım
Usta herşeyi yapıyor daha ona tek kelime söz söyleyemeyiz iş yönetmenlerde biter onlar kuru sıkı istese usta mı karşı çıkacak
yönetmense yapacak abi vadi ona emanet edilmiş yeni gelmiş bide
açık söylim bu yönetmeni hiç beğenmedim İnşallah biran önce gider
aga kendileri yapıyolar onları hepsini
evet abi katılıyorum ama bu yönetmenin de işi adam zaten oyuncu olarak şov yapıyor zamanı kalıyomudur acabaHalimle
Sen bir isyerinin sahibisin ve ters giden isler oluyor sirketin mudurune herseyi emanwt ettigin icin o ters giden olay hakkinda o mudure hesap sormayacan mi eger sen butun isleri emanet ettim isler ters te gitse karismam mantigindaysan allah sana ve sirketine yardim etsin bu cahil izleyici halimle bu sacmaligi goruyorsam olaya hemen el atardim sorunla ilgili cozum bulmaya calisirdim sen herseyin en iyisini yap catisma sahnelerinde ki sacmaliga cozum bulama bulacan arkafas bu senin isin buyuk yatirimlar yaptin bu millet faturayi yonetmene deil sana keset
Yonetmen konusunda dediklerin cok dogru itirszim asla olamazevet abi katılıyorum ama bu yönetmenin de işi adam zaten oyuncu olarak şov yapıyor zamanı kalıyomudur acaba
bu adam iyi yönetmense yaptığı şeyi izleyip böyle çatışma sahnesi mi olur demesi lazım yada oraya getirdikleri serdar akar ın
İnşallah ayar çekerler bakın herşey iyi olsa bile senaryo çok iyi olsa bile vadide aksiyon sahneleri çok önemli bu şekilde olmaz
Sende en güzel sezonu izlemiyon ha geçen sezonu sadece 230.bölümle 2 ye katladıbu sezon izlemek nasip olmadı
Bizde ailecek gece oturup izleyeceğiz İnsallahbölümü tekrardan izledim gerçekten süper bir bölüm daha izledik artık tilki andre nin gelmesi ve daha sonrada lord stone nin ortaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Kadir bana ozelden link atsanabölümü tekrardan izledim gerçekten süper bir bölüm daha izledik artık tilki andre nin gelmesi ve daha sonrada lord stone nin ortaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Vay aga hosgeldinSa hacılar![]()
Aga linki alamadiysan atayimKadir bana ozelden link atsana
HepimizinVay aga hosgeldinBayramin mübarek olsun aga
Hosgeldin iyi ki geldin ozlettin kendini bu kadar ara vermeHepimizin![]()
La olm ozelden atsana linkiPardon abi
yokluğumu aratmamışsınızHosgeldin iyi ki geldin ozlettin kendini bu kadar ara verme
La olm ozelden atsana linki
Aga Vadiye bakıyon mu ? Nasıl gidiyor bölümler ?yokluğumu aratmamışsınız![]()
Aleykumselam haci senin yoklugun hersekilde hissediliyoryokluğumu aratmamışsınız![]()
kara öldü nasıl kurtarsın bence polat elamdar kurtaracakevet olabilme ihtimali yüksek gider ayak bi iyilik yapıp öyle gidecek![]()