aga bu kanalla bu reyting sistemiyle daha fazlasını beklemeReytingler konusunda umudum git gide tükeniyor
Atv daha iyiydi dicem hepiniz üstüme çullancanızaga bu kanalla bu reyting sistemiyle daha fazlasını bekleme
Atv nin 10.sezondaki taktiği iyiydi ama geçen seneki taktiği berbattı Atv daha beterAtv daha iyiydi dicem hepiniz üstüme çullancanızO 10.sezon da ki taktiği süperdi bu Kanal D anlamıyor laftan adam gibi koy 21.45 e yeni bölümü al sana 9 değil 16 reyting
kanal d resmen vadiye ateş açtı bak iddia ediyorum her gafta bölümler bu düzende gidicekse vadinin oranları hep düşer tam bir rezalettiAtv daha iyiydi dicem hepiniz üstüme çullancanızO 10.sezon da ki taktiği süperdi bu Kanal D anlamıyor laftan adam gibi koy 21.45 e yeni bölümü al sana 9 değil 16 reyting
aga sistemde arızalı doğru söylüyosun ama reklam düzeni berbattı onunda etkisi muhakkak var hiçbir şeye zararı olmuyora bir izleyici olarak ben çıldırıyoeum resmen kendimi enayi gibi görüyorum 15 dakika bekle 3 dakika dizi izle bi 15 dakika daha bekle sonra bitsin bölüm süreside kısaydı zatenarkadaşlar suç kanalda değil deneklerde bu sistemde bariz uyuşmazlıklar var demem oki artık 12 nin üstünde kimse reyting beklemezi isterse Kanal D vadiyi 1.30 saat reklamsızda yayınlasa fark eden bişey olmicak.Ben kime sorsam vadiyi izledinmi diye hepsi takır takır anlatıyo ama gel görki reytinglerde bunu göremiyoruz.
aga sistemde arızalı doğru söylüyosun ama reklam düzeni berbattı onunda etkisi muhakkak var hiçbir şeye zararı olmuyora bir izleyici olarak ben çıldırıyoeum resmen kendimi enayi gibi görüyorum 15 dakika bekle 3 dakika dizi izle bi 15 dakika daha bekle sonra bitsin bölüm süreside kısaydı zaten
Birde şu gereksiz sahnelerin çıkarılması lazım mesela Akifin sahnesi vsmuhakkak aga onunda etkisi var ama daha ağır basan kısım denekler bence reklamsız giden dizileride görüyoruz onlarda aynı.
aga tamam zaten ben fazla birşey beklemiyorum uçmaya gerek yok haftalık reytinglerde karagül 1-2 reytingle bizi geçebilir işte orda suç kanal d nin onların stratejisiyle bu iş doğrudan ilgilimuhakkak aga onunda etkisi var ama daha ağır basan kısım denekler bence reklamsız giden dizileride görüyoruz onlarda aynı.
aga onu hiç söyleme ya o boks sahnesi olmasaydı kanım akife bu sezon biraz ısınmıştı sakal bırakınca adama dönmüştüBirde şu gereksiz sahnelerin çıkarılması lazım mesela Akifin sahnesi vs
bak o sahneyi yazan arkadaşın da çeken arkadaşın da kafasını merak etiim hadi adamı ringe çıkarttın madem biraz gerçekçi olsunda bir şeye değsin sırf sahne olsun da bitsin diye çekilmiş ne yazan ne oynayan ne de çeken sahneye inanmamışBirde şu gereksiz sahnelerin çıkarılması lazım mesela Akifin sahnesi vs
düzen bence böyle olmalı ilk 15 dkka bir reklam sonra 45 dkka aralıksız sonra bi 15 reklam sonra 30 dkka aralıksız sonda da bir 15 verdilermi ürün yerleştirme derken paranın dibine zaten vururlar fazla aç gözlülük iyi değilaga tamam zaten ben fazla birşey beklemiyorum uçmaya gerek yok haftalık reytinglerde karagül 1-2 reytingle bizi geçebilir işte orda suç kanal d nin onların stratejisiyle bu iş doğrudan ilgili
Adam çakma Polattan sonra çakma Racky olduaga onu hiç söyleme ya o boks sahnesi olmasaydı kanım akife bu sezon biraz ısınmıştı sakal bırakınca adama dönmüştüama gel görki adam bu senede racky gibi davranıcak
![]()
Selman Kayabaşının o sahneyi yazdığına ihtimal vermiyorum bu sahneyi diğer senarist ve geçen yıl ki senaristler yazmışlardırbak o sahneyi yazan arkadaşın da çeken arkadaşın da kafasını merak etiim hadi adamı ringe çıkarttın madem biraz gerçekçi olsunda bir şeye değsin sırf sahne olsun da bitsin diye çekilmiş ne yazan ne oynayan ne de çeken sahneye inanmamış
bu kanallar nasıl yöetiliyor anlamak mümkün değil 21:15 de vadiyi başlat 1.5-2 daha fazla reyting garantidüzen bence böyle olmalı ilk 15 dkka bir reklam sonra 45 dkka aralıksız sonra bi 15 reklam sonra 30 dkka aralıksız sonda da bir 15 verdilermi ürün yerleştirme derken paranın dibine zaten vururlar fazla aç gözlülük iyi değil