Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga adamlar o kadar para veriyor ne bitirmesi ?
aga @Polat Şaşmaz da bir yönden haklı eğer bu yayın politikasını değiştirmezlerse bende böyle düşünebilirimi bir yandan sende haklısın adamlar resmen vadiye bel bağlamış gibi gözüküyorlar ilerleyen haftalarda kanalın hamleleri durumu daha iyi ortaya koyabilir

Atv de ki reytinglerde de sonlara doğru düşüş başlamıştı ama Vadi bu hafta yükseldi totalde 10 aldı hemen hemen yavaş yavaş yükseliriz konuşmak için erken daha
aga açıkçası beni çok ilgilendirmiyor aslında ama işte bütün sistemde o oranlara göre işlliyor yoksa ben vadiden çok memnunun

Bende memnunum şu anda zaten sinema filmi gibi bölümler izliyoruz ama reytinglerde önemli aga sonuçta ne kadar reyting o kadar kalite
evet aga öyle malesef ona bağlıyız gerçi biz beğenmiyoruz ama vadi şu ortamda süper reytingler alıyor bana göre özeti bile 2.ci dizinin

@Maskeli Fedai kurtlar vadisi ve necati şaşmaz a da helal olsun aydın doğan ın kanalında bile kendi doğrularından ödün vermediler söylem değiştirmediler her ne kadar bazıları eleştirsede , hiç aldırmadan tam gaz devam ediyorlar 😀
ByZ5s0cCAAAJZod.jpg

4.Bölüme geçtim de abi bu kadar aksiyon bana fazla geldi, İlk bölüm 1,5 saatti şimdi 40-45 dakikaya düştü :)

kurtlar vadisi ayrilik sebebi diziyi youtubedan kaldirin
1f621.png
1f629.png
1f624.png

bir kızın yorumu

4.bölümde şevko duran emmiye rest çekti polat kendini gösterdi off be :D şimdi 5.bölüme geçelim her gün 3 bölüm izlesem 1 ayda eski vadi biter pusuya geçerim :D