@Master.1000 bölüm hakkında uzun bir inceleme bekliyoruz senden![]()
Gerekenleri @34rcp44 ve @-KADİR-'le birlikte yazmışsınız.. ben size aynen katılıyorum.
Tapatalk 2
@Master.1000 bölüm hakkında uzun bir inceleme bekliyoruz senden![]()
Dedin ya bölümü tekrar izleyecem onu kastettim ben
aga anlamayanlar için de sen bir açıkça söyleyiver canım 😀Size Ömer Babayı kimin kurtaracağı tüyosunu verim. Hatırlarsanız Ömer baba vurulmadan önce Karalar kaçacaktı ! Anlayan anladı![]()
kısacası Ömer Babayı Kara kurtarıcakaga anlamayanlar için de sen bir açıkça söyleyiver canım 😀
evet olabilme ihtimali yüksek gider ayak bi iyilik yapıp öyle gidecekkısacası Ömer Babayı Kara kurtarıcak![]()
Ben dedim iştekısacası Ömer Babayı Kara kurtarıcak![]()
Daha yeni gördün aga hele ki Polatın yüzünün yapıldığı sahneyi gör bu Polat mı diye tiksinecen her tarafında bir bandŞimdi eski Vadiye başladım da ustanın adını ilk başta göremeyince bir tuhaf oldum. İlk bölümün jeneriğinde başrol Selçuk Yöntem ile Oktay Kaynarca'ymış 😱
Aga ben eski Vadiciyim o sahneleri çok net hatırlıyorum hatta ilk fragmanında da Ali Candan yeni ameliyat olmuş sargıcı açılıyorduDaha yeni gördün aga hele ki Polatın yüzünün yapıldığı sahneyi gör bu Polat mı diye tiksinecen her tarafında bir band![]()