Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bölümü bu akşam zamanım olursa tekrardan izleyeceğim..

Tapatalk 2

ya reytinglerin böyle gelmesi normal bence hem kısa bölüm hemde okadar reklam veriyorlar bide son yarım saat reklamdı zaten en fazla 1 dakka vadi izledik gerisi reklam

Amon: Amerika
Ra: İngiltere
Aten: İsrail

Amerika Türkiyeyi yeni Ra olup yanında görmek istiyor ama Polat Alemdar yani Türkiye Cumhuriyeti kabul etmeyecektir etmedi de ilerleyen bölümler süper olacak

Atv daha iyiydi dicem hepiniz üstüme çullancanız :D O 10.sezon da ki taktiği süperdi bu Kanal D anlamıyor laftan adam gibi koy 21.45 e yeni bölümü al sana 9 değil 16 reyting
kanal d resmen vadiye ateş açtı bak iddia ediyorum her gafta bölümler bu düzende gidicekse vadinin oranları hep düşer tam bir rezaletti

Yeni sezon müzikleri güzel olmuş gerçekten.. sezona çok başka bir hava veriyor.. S. Sancaklı görüntü yönetmeni dahil.. bölümler sinema film modunda hazırlanır gibi.

Tapatalk 2

arkadaşlar suç kanalda değil deneklerde bu sistemde bariz uyuşmazlıklar var demem oki artık 12 nin üstünde kimse reyting beklemezi isterse Kanal D vadiyi 1.30 saat reklamsızda yayınlasa fark eden bişey olmicak.Ben kime sorsam vadiyi izledinmi diye hepsi takır takır anlatıyo ama gel görki reytinglerde bunu göremiyoruz.

arkadaşlar suç kanalda değil deneklerde bu sistemde bariz uyuşmazlıklar var demem oki artık 12 nin üstünde kimse reyting beklemezi isterse Kanal D vadiyi 1.30 saat reklamsızda yayınlasa fark eden bişey olmicak.Ben kime sorsam vadiyi izledinmi diye hepsi takır takır anlatıyo ama gel görki reytinglerde bunu göremiyoruz.
aga sistemde arızalı doğru söylüyosun ama reklam düzeni berbattı onunda etkisi muhakkak var hiçbir şeye zararı olmuyora bir izleyici olarak ben çıldırıyoeum resmen kendimi enayi gibi görüyorum 15 dakika bekle 3 dakika dizi izle bi 15 dakika daha bekle sonra bitsin bölüm süreside kısaydı zaten

aga sistemde arızalı doğru söylüyosun ama reklam düzeni berbattı onunda etkisi muhakkak var hiçbir şeye zararı olmuyora bir izleyici olarak ben çıldırıyoeum resmen kendimi enayi gibi görüyorum 15 dakika bekle 3 dakika dizi izle bi 15 dakika daha bekle sonra bitsin bölüm süreside kısaydı zaten

muhakkak aga onunda etkisi var ama daha ağır basan kısım denekler bence reklamsız giden dizileride görüyoruz onlarda aynı.

muhakkak aga onunda etkisi var ama daha ağır basan kısım denekler bence reklamsız giden dizileride görüyoruz onlarda aynı.
aga tamam zaten ben fazla birşey beklemiyorum uçmaya gerek yok haftalık reytinglerde karagül 1-2 reytingle bizi geçebilir işte orda suç kanal d nin onların stratejisiyle bu iş doğrudan ilgili

Birde şu gereksiz sahnelerin çıkarılması lazım mesela Akifin sahnesi vs
bak o sahneyi yazan arkadaşın da çeken arkadaşın da kafasını merak etiim hadi adamı ringe çıkarttın madem biraz gerçekçi olsunda bir şeye değsin sırf sahne olsun da bitsin diye çekilmiş ne yazan ne oynayan ne de çeken sahneye inanmamış

aga tamam zaten ben fazla birşey beklemiyorum uçmaya gerek yok haftalık reytinglerde karagül 1-2 reytingle bizi geçebilir işte orda suç kanal d nin onların stratejisiyle bu iş doğrudan ilgili
düzen bence böyle olmalı ilk 15 dkka bir reklam sonra 45 dkka aralıksız sonra bi 15 reklam sonra 30 dkka aralıksız sonda da bir 15 verdilermi ürün yerleştirme derken paranın dibine zaten vururlar fazla aç gözlülük iyi değil

aga onu hiç söyleme ya o boks sahnesi olmasaydı kanım akife bu sezon biraz ısınmıştı sakal bırakınca adama dönmüştü :D ama gel görki adam bu senede racky gibi davranıcak :D
Adam çakma Polattan sonra çakma Racky oldu :D

bak o sahneyi yazan arkadaşın da çeken arkadaşın da kafasını merak etiim hadi adamı ringe çıkarttın madem biraz gerçekçi olsunda bir şeye değsin sırf sahne olsun da bitsin diye çekilmiş ne yazan ne oynayan ne de çeken sahneye inanmamış
Selman Kayabaşının o sahneyi yazdığına ihtimal vermiyorum bu sahneyi diğer senarist ve geçen yıl ki senaristler yazmışlardır

düzen bence böyle olmalı ilk 15 dkka bir reklam sonra 45 dkka aralıksız sonra bi 15 reklam sonra 30 dkka aralıksız sonda da bir 15 verdilermi ürün yerleştirme derken paranın dibine zaten vururlar fazla aç gözlülük iyi değil
bu kanallar nasıl yöetiliyor anlamak mümkün değil 21:15 de vadiyi başlat 1.5-2 daha fazla reyting garanti

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato