Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanal D'ye gectik rahatlariz artik dedik.. daha ikinci haftasinda sacmaladilar. TNS'de kafasina göre takiliyor zaten..

“Kurtlar Vadİsİ Pusu” yİne bİrİncİ oldu!
DetayResimHandler.ashx

Perşembe günü, “Kurtlar Vadisi Pusu” günü!

Kanal D’nin, yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, bu geleneğini yine bozmadı ve Perşembe akşamı günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Ünü, Türkiye’nin dışına taşan ve milyonlarca hayranı bulunan “Kurtlar Vadisi Pusu”nun Perşembe günü ekrana gelen bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 9.12 reyting ve yüzde 24.81 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statüde de yüzde 6.94 reyting ve yüzde 19.92’lik izlenme payı ile birinci oldu.Dizinin bu bölümü hiç düşmeyen temposu ve artan gerilimi ile önümüzdeki haftalarda macera, gerilim ve aksiyonun daha da artacağının işaretlerini verdi.

Kanal D​

Size Ömer Babayı kimin kurtaracağı tüyosunu verim. Hatırlarsanız Ömer baba vurulmadan önce Karalar kaçacaktı ! Anlayan anladı :D

Şimdi eski Vadiye başladım da ustanın adını ilk başta göremeyince bir tuhaf oldum. İlk bölümün jeneriğinde başrol Selçuk Yöntem ile Oktay Kaynarca'ymış 😱

@Felon reyting konusunda yazdığın yorumla beni gömdün resmen o nasıl bi yorum ya

''vadi kocamın ailesi gibi bir diziyle yarışıyorsa biz 12 yıldır boşa izlemişiz''

hayatımda gördüğüm duyduğum en saçma yorum budur heralde :D sen reytinge göre mi dizi izliyon
hadi izledin en çok reyting alan dizi
hadi düştü dip yaptı diyelim 12 yıl ne alaka :D bir bölüm düşünce 12 yıla ne oluyo :kiki:

abi böyle bişey yok ya inanılmaz saçma ötesi bir yorum yani ki özetiyle 1-2 olmuş efsane :D
okuyunca gülmekten ağladım düşün yani öyle bişey oldu :D

neyse biz konuya dönelim cevap vermesem çatlayacaktım

agalar diğer diziler için hayal olan bizim için düşük reyting aldık ama her hafta katlanarak aratacaktır efsaneler efsanesi

Şimdi eski Vadiye başladım da ustanın adını ilk başta göremeyince bir tuhaf oldum. İlk bölümün jeneriğinde başrol Selçuk Yöntem ile Oktay Kaynarca'ymış 😱
Daha yeni gördün aga hele ki Polatın yüzünün yapıldığı sahneyi gör bu Polat mı diye tiksinecen her tarafında bir band :D

@Felon reyting konusunda yazdığın yorumla beni gömdün resmen o nasıl bi yorum ya

''vadi kocamın ailesi gibi bir diziyle yarışıyorsa biz 12 yıldır boşa izlemişiz''

hayatımda gördüğüm duyduğum en saçma yorum budur heralde :D sen reytinge göre mi dizi izliyon
hadi izledin en çok reyting alan dizi
hadi düştü dip yaptı diyelim 12 yıl ne alaka :D bir bölüm düşünce 12 yıla ne oluyo :kiki:

abi böyle bişey yok ya inanılmaz saçma ötesi bir yorum yani ki özetiyle 1-2 olmuş efsane :D
okuyunca gülmekten ağladım düşün yani öyle bişey oldu :D

neyse biz konuya dönelim cevap vermesem çatlayacaktım

agalar diğer diziler için hayal olan bizim için düşük reyting aldık ama her hafta katlanarak aratacaktır efsaneler efsanesi

@takas vadi bu sene epey umut verici daha yeni karekterlerden göremediklerimiz var mesela kaan girgin diziye giriş yapmadı daha gerçi çok adam var

agalar internet hızı düştü kusura bakmayın bu güzel yorumlarınızı beğenemiyorum zor mesaj yazıyorum

Bugün Malatya'da Şafak Sezer'in dizisinin çekimi vardı malatya çarşıda :D şafak sezeri gördüm süper ya adam on numara oyuncu :D inanılmaz bi kalabalık vardı ve adamı resmen boğuyolardı fotoğraf çekimlerinde

dizi çekmek ne kadar zor bişeymiş ya adamlar basit bi sahneyi akşama kadar çekiyolardı pütürgeli bi çiğ köfteci şafak sezer :D bende malatya pötürgeli olarak gurur duydum tabi süper bi duygu

dizi trt1 de olacak bende elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım telefonda hepsi bi konu açıp fotolarla beraber koyacam :D

malatyamızda böyle bişey olması çok güzel oldu ya şafak sezer i görmek süperdi

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato