Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga rekordan kastın ne açsana biraz
en az 13 reyting

yav biz geçen sezon o beğenmediğim bölümlerde bile bu oranı alıyoduk bu hafta ne frekans derdi var ne maç var vadi resmen coşturacak eminim ben adım kadar eminim

13 bizim için sıradan bi oran ama şuan için rekor olacaktır ve bunu yine İnşallah vadi kıracak

en az 13 reyting

yav biz geçen sezon o beğenmediğim bölümlerde bile bu oranı alıyoduk bu hafta ne frekans derdi var ne maç var vadi resmen coşturacak eminim ben adım kadar eminim

13 bizim için sıradan bi oran ama şuan için rekor olacaktır ve bunu yine İnşallah vadi kıracak
aynen aga benimde beklediğim gerçek reyting bu hem 13 uğurlu rakamdır severim , bu sezon ilk kez çift hanelere vadi çıkacak bu da artık bana göre kesin

ya agalar ne çift hanesi vadinin ölüsünü koy yarın 10 reyting alır bizim beklentilerimiz ne ara bu kadar düştü :D

geçen hafta türksat işi bozdu eğer bu beklentiyi düşürdüyse yanlış ben bu hafta rekor bekliyorum
maça ve frekansa rağmen lider başladık 2 kattan daha çok reyting alırız

İşte benim yorumum.. aynen katılıyorum @takas 🙂 allahın izniyle yarın Kanal D'yi reytinge boğacağız.. yoksasını da @china_shangai yazmış zaten.. 🙂

yoksa baslarim tns nin yeni deneklerine:)))))))

Tapatalk 2

10675697_347968242031755_8003280744355559770_n.jpg

timur siyah sancak yemin töreninde